Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

eminmisin ya 40 günde 11 kilo nasıl olur.anlat bakim nasıl başardın şok oldum.

canım diyetle beraber oldu kendimi bildim bileli yürüyorum zaten ama dyetle birleşince sabah akşam aynı zaman dilimlrinde yaptım tabi buna mekikde bazı kol egzersizleride ekledim güzel snuçlar aldım devam ediyorum aynen diyetim bir kaç gün sekteye uğrasada yürüyüşe devam bakıyorum motive oluyorum burda yürüyenleri görünce tam gaz devam her zamn yazamasamda takipteim başarılar:D

ben bakmıcam diyorum şart koyuyorum yine dayanamayıp bakıyorum bu defada zaman geçmiyor iyice sıkıyor beni :1:

canım o zaman 30dk ile başla zevkli hale getirmezsen un süre devam demezsin :)

yanlışmı anladım bir ayda 11 kilomu

canım doğru yazdım 1200 kalorilik diyetle beraber sabah akşam yürüyünce güzel sonuçlar aldım tavsiye ederim sürekli diyet değişikliğindense spor egzersiz artırmak daha akıllıcaoluyor :)

kızlar şu soruma sizden acil cvp bekliyorum 2 gündür depresyona girdim :((( doğum yapalı 5 ay oldu doğumdan sonra 66 da tıkanıp kalmıştım şuan 60 kiloyum ama bende bişey farkettim bölgesel zayıflıyorum galiba fiziğim çok güzel orantılıydı şimdi ise yanlarım yani yan simitler varya orası duruyor basenlerden vermişim yani koşu bandındanmı kaynaklandı sizce sürekli yürümekdenmi çok düzensiz fiziğim oldu off çok morelim bozuk lütfen aydınlatın beni :43: :43:

canım yürüyüşten kaynaklı olduğunu sanmıyorum bende uzun süredir yürüyorum hiç bu şekilde bir orantısız zayıflama olmadı hatta her yerim orantılı gitti yada sıkılaşıyor diye ben özellikle yürüyüşü tercih ediyorum yinede kendi bünyem için konuşuyorum ama daha doğum yapalı 5 ay olmuş bu genişleyen karın ve göbek kısmı için çok kısa bir süre yani vücudunun toparlanması için biraz kendine zaman tanı moralinide bozma ben doğumdan 4 ay sonra beni görenler doğum yapmadınmı sen daha demişlerdi aradan 2 yıl geçti şu anda dümdüz bir karına sahibimbenim arkadaşım benden zayıfve uzundur tabiri caiz ise çöp gibi ama spor falan yapamadığı için onun şu anda gömek sorunu var ama benim düz bir karnım var onuda spora borçluyum moralini bozma:)

hayırdır neredesiniz. ben de yıllarca dağ başlarında kaldım. kapı dışarı çıkamadım. çok iyi anlıyorum. 20 sene sonra şükür istanbuldayım. darısı senin başına canım

ben uzun süre yürüyüşle istediğim kiloya yaklaştım bu kilolarımı verince yürümeyecem anlamına gelmiyor ama havalrdanmı yoksa okuldaki sorunlardanmıdır bir yılgınlık var bu günlerde yürümüyorum ama diyete devam tabiki sizleride takip ediyorum.ayyyyyyyyy 20 senemi benim daha 6 yıl oldu bu sene tayin istemeyi düşünüyorduk daha beklememizmi gerek:(:(

süper bir başlangıç olmuş. aç karına yeşilçay iç, yudum yudum 8 bardak su iç ve akşamları da 7 den sonra hiçbir şey yeme nasıl hızlanacak kilo vermen göreceksin. ayrıca diyet yapmana bile gerek kalmayacak.

teşekkür ederim canım deniycem inşallah hızlanır çünkü 13 kilo fazlam var çok uzun sürerse bu iş umutsuzluğa kapılıp bırakırım diye korkuyorum.

Hayattır o,gelecektir o,yaşamdır o,hayata merhaba dememiz,ilk adımlarımızdır o,karşılık beklemeden seven koruyan ,kollayandır o,güzelliklere iyiliğe masumiyete bağlı ne varsa ...........kısacası CANDIR O dediğimiz BİRİCİK ANNELERİMİZİN,anne olan bütün arkadaşlarımın, anne adaylarının günü kutlu olsun..........:emir_bebek:

canım yürüyüşten kaynaklı olduğunu sanmıyorum bende uzun süredir yürüyorum hiç bu şekilde bir orantısız zayıflama olmadı hatta her yerim orantılı gitti yada sıkılaşıyor diye ben özellikle yürüyüşü tercih ediyorum yinede kendi bünyem için konuşuyorum ama daha doğum yapalı 5 ay olmuş bu genişleyen karın ve göbek kısmı için çok kısa bir süre yani vücudunun toparlanması için biraz kendine zaman tanı moralinide bozma ben doğumdan 4 ay sonra beni görenler doğum yapmadınmı sen daha demişlerdi aradan 2 yıl geçti şu anda dümdüz bir karına sahibimbenim arkadaşım benden zayıfve uzundur tabiri caiz ise çöp gibi ama spor falan yapamadığı için onun şu anda gömek sorunu var ama benim düz bir karnım var onuda spora borçluyum moralini bozma:)

canım sen çok tatlısın ya okadar güzel motive ediyorsunki burada herkesi haklısın 10 günü aşkında ara verdim yürümeye ondanda olabilir ama dediğin gibi 5 aylık bebeğim yaza sünnet var kardeşimin ozamana kadar zayıflayayım demiştim ama olmadı ama yola devam tabikide senide tebrik ediyorum ve kocaman bir maşallah sana :nazar::nazar::nazar: göbeğin düz olmasını nasıl başardın canım

