Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

slm kızlar bende koşu bandı aldım inşallah çarşambaya gelecek ben yaklaşık 5.6 yıldır 64..65 kilo arası gidip geliyordum ilk defa 67 oldum panikledim belli bir yaştan sonra yerleşen kilolar gitmiyor 1 haftadır diyetle birlikte bel ve basen hareketleri yapıyorum 1 kilo verdim dışarda yürüme imkanım yok inşallah sizlerle burada paylaşarak kilolardan kurtuluruz:8:

slm kızlar bende koşu bandı aldım inşallah çarşambaya gelecek ben yaklaşık 5.6 yıldır 64..65 kilo arası gidip geliyordum ilk defa 67 oldum panikledim belli bir yaştan sonra yerleşen kilolar gitmiyor 1 haftadır diyetle birlikte bel ve basen hareketleri yapıyorum 1 kilo verdim dışarda yürüme imkanım yok inşallah sizlerle burada paylaşarak kilolardan kurtuluruz:8:

canım hayırlı olsun şimdiden dışarda yürüyemeyenler için süper koşu bandı ben özellikle kışın kilo verip yazın alıyorumkışın evden çıkmayınca koşu bandı vakit geçirmek için süper:)

hayırlı olsun. koşu bandını nereye koyacağını düşündün mü? bizim ev küçük ve tek sığabildiği yer çocuk odası oldu. yürürken duvara baka baka yürümek zorunda kalıyo insan :)

senin kadar rekor yapan yok ozaman canım valla tebrik ederim seni koşu bandını aldığımda bende öyle diyodum ama anca 1 saat dayanabiliyorum çünkü sıkıcı oluyor boş odada yapınca haliyle:1: bugün kendi rekorumu kırdım ama 8 km yürüdüm inat ettim 8 km tamamlamadan inmicem dedim :) ben 8 km de 500 kalori yaktığıma göre sen 700 falan yakmışsındır yada 750 tebrik ederim seni :54:

vallahi ben hırs yapıp bir gün 15 km yürüdüğümü hatırlıyorum:)

selam kızlarrrr ben hep 1,90-2 - 2,5 km yürüyebiliyorum maşallah nasıl yürüyorsunuz yahu

insan o kadar yürüyüşün ardından ödül olrak şeker gibi erimek istiyor ama olmuyor ve moraller dibe vuruyor buna bende dahil zaman zaaman :)ama yürüyüşe uzun süre devam edince en güzel ödülün vucüdün şekillenmesi olduğunu anlıyor. annemler geldi hafta sonu sanıyorlarki benim sıkıntıdan kilo verip tükendiğimi bilmiyorlarki kilo vermek için ne kadar çabalıyorum :)

yürüyüşümü tamamladım 31 dk içinde 10 defa11.0da koştum 5.0 da yürüdüm 3.8km ben bu şekilde devam edeceğim inş önceden bahsettiğim gibi 9 km bile yürüsem kilom durmuştuşimdi çok rahat 59 kilo geliyorum bu hafta 58 olurum inş

evet bende geldim artık bu gün diyet günümdeyim salata yedim az önce :) ve bu gün yürüyeceğim inş.

HOOOOOOŞ GELDİN.seni armaızda görmek ne güzel.ben bugün 7 km yürüdüm.perşembe günü annemler gelcek salı gidecekler.salıya kadar yürüyemem sanırım.ya ben kilo veremiyom
boşuna yürüyom ya...
25 nisanda 2 ay olcak hala 2 kilo.yemiyorumda aslında.ya bana akıl ver ne yapmam lazım.mayısada az kaldı .mayısta planlarımız var bukadar yürüyemem.kafayı yicem .
hala 66 yım.2 kilocuk belki incelmişsindir diyosundur ama hayır.hiç kimse zayıflamışşsın demedi.incelsem kilo gitmesin onada razıyım ama yok işte.kıyafetlerim hep aynı.
düzenlide yürüyorum.ekmek yemiyom.amaaaaaaaaaaan...

hoş geldin hayırlı olsun.kilomuz aynıymış.boyun kaç.benimki 1.67.

HOOOOOOŞ GELDİN.seni armaızda görmek ne güzel.ben bugün 7 km yürüdüm.perşembe günü annemler gelcek salı gidecekler.salıya kadar yürüyemem sanırım.ya ben kilo veremiyom
boşuna yürüyom ya...
25 nisanda 2 ay olcak hala 2 kilo.yemiyorumda aslında.ya bana akıl ver ne yapmam lazım.mayısada az kaldı .mayısta planlarımız var bukadar yürüyemem.kafayı yicem .
hala 66 yım.2 kilocuk belki incelmişsindir diyosundur ama hayır.hiç kimse zayıflamışşsın demedi.incelsem kilo gitmesin onada razıyım ama yok işte.kıyafetlerim hep aynı.
düzenlide yürüyorum.ekmek yemiyom.amaaaaaaaaaaan...

şimdi destek olma sırası bende galibaben işin sırrını buldum galiba inşbak benim yaptığım egzersizi bir araştır aklına yatarsa dene ben tekrardan başladım kilo vermeye hatta yarın 58 bile gelirim diye umut ediyorum benim diyette güzel gidiyor haftanın 5 günü uyguluyorum cuma akşamı bozuyorumki bu hafta annemler vardı o kadar pasta falan yedim hiç bir şey olmadı bol bol salata ve tavuk tüket ben öyle yapıyorum öğlen salatanın içine yumurta haşladım bir koca kasa yedim akşamada tavuklu salata yapacam bana artık oyun oynuyormuşum gibi geeliyor bu aralar diyetten keyif almaay başladım her ne kadar etrafa alay konusuda olsam :) öğrencilerim bile diyet günümdeyim yiyemeem:)

Back
X