bu gün yürüyemeyeceğim (biraz rahatsızım kadınlık hali)canım sıkıldı yürümemek rahatsız ediyor beni artık ama yarın telafi edeceğim .birde hani dün bahsediyordumya karbonhidrat almamaktan ben haftanın en az 5 günü bunu uygulayacağım 2 gün ise serbest takılacağım ama abartmadan en azından yılmamaış olurum daha uzun süre yapabilirim diye ama hakikaten 4 gün karbonhidrattan uzak durmak benim iştahımı kapadı sanki çünkü ben güzelbir yemeğin arkasından canım tatlı ister yani ekmekle falan doyurucu bir yemeğin arkasından tatlı ister çay ister şekerli ama mide böyle bir yemek görmüyor karbonhidrat olmayınca doğal olarak tatlı istemiyo canım çay istemiyor bana okulda neden çay içmiyorsun hocam diyorlar bende midede ne varki çay istesin diyorum:) okulda bol bol ılık su içiyorum kocaman bir kupam var bakalım haftaya cuma kilom ne olacak gerci şu anda bulunduğum durum beni kilomda yanıltabilir malum bu dönemlerde vucüt su topluyor ondan haftaya cumayı merak ediyorum net kilom için.:)
BUGÜN yürüyemedim.misafir vardı yeni gitti bu saatten sonra zor ya.artık yarın telafi ederim.