Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leslie ile 45 dakika spor yaptım regl olduğum için 10. dakikada koşu bandından inmek zorunda kaldım çok ağrı yaptı karnım şuanda uzanmaktayım annem sışarda gelince onunla bir daha leslie yapıcam belki o arada binerim koşu bandınaçok canım acıyo yaaaa
![]()
adet döneminde hafif tempolu yürüyüşler yaptığınız zaman kan dolaşımınız hızlanacağından ağrılarınız azalacaktır. bir kere deneyin farkı göreceksiniz kızlar.
adet dönemi sancımı birtek voleybol oynamak gideriyor ama maalesef şuanda oynayacak durumda değilim canım![]()
spor iyi geliyor evet ama zaten sporcu olduğum için bünye alışılmadık birşey istiyor
voleybol oynarkende topa ve oyuna konsantre olduğum için ağrımın olduğunu unutuyorum sadece o kadar yani anlayacağın benim rutinim olduğu için etkilemiyor beni spor
![]()
leslie nedir anlamadım
canım leslie sansone diye bir hatun çıkıp evde yürüyerek 2 metre kare alanda spor yaptırıyor. sporu her yaştan insan yapabilir yani o derece basit hareketler ( annem 56 yaşpında 89 kilo o bile yapıyor düşün artık) yorucu olmamakla birlikte fazlaca kalori yaktırıyor. aşağıda 45 dakikalık bir videosunu paylaştım ancak "youtube" dan farklı videolarınıda bulabilirsin.. sana tavsiyem yüryüş bandına çıkmadan önce leslie ile ısınman kasların ısındığı için koşu bandındaki göstergeden çok daha fazla kalori yakarsın![]()
yarında yine koşalım.birbirimizi tetikleyelim.
öğrenci falanmısın
diyetisyene giden var mı ben düşünüyom tavsiye edermisiniz
var mı aranızda giden
nezamandır devam ediyon faydası oluyomu kaç kilo verdin yada incelme oldumu 3 ay önce 2 ay düzenli koştum 1 saat günde .diyette yaptım fayda görmedim
evet canım 4. sınıf turizm öğretmenlği öğrencisiyim. koşalım elbette burdayım zaten topiclerden ulaşamazsam mesaj atarım eğer ben olmazsam sende aynı şekilde mesaj at birbirimizi tetikleyerek çok daha iyi motivasyon yakalarız. diyetisyenle ilgili bir soru sormuşsun.. eğer imkanın varsa hiç durma derim. ben öğrenciyim ve ankarada uygun fiyatlı diyetisyen bulamk çok zaor. ablam bursada aylık 50 tl ye gidiyor ve 6 ay gibi kısa bir zamanda 14 kilo verdi. bunun 10 kg si yağdan gitti. ama devlet hastanelerine gideceksen gitme evde kendin yap daha iyi derim. sana iki kağıtlık değişim listesi veriyorlar ve evine yolluyorlar başka birşey yaptıkları yok. kontrol için aldıkları kan da sadece kollestrol falan ölçülüyor yağ oranın kas oranın dikkate alınmıyor yani.. mesela benm kas eritecek bir diyet ile yağp eritecek diyete aynı anda ihtiyacım var ancak aylık 200 tl idi bulduğum en ucuz diyetisyen ankarada.. bursaya döndüğümde gideceğim mutlaka..![]()
meslektaşız ozaman.
linketen baktım videoya,yürüyüş bandından önce mi yapılması lazım bu hareketlerin
sende mi öğretmensin? branşın nedir?:44:
hareketleri istediğin zamna yapabilirsin canım ama benim tavsiyem yürüyüş bandından önce yapıp kaslarını kalori yakma moduna