Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldımmmmmm,akşama geliyorrrrrrrrrrrrrrrr
bende yapmaya başlıcam akşamleyin,çok heyecanlayımmmmm
ama sizlerden bilgi almalıyım ne kadar sürede yürümeli-kpşulmalı,kaç kademeli benim birde rampa kısmı var anlatırsanız sevinirim,çünkü pek bişey bilmiyorum ben.
ya kızlarr sizi okudukça inanılmaz gaza geliyorum.bende yarın ıtıbarıyle ofisteki arkadaşlarla karar aldık dukan diyetine başlıyoruz.bıde bu ara koşu bantlarını inceliyorum nisanda kocam bana söz verdi alacak:))))dogum gunu hediyesi niyetine.amacım kendımı zayıflatmak olsada en büyük hedefim kocamıda zayıflatmak gaza getirip
.çok fazla bi fazlam olmasada 5 kilo fazlam var.bi türlü veremedim.ama artık yaza kadar gitsin fazlalıklarım.hem yazın başka planlarımızda var
hazırlıklı olmaz lazım dimi:) bende kilolarımı gelişme halinde sizinle paylaşacağım.
ona vücudun karar verecektir.yorulduğun zaman tıkanırsın zaten.önce biraz yavaş 4 te falan sonra biraz hızlandırabilirsin tekrar düşürürsün.ilk günler biraz hamlık olabilir.niyetin kilo vermekse hemen gitmiyo benim 24. günüm ama daha tık yok.hergün düzenli 1 saat koşuyom.biraz sabırlı olmak gerekiyo.
insanın morali bozuk olduğunda hiçbirşey yapası gelmiyor, bende biraz motivasyon olur belki diye sizleri okuyorum..
kilo vermek canım,ben dün 3,8 de 36 dakika 62 km yürümüşüm,işten eve gittim 63,1 grdım,yürüdükten sonra tartıldım 62,8 gr düşmüşüm.herşeyin başı sabır canım..
koşu bandına kovuşmana sevindim:)
koşu bandı bana bakıyor, ben ona bakıyorum ya yürüyeceğim ya aşık olacağım artık kısmet.. :)
yürü,koş kulağına kulaklıkda tak,hareketli müzişk dnle kendinden geçiyorsun:)
kilo vermek canım,ben dün 3,8 de 36 dakika 62 km yürümüşüm,işten eve gittim 63,1 grdım,yürüdükten sonra tartıldım 62,8 gr düşmüşüm.herşeyin başı sabır canım..
vaaay hemen gitmiş ha süper.benden iyisin.dakka 1 gol 1 yani....
bundan sonraki zamanları görücez canım ,artık bilgisayara hergün yazıcam:)
yürüyüşümü tamamladım 9 km yürüdüm 60.2 geliyorum ben artık 59 u görmek istiyorumyaaaaaaaaaaaa 3 senedir 50li rakamları hiç görmedim cumaya görürüm diye düşünüyorum inş az önce akşam yemeyimi yedim sarımsaklı havuçlu yoğurtcumaya 59uuuuum diye çığlıklar atmak istiyorum
yürüyüşümü tamamladım 9 km yürüdüm 60.2 geliyorum ben artık 59 u görmek istiyorumyaaaaaaaaaaaa 3 senedir 50li rakamları hiç görmedim cumaya görürüm diye düşünüyorum inş az önce akşam yemeyimi yedim sarımsaklı havuçlu yoğurtcumaya 59uuuuum diye çığlıklar atmak istiyorum