Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

bana diyetisyen öyle birşey demedi sadece aç karına yapmamam gerektiğini söyledi.sabah kahvaltıdan önce yapacaksan 3kayısı ye ve bir bakdak su iç dedi.birde çok aç kalma ara öğün yap açlık 2.5 saati geçmesin dedi.bide tabii ki bol bol su çok önemli. ben 2.5 hafta önce tartıda 65 görünce şok oldum hemen dikkat etmeye başladım dün diyetisyende 61.9 çıktım.bu günde iki kere ayrı ayrı 40dk 6-9 km koştum.bakalım sonuş güzel olur inşaallah.sizde yazın da hep birlikte zayıflayalım kilolara veda edelimm :))

canım cevabın için teşekkür ederim bildiğimiz şeyler ama bir uzmanın ağzından duyunca dahada emin oluyor insan bildiği konudaya ben alıştım sağlıklı beslenmek aslında diyet boyunca yaptığımız herşey ben şu 4-5 kilomu versem eminim ki kilo almam artık ama inanki son verilmek istenen 3-4 kilolar daha zor veriliyorhepimize kolay gelsin

kızlar bende 3.5 ay önce doğum yaptım haziran ilk haftasıda kardeşimin sünneti var şimdi akrabalar hemen başlar kilo almışsın v.s bende öyle bir gitmek istiyorum ki zayıf zayıf kimse bişey diyemesin :)))) 2 ayda 10 kilo vermem lazım çokmu sizce diyette yapıyorum

evet çok haklısın ben doğum yaptıktan SONRA MİLLET KUCAĞIMDA ÇOCUĞUMU GÖRDÜĞÜ HALDE DAHA DOĞUM YAPMADIN MI DİYE SORMAZ MI EN SİNİR ŞEY BENİM KİLO VERME HIRSIM ÖYLE BİR PATAVATSIZIN SAYESİNDE DİYEYİM BENİM YÜZÜME SEN KİLO VEREMESSİN DEDİ 74 KİLOYDUM BU LAFI DUYDUĞUMDA VE LAFINI YEDİRDİM ÇOK BÜYÜK BİR KEYİFLE:)

evet çok haklısın ben doğum yaptıktan SONRA MİLLET KUCAĞIMDA ÇOCUĞUMU GÖRDÜĞÜ HALDE DAHA DOĞUM YAPMADIN MI DİYE SORMAZ MI EN SİNİR ŞEY BENİM KİLO VERME HIRSIM ÖYLE BİR PATAVATSIZIN SAYESİNDE DİYEYİM BENİM YÜZÜME SEN KİLO VEREMESSİN DEDİ 74 KİLOYDUM BU LAFI DUYDUĞUMDA VE LAFINI YEDİRDİM ÇOK BÜYÜK BİR KEYİFLE:)

canım seni tebrik ediyorum 74 kilodan kaç kiloya indin ve nekadar zamanda verdin benide umutlandır :) bende istanbul da doğum yaptım ankaraya evime geldim komşum hemen bana geldi aaaaaaa karnın ne sen daha doğurmadınmı dedi benim sinirler tavan :47:
insanların ağzı torba değilki büzesin çok anlayışsızlar o yüzden herkesi bende utandırmak istiyorum :34:

canım seni tebrik ediyorum 74 kilodan kaç kiloya indin ve nekadar zamanda verdin benide umutlandır :) bende istanbul da doğum yaptım ankaraya evime geldim komşum hemen bana geldi aaaaaaa karnın ne sen daha doğurmadınmı dedi benim sinirler tavan :47:
insanların ağzı torba değilki büzesin çok anlayışsızlar o yüzden herkesi bende utandırmak istiyorum :34:

canım ben geçen sene eylülde 74 kiloydum belki 75 bile olabir:) spor yaptım yediklerime biraz dikkat ettim şuandaki gibi diyet yapmamıştım en azından haftada bir hamur veye tatlı yaptımevde5 ayda 15 kilo vermiştim yaz tatilinde 4-5- kilo geri aldım ramazandan birde emzir falan filan tekrar eylülde 64 falandım kışın lahana çorbası diyeti ile 2 -3 kilo falan verdim 20 gün öncede 62 ile başladım spor ve yediklerime dikkat etmeye ve 60 kiloyum hedef 55 boyum kısa 1.55 60 kiloyum ama spordan dolayı 57 56 bile gösteriyorum 38 beden giyiyorum hatta geçen 36 beden bile aldım:)sporun çok getirisi var ama inan rakama takılıp kalıyor insan ben bu aralar o moddaydım ama buradaki arkadaşlarım beni kendime getiriyor:)

bu gün yürüyemeyeceğim ilçede toplantımız falan var eve gelmem 9 u bulur ama yarın 3 saat yürümeyi düşünüyorum inş size bu gün kolay gelsin:)

