Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koşubantı hakkında sormak istediğim birşey var; koşubantının eğimi yokuş olursa kilo vermek daha zor olurmuş zira; eğim kas kütlesini çoğalttığı için kaslan bacaklarda incelme daha zor oluyormuş...... diye duydum kullananlara sormak istiyorum gerçektende öylemi eğim vermek sıkıntı olurmu zayıflama için teşekkürler arkadaşlar...
ya ben hastayım fena üşütmüşüm.dün yürümedim bugün yürümek istiyom ama eşim izin vermiyo.bugünde kalcak gibi.ama diyete son gaz devam.
yürümeyince birşeyler eksik gibi geliyor.çok üzgünüm yaaa.
ya ben hastayım fena üşütmüşüm.dün yürümedim bugün yürümek istiyom ama eşim izin vermiyo.bugünde kalcak gibi.ama diyete son gaz devam.
yürümeyince birşeyler eksik gibi geliyor.çok üzgünüm yaaa.
sabah aç karnına pek önermiyorlar canım ben kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra yürüyorum canım![]()
bugün 6.1 hızda 4 km yürüdüm akşamda 4 km daha yürücem ya 1 hafta oldu hala gram vermedim sinir oldum ya![]()
o duyguyu bilirim :) çok geçmiş olsun önce sağlığına kovuşta yürürsün zaten, günler bitmiyorya:)
o duyguyu bilirim :) çok geçmiş olsun önce sağlığına kovuşta yürürsün zaten, günler bitmiyorya:)
canım geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsın koşuya ara vermek yok :)))
normalde okula yetişmek zorunda olduğum için ister istemez hızlı yürümek durumundayım canım ama sen annesin hiç kıyamıyorum sen yavaş yavaş kendini yormadan yapmaya çalış zaten bebekle uğraşmak yeterince yoruyodur bir de ev işleri vs :) umarım ben de bi gün anne olup böyle konular açarım
evet canım gün boyu bebek yoruyor insanı zaten ama bu koşuşturmaya okadar alıştımki şimdiki tek sorunum bu 10 kilomu vermek eminim verince benden mutlusu olmayacak :) inşallah birgün sende anne olursun evli değilsin galiba dimi
buraya da yazmazsam çatlardım pamuk ben hamileyimm :109:
hayırlı olsun........
üstesinden gelebileceğine inanıyorum canım bu yürüyüşlere bir de zamanın olursa, internette videolar var göbek bölgesi için onlardan oluşan 10 dakikalık egzersiz eklersen sanıyorum daha mutlu olacaksın
evli değilim ancak kistlerim olduğu için gebe kalma konusunda ciddi endişelerim var 23 yaşındayım
sen evli değilim demiştin.hamileyim diyosun ilginç.
hamile kalmak için resmi prosedürlere uyma zorunluluğu yok diye biliyodum![]()