Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

herkese kolay gelsin bol yürüyüşler.dün ben sınavda görevliydim sınıf buz gibiydi kalorifer de yanmıyodu birazda ince giyinmişim hasta oldum işte.üff canım sıkılıyo.:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
:47::47::47::47::47::47::47:
:47::47::47::47::47::47::47:

koşubantı hakkında sormak istediğim birşey var; koşubantının eğimi yokuş olursa kilo vermek daha zor olurmuş zira; eğim kas kütlesini çoğalttığı için kaslan bacaklarda incelme daha zor oluyormuş...... diye duydum kullananlara sormak istiyorum gerçektende öylemi eğim vermek sıkıntı olurmu zayıflama için teşekkürler arkadaşlar...

eğim aksine kilo vermek için daha uygun eğim daha fazla calori yaktırır ama ben eğimi kullanmıyorum cesaret edemiyorum daha doğrusu en sevmediğim yokuş çıkmaktır zaten :34:

ya ben hastayım fena üşütmüşüm.dün yürümedim bugün yürümek istiyom ama eşim izin vermiyo.bugünde kalcak gibi.ama diyete son gaz devam.
yürümeyince birşeyler eksik gibi geliyor.çok üzgünüm yaaa.

canım geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsın koşuya ara vermek yok :)))

az önce yürüyüşümü cırtım çıktı ama tamamladım :1: 5 km yürüdüm 6.1 hızında son 1 km 6.5 hızında yürüdüm baya bir ter akıttım hala kendime gelemedim :30: dün gece 63.3 kiloydum pazar gününe kadar kendimi tutup tartılmıcam bakalım 1 haftada nekadar kilo vermiş olucam dayanmam lazım sabırsızım ben :32:

ya ben hastayım fena üşütmüşüm.dün yürümedim bugün yürümek istiyom ama eşim izin vermiyo.bugünde kalcak gibi.ama diyete son gaz devam.
yürümeyince birşeyler eksik gibi geliyor.çok üzgünüm yaaa.

o duyguyu bilirim :) çok geçmiş olsun önce sağlığına kovuşta yürürsün zaten, günler bitmiyorya:)

sabah aç karnına pek önermiyorlar canım ben kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra yürüyorum canım :34:

Tamam canım benimde sabahları okadar canım isteiyor yürümek kahvaltıdan sonra mantıklı dediğin gibi teşkler yorumun için:16::34:

bugün 6.1 hızda 4 km yürüdüm akşamda 4 km daha yürücem ya 1 hafta oldu hala gram vermedim sinir oldum ya :47:

herkese selaaam.yürüyüşümü tamamladım.bugün biraz daha iyiyim.eşim yürümeme izin vermedi ama ben yinede yürüdüm.
7 km yürüdüm fazla yürüyemedim.
sizler ne yaptınız.yok mu kilo veren ya.bende bi gelişme yok aynıyım.çakıldım 66 ya.

bugün 6.1 hızda 4 km yürüdüm akşamda 4 km daha yürücem ya 1 hafta oldu hala gram vermedim sinir oldum ya :47:

bir haftada sinir olduysan ooooooo iş kötü.bacım sen o kiloyu 1 haftada mı aldın ki 1 haftada verecen hııı?benimki 40 güne dayandı daha 2 kilo.
sana sonsözüm SABREEEEEEEEEEEET....:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

normalde okula yetişmek zorunda olduğum için ister istemez hızlı yürümek durumundayım canım ama sen annesin hiç kıyamıyorum sen yavaş yavaş kendini yormadan yapmaya çalış zaten bebekle uğraşmak yeterince yoruyodur bir de ev işleri vs :) umarım ben de bi gün anne olup böyle konular açarım

evet canım gün boyu bebek yoruyor insanı zaten ama bu koşuşturmaya okadar alıştımki şimdiki tek sorunum bu 10 kilomu vermek eminim verince benden mutlusu olmayacak :) inşallah birgün sende anne olursun evli değilsin galiba dimi

buraya da yazmazsam çatlardım pamuk ben hamileyimm
:109:

üstesinden gelebileceğine inanıyorum canım bu yürüyüşlere bir de zamanın olursa, internette videolar var göbek bölgesi için onlardan oluşan 10 dakikalık egzersiz eklersen sanıyorum daha mutlu olacaksın

evli değilim ancak kistlerim olduğu için gebe kalma konusunda ciddi endişelerim var 23 yaşındayım

tekrardan hayırlı olsun.endişelerin geçmiştir herhalde.

Back
X