bugünde 2 saatimi tamamladım canlar![]()
baya güzel yürüyon kaç kilo verdin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünde 2 saatimi tamamladım canlar![]()
baya güzel yürüyon kaç kilo verdin
canım yeni düzenli yürümeye başladığım içinn heenüz tartılmadım ay sonuna kaadar sabretçem güzel sonuçlar yazarım inşallah
sadece yürüyomusun diyette varmı?
ben o vidyoları çalışıyorum koşu bandım henüz gelmedi ve diyet tatlı yok akşam 7 den sonra bişey yemiyorum sadece şekersiz yeşil çay ve soda ekmek zaten yemiyodum öyle işte çok zorlamadan 3 kilo gitti inşallah devamı gelir:))
![]()
yürüyüşümü tamamladım 12.0da 1 dk koştum 2 dk 5.0da yürüyerek 3.7 km yürüyüşümü 30 dk tamamladımya ben geçen hafta 58.2 yi görmüştüm 58.9hatta 58.4 falan yani farklı farklı günlerde tamma dedim gidiyor yememe yine aynı şekilde davem ediyorum haftanın 5 günü diyet şeklinde ama bu hafta 60.9 hatta 61 .5 gile geliyorum nedeeeeeeeeeeeen ya eşim bile dalga geçiyorneden böyle oldu motivem bozuluyor kilo verdim ve zayıf görünüyorum ama diyorum sonuna kadar gelmişken 55 olayım ama böyle olunca moralim bozuluyor amaaan diyorum ya neden böyle oldu sizce az önce yürüyüşümü tamamladım ama karnımda aç değildi tartıldım 60.0 gelidim of benim kilom kaç şimdi?58.2 ise güzel kilo verdim diyorum ama 61 veya 60 ise kilo vermedim :)
ay çok şaşırdım.58 oldum deyince sevinmiştim.herzamanki gibitartılmadın mı?yemek yedikten sonra tartıldıysan ondan olabilir.koşudan sonra mı tartılıyodun su kaybından dolayı 58 gelmişsindir .bende koşudan sonra tartılırsam65 normalde66 geliyom .en güzeli sabah aç karnına.
yürüyüşümü tamamladım:) bu gün çok yorgundum okuldan gelince eger otursaydım yürüyemezdim hemen yürüdüm:)eski kiloma geldim nihayet 58 geliyorum haftasonu bir şişkinlik oldu galiba anlayamadım ama canım çok sıkılmıştı geciçi bir durummuş