4 mil yurudum bugun, arkasindan karin egzersizlerimi yaptim. Neredeyse hergun yapiyorum bunu. Cok pis kafama koydum, bu yaza kadar sIkI bir vucuda, sert ve duz bir karina sahip olacam. Bikini giyecem, ve giydigim kiyafetleri de guzel tasiyacam insallah. :27:

canım sen çok tatlısın ya okadar güzel motive ediyorsunki burada herkesi haklısın 10 günü aşkında ara verdim yürümeye ondanda olabilir ama dediğin gibi 5 aylık bebeğim yaza sünnet var kardeşimin ozamana kadar zayıflayayım demiştim ama olmadı ama yola devam tabikide senide tebrik ediyorum ve kocaman bir maşallah sana :nazar::nazar::nazar: göbeğin düz olmasını nasıl başardın canım

yürüyüş gerçekten öyle 1 ay 2ay yapıpta kilom gitmedi diye insan yürümek istemiyo ama uzun süre yapınca sonuçunu görüyorönceden özellikle göbek kısmı karın kısmı kabarık geniş kıyafetler seçerdim şimdi karnıma yapışan bel kısmı oturan kıyafetleri tercih ediyorumki benim hep bel kısmım taşardı pantolonlardan ve şimdi öyle sorunumda kalmadıben bu günlerde yürümüyorum ama bu kesinlikle kiomu verdim artık yürümem anlamında değil şu anda ara verdim ama yürüyüşü asla bırakmam ben özellikle kışın kilo veriyorum zaten koşu bandı sayesinde birazda kışın dışarı çıkmayınca ama yaz gelince öyle olmuyor tabi sen yürüyüşe devam et inanki şu anda evinde koşu bandı olsun isteyen o kadar çok kilo sorunu olan insan vardırki bizler şanslıyız:)

ben uzun süre yürüyüşle istediğim kiloya yaklaştım bu kilolarımı verince yürümeyecem anlamına gelmiyor ama havalrdanmı yoksa okuldaki sorunlardanmıdır bir yılgınlık var bu günlerde yürümüyorum ama diyete devam tabiki sizleride takip ediyorum.ayyyyyyyyy 20 senemi benim daha 6 yıl oldu bu sene tayin istemeyi düşünüyorduk daha beklememizmi gerek:(:(

herşey kısmet, bizim öyle uzun sürdü ama sizinki sürmeyebilir. belki bu sene istediğiniz yere gidersiniz. allah güzel günler yaşatsın.

çok şükür 1 kilo daha gitmiş 3 haftada 2 kilo etti.çok mutluyum.inanamıyorum gidip gidip tekrar tartılıyorum eveeet 85 dim 83 olmuşum inşallah devamı gelir.bebek uyurken ben bi yürüyüveriyimde gelim:52:

arkadaşlar ne tür bi ayakkabıyla yürüyosunuz şu yeni çıkan tabanı bombeli ayakkabıyla yürüyeniniz varmı faydası oluyomu diye merak ettimde.ayakkabısız yürüyeninizde varmı acaba?

yeni bişey öğrendim belki siz biliyosunuzdur.şimdi vücudumuz enerjiyi ya yağı yada şekeri yakarak elde ediyo ya.biz yürüyüş sırasında 15 kez aralıklı olarak 45 ile 60 sn arasında vücudumuzun dayanabileceği en yüksek hızda koşarsak aralarda alışkın olduğumuz hızda yürümeye devam ederek vücudumuzda yağ yakımı hızlanırmış ve önümüzdeki 48 saat içindede vücut azalarakta olsa yağ yakmaya devam edermiş.çünkü o hızlı koşma sırasında kanımızdaki şeker büyük oranda yanarmış.sonrada vücut yağ yakımına geçermiş.eğer hep aynı seviyede yürürsek vücut sadece yürüme sırasında yağ yakarmış.daha sonra şekeri kullanmaya başlarmış buda metabolizmayı yavaşlatıp kas kaybına sebep olurmuş.tabiki yine zayıflarız ama diğer türlü daha hızlı yağ yakarmışız metabolizma hızlanırmış.ama bunu gün aşırı yapmak gerekiyo hergün yürüycez ama 2 güne bir bu şekilde yürüycez bilmem anlatabildimmi.

arkadaşlar ne tür bi ayakkabıyla yürüyosunuz şu yeni çıkan tabanı bombeli ayakkabıyla yürüyeniniz varmı faydası oluyomu diye merak ettimde.ayakkabısız yürüyeninizde varmı acaba?

canım bana gülme ama ben örgüyle örülmüş patik giyiyorum okadar rahatki ayaklarına hiç bişey olmuyor çorabın üzerine giyiniyorum tabi özel spor ayakkabıları almıştım yürürüm diye ama patikle rahat ettim ayakkabı sıktı beni denemeni tavsiye ederim :34:

bugün dışarı çıkıp yürümek istiyorum evde yürüyesim yok oğluşuma mamalar alma bahanesiyle yolumu uzatmaya karar verdim :))))

Back
X