kızlar sizi çok ii anlıyorum ben doğum yapalı 8 ay oldu halen bana hamilemisin die soranlar oluyo yaaa bıktım iicee:(

merhaba arkadaşlar bende yeniyim burda uzun zamandır sizleri takip ediyorum maalesef bende aşırı derecede kilo takıntısı olanlardanım.hamilelikte 22 kilo aldım kızımı bir buçuk sene emzirdim ama sütten kestikten sonra 2 ayda 4 kilo aldım. koşu bandı aldım spor yapmak için ama hala 15 gündür günde 1 saat yürüyorum 100 gram bile veremedim bu arada 70 kiloyum. sizce ne zaman vermeye başlarım bu kiloları?

merhaba arkadaşlar bende yeniyim burda uzun zamandır sizleri takip ediyorum maalesef bende aşırı derecede kilo takıntısı olanlardanım.hamilelikte 22 kilo aldım kızımı bir buçuk sene emzirdim ama sütten kestikten sonra 2 ayda 4 kilo aldım. koşu bandı aldım spor yapmak için ama hala 15 gündür günde 1 saat yürüyorum 100 gram bile veremedim bu arada 70 kiloyum. sizce ne zaman vermeye başlarım bu kiloları?

suanda 2 kg kadar en az verebılırdın ama yedıklerıne dıkkat etmıo olabılırsın
ayrıca bı anda 1 saatle basladın vucudun ona alısıcak
20 dk ıle baslasaydın keske
cnku zamanla vucut falz a ıstıcek verebılıcekmısım mesela gunde 3 saat

bayanlar sizin yazıları okuyunca acayip hırslanıyorum.maşallah hepinize baya azimlisiniz.inşallah kurtuluruz bu kilolardan kalıcı bir şekilde

yadiklerimede dikkat ediyorum aslında. ben gerçekten zor kilo veriyorum. günde 3 saat yürüyemem heralde bide yürürken sauna eşofman ile yürüyorum

yadiklerimede dikkat ediyorum aslında. ben gerçekten zor kilo veriyorum. günde 3 saat yürüyemem heralde bide yürürken sauna eşofman ile yürüyorum

o zaman bır sattle baslama artırarak gtmenı onerıyorum
burdakı arkadaslardanda fıkır al tabı
aksam gec satte yemek yeme
ogunlerını kucult
3 beyazı hayatından cıkar
emnımkı verıceksın
bıde vucudun dırenc noktası var
sanırım senın vucudun ınatlasıo suan senle
ama bı wermeye baslarsan ınanlmaz hzılı werıceksın azmet ve dewm et umarım ıncecık olursun

merhaba canım bugün benimde 3. günüm çok fena hırs yaptım yürüyorum valla 10 kilo fazlam var mümkünse 2 ayda vereyim :)

merhaba canım düzenli yazmaya çalışacağım bugün itibariyle benim okadar çokki fazlalığım:(
ama bir yerden başladım sanırım bu mühim olanda dün yazmadım ama dünde yürüdüm bugünde birazdan çıkarım inşallah günü 2 saatle kapatabilirim canım senin nasıl gidiyor

ben yaklaşık 20 gündür tempolu yürüyorum ortalama günlük 9 km falan haftanın 6 günü şeklinde vucüdumun alıştığını düşünüyorum bu tempoya ve yürüyüşümü 30 - 40 dk lık süre içinde 10 kere hızlanıp yavaşlayarak yürüme koşma şekilnde değiştiriyorum inş bu gün daha yürümedim ama bu şekilde yürüyeceğim aslında bunun saatlerce yürümekten daha faydalı olduğunu okumuştum bu konuda bir bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim

10 km nasıl yürüdün canım ya maşallah sana ben bugün 4 km yürüdüm ayak tabanlarım ağrıyor ama durmak yok

sen yeni olduğundandır benimde ilk günler ayaklarımın altı su topladı ama yinede yürüdüm.ilk günler yanlış hatırlamıyosam 5km yürüyodum.60 dakikada.şimdi 10 km yürüyebiliyom.ama daha 10 km yi geçmedim.geçmekte istemiyom çünki vücut alışırsa hep ister.:nazar:am hemen kilo gidecek diye heveslenme hemen gitmiyo.36 gündür düzenli yürüyom daha2 kilo.oda eminim kilodan gitmemiştir.ilk giden 2 buçuk kilo vücuttaki suymuş.diyette yapıyom.gerçi benim metobolizmam yavaş çok yavaş gidiyo.belki seninki hızlıdır.

15 günde en az 2 kilo.senin metobolizman maşallah jet heralde.nerde 15 günde 2 kilo.ozaman benim şimdiye 5 kilo gitmesi gerekiyordu.

Back
X