koskoca bir yıl kaybettim :(

Morbidanqel

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
863
375
323
ben üniversite öğrencisiyim normalde üniv4 e geçmem gerekirken üniv3 e geçtim çünkü birinci dönem final zamanı hastalandım hastanede yattım 33 gün hastalıgımın adı bipolar bozukluk psikolojik bir rahatsızlık ilaçlarımı düzenli kullanmadım hastalıgımın ciddiyetinin farkına varamadım yeni iyilestim daha ve kendi kendimi yiyip bitiriyorum benden notları düşük alanlar beni geçti diye :(

Sağlığın daha önemli. Hiç dertlerini takma kafana. Seneye kredilerinialırsın. İlk dönem olduğu için de6 ay uzat okulun. Millet 4 yıllık okulu 6-7 yılda ite kaka bitirypr

ben üniversite öğrencisiyim normalde üniv4 e geçmem gerekirken üniv3 e geçtim çünkü birinci dönem final zamanı hastalandım hastanede yattım 33 gün hastalıgımın adı bipolar bozukluk psikolojik bir rahatsızlık ilaçlarımı düzenli kullanmadım hastalıgımın ciddiyetinin farkına varamadım yeni iyileştim daha ve kendi kendimi yiyip bitiriyorum benden notları düşük alanlar beni geçti diye :KK43:

Hastalığınızı ciddiye almazsanız bir yıldan fazlasını, ömrünüzü kaybedersiniz.

İlaçlarınızı düzenli kullanın, doktorunuz ne derse yerine getirin.

Stres herkesin düşmanı ama sizi daha beter yapar, olanlara takılmayın eğitim de dahil hayatınızın geri kalanı için geleceğe bakın.

ben üniversite öğrencisiyim normalde üniv4 e geçmem gerekirken üniv3 e geçtim çünkü birinci dönem final zamanı hastalandım hastanede yattım 33 gün hastalıgımın adı bipolar bozukluk psikolojik bir rahatsızlık ilaçlarımı düzenli kullanmadım hastalıgımın ciddiyetinin farkına varamadım yeni iyilestim daha ve kendi kendimi yiyip bitiriyorum benden notları düşük alanlar beni geçti diye :KK43:

Hastalığınızın ciddiyetini geç de olsa farketmişsiniz ve sadece 1 yıl kaybetmişsiniz. Daha uzun da sürebilirdi bu hastalığınızı kabullenme durumu. Siz çok gençsiniz daha. Çok gençken teşhis koyulmuş tedavi başlanmış ve siz de hastalığınız konusunda bilinçlenmişsiniz. Bu 3ü için o kadar çok yıl kaybeden var ki. Teşhisi geciken tedaviyi reddeden kabullenemeyen ve bir sürü yıl kaybeden. Sizin önünüzde daha nice güzel yıllar var. 1 yıl nedir ki? Moralinizi yüksek tutun.
Hem bir sürü insan daha boş sebeplerden yıl uzatıyor. Hiç canınızı sıkmayın.

ben üniversite öğrencisiyim normalde üniv4 e geçmem gerekirken üniv3 e geçtim çünkü birinci dönem final zamanı hastalandım hastanede yattım 33 gün hastalıgımın adı bipolar bozukluk psikolojik bir rahatsızlık ilaçlarımı düzenli kullanmadım hastalıgımın ciddiyetinin farkına varamadım yeni iyilestim daha ve kendi kendimi yiyip bitiriyorum benden notları düşük alanlar beni geçti diye :KK43:
Hiç üzülme. Okulda bir yıl önemli gibi oluyor, ama işe girince hiç bir önemi kalmıyor. Geçmiş olsun.

Kuzum niye bu kadar takıyosun emin ol üniversite hayatı meslek hayatından daha güzel. Rahat ol biraz hem ne kalmış bitmesine. Bu kadar takarsan rahatsızlığın nükseder Allah korusun

Back
X