Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bende aranıza katılabilirim artık bugün doğum günümdü ve eşim koşu bandı süprizi yaptı çok istiyordum zaten 3.5 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önceki kilom 53 dü şuan 64 kiloyum hedefim 53 kiloya geri dönmek şu abur cuburdan da bir vazgeçmem lazım diyet yapıcm ama diyet psikolojisi çok kötü daha fazla yiyesim geliyor ben en iyisi az az yicem diyeyim kendime :) benim koşu bandım salı günü başlayacak kurulum için salı günü gelecekler zor sabrediyorum ama çok kararlıyım gidecek bu üzerimdeki fazlalıklar birlikde azim ile harika olur diyorum ve aranıza katılıyorum![]()
slm kızlar bende aranıza katılabilirim artık bugün doğum günümdü ve eşim koşu bandı süprizi yaptı çok istiyordum zaten 3.5 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önceki kilom 53 dü şuan 64 kiloyum hedefim 53 kiloya geri dönmek şu abur cuburdan da bir vazgeçmem lazım diyet yapıcm ama diyet psikolojisi çok kötü daha fazla yiyesim geliyor ben en iyisi az az yicem diyeyim kendime :) benim koşu bandım salı günü başlayacak kurulum için salı günü gelecekler zor sabrediyorum ama çok kararlıyım gidecek bu üzerimdeki fazlalıklar birlikde azim ile harika olur diyorum ve aranıza katılıyorum![]()
Parmağına ne oldu
kızlar bana acıl yardım lazım
kosu bandım var adler ve 1 sene kadardır acmıyodum sımdı actım program kızmında anlamsız seyler yazıo
normalde acınca 3 2 1 yazıp baslıodu dakıkalar sımdı yazmıo napıcam
öncelikle hayırlı olsun canım yürüyecek birilerinide daha bulmak güzel
bende aranıza katıldım diyenlerden 2 gün sonra ses gelmez oluyo.inş.sen öyle olmazsın hoş geldin.boyun kaç peki.
kızlar koşarken spor ayakkabımı giyiyorsunuz başka bişey olmazmı
kızlar bana yardım edecek kımse yokmu yanı kosu bandı uzun zaman calısmayıp acınca tekrar bole hata veren falan naptınız
canım rahat edemessin spor ayakkabı varken bile sıkıntılar yaşaya biliyorsun ki kaldıki başka bir ayakkabı giymeksağlığın için spor ayakkabı daha rahatolur senin için
Koşu bandı, en güzel zayıflama yöntemi. Dışarı çıkma derdi de yok. Süper. 3 haftada inceldiğimi biliyorum.
Bugün biraz rahatsızım okulada gidemedim biraz soğuk algınlığı.bugün de diyet gümpürtüye gidecek sanırım.inş. yarın iyileşirimde başlarım.bugün yürüyebilir miyim bilmem.