Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

ayda kac kılo werdınız arkadaslar mesela gunde 1 saat yuruyerek
ben kgdan fazla verememıstım
bıde yanlıs hatrlamıosam ılk ay tempom yavastı sonraları 7 8 e cıkarmıstım

ayda kac kılo werdınız arkadaslar mesela gunde 1 saat yuruyerek
ben kgdan fazla verememıstım
bıde yanlıs hatrlamıosam ılk ay tempom yavastı sonraları 7 8 e cıkarmıstım

bende haftada en az 3 gun en az 30 dk 6 yada 6.5 da yurudum. 6 kilo verdim. hergun 1 saatle daha fazla veriir muhakkak

kaç ayda verdin o kiloyu.[/

bak şimdi spor salonuna gittiğimde haftada 4 5 gun. gunda 1.5 2 saatimi geciriyordum yarım saat koşu bandında 10 dk bisiklette geriside orda hangi alet varsa onda. ben o zaman 1 ayda 6 kilo verdim. bu yaz eve aldım yine haftada 4 5 gun ama en az yarım saat yurudum. ondada 2 ayda felan 6 kilo verdim

Baya azimlisin maşallah yorgunluk falan dinlemiyon.yürümene sevindim.sen bu hızla gidersen 40 lılarıda görürsün:3:

ben ömrü hayatım da daha 55 bile görmedim yapım kilolu genetikte ama gercekten azimliyim ve inana hülyacım proteinle besleniyorum diyorumya haftanın 5 günü onun fayasıda çok birde sanki yürümediğim zaman buraya yazı yazamayacakmışım gibi geliyor yürüdükten sonra büyük bir keyifle yazıyorum ondan dolayı zaten form aüye oldum bu arada yarın yine nöbetim var nöbettede adım sayar kullanıyorum günde 17bin adım atıyorum ya spor gercekten insanı dinamik tutuyor 9 km yürüyorum ve evin içinde hala fırıl fırıl dönüyorum :)ama nedense kiolar fırıl fırıl dönmüyor uzun süredir 62-63 de çakılıydım ama yürüüyşve protein ağırlıklı beslenmeyle 60.2 yi gördüm:) sen moralini bozma olacak ben geçen sene hem yürüyor hemde faydası yok diye inanki ağlıyordum ama 74 den 60 oldumkilo vereyimki mayıs gibi planlarım var sanki belki 2.bir misafir:)

Peki, bel fıtığına neden oluyormuş, varis problemleri artıyormuş, doğru mu ?

aramıza hoş geldin boy kaç peki kilon iyi gibi.tabi boyda önemli

hoşbulduk,boyum 1,68 fazla kilolu gibi görünmiüyorumm ,benim basenlerim var onların gitmesini istiyorum ,birde belimi inceltmek istiyoruömmmm,dün akşam 31 dakika yürüdüm ..

ben yürürken tartıda fazla bir fark göremiyorum doğrusunu isterseniz.. ama selülit yağı ya da biberiye yağı sürüp sauna eşofmanlarımı giyiyorum yaklaşık bir saat kadar yürüyorum.
geçen ay tam olarak başladım diyebilirim ama bu arada yatılı misafirim geldi, 1 hafta kaldı o süre içinde hiç yürüyemedim vs vs gibi etkenler oldu ona rağmen 4 kilo verdim.

belden 6 cm,
göbekten 9 cm,
basenden 7 cm inceldim

bir de ben "ben verebildiysem herkes verir cinsindenim, PKOluyum ona rağmen böyle :34:

ben yürürken tartıda fazla bir fark göremiyorum doğrusunu isterseniz.. ama selülit yağı ya da biberiye yağı sürüp sauna eşofmanlarımı giyiyorum yaklaşık bir saat kadar yürüyorum.
geçen ay tam olarak başladım diyebilirim ama bu arada yatılı misafirim geldi, 1 hafta kaldı o süre içinde hiç yürüyemedim vs vs gibi etkenler oldu ona rağmen 4 kilo verdim.

belden 6 cm,
göbekten 9 cm,
basenden 7 cm inceldim

bir de ben "ben verebildiysem herkes verir cinsindenim, PKOluyum ona rağmen böyle :34:

hadi ya ee süpermiş bu ya:)sevindim senin adına.benim sauna eşofmanım yok ama normal eşofmanlarla yapsam olmazmı?

ben fazla terleyemiyorum öyle bir yapım var, o yüzden sauna eşofmanı çok işime yarıyor.

yağ sürdükten sonra etkili olması için hava almaması lazım o nedenle streç film saran arkadaşlar da var ama streç film kayıyor falan, uğraşması daha zor

ben fazla terleyemiyorum öyle bir yapım var, o yüzden sauna eşofmanı çok işime yarıyor.

yağ sürdükten sonra etkili olması için hava almaması lazım o nedenle streç film saran arkadaşlar da var ama streç film kayıyor falan, uğraşması daha zor

hımm anladım canım,ben 20 dakika retlemeye başlıyorum 30 dakikada bluzsum su içinde oluyor :)ben haftasonu alayım o zaman koşu bandında yürürken yağğı sürer streçler ,koşarım üzerinde:)nasıl kayıyor ,vucuda yapışmıyor mu streç canım ya?

dün akşam 31 dakika yürüdüm 5,5 de kalori 2.50 ya birde ben bişey sorucam caloriden sayılar yazıyor acaba o km mi oluyor km ise75 km yürüdüm,

birde siz koşu bandna ne kadar sürede bir yağ sürüyorsunuz?

dün akşam 31 dakika yürüdüm 5,5 de kalori 2.50 ya birde ben bişey sorucam caloriden sayılar yazıyor acaba o km mi oluyor km ise75 km yürüdüm,

birde siz koşu bandna ne kadar sürede bir yağ sürüyorsunuz?

canım 31 dk da 5.5 de 75 km yürümen imkansızonda bir yanlışlık vardır

canım 31 dk da 5.5 de 75 km yürümen imkansızonda bir yanlışlık vardır

bend eanlamadım ki canım ,nasıl oluyor o sen ne kadar yürüdüğünü nasıl anlıyorsun?

bendeki makinede calori diye bir kutucuk var orada 2,50 yazıyor sonra atıyor 75 diyor bu ne olabilir peki ?

birde annem çok merak ediyor elektirk çok fazla geliyor mu sana canım?

calori bölümüdeki sayı yakılan kaloriyi gösterir ama öteki nabız olabilir mi acaba?

bilmiyorm ki canım.ee ben nasıl öğrenecek ne kadar yürüdüğümü ,dakika var ama kalp atışarı da sağ tarafta anlamadım ,ben evde tekradan bakıyım kullanma kılavuzına

Back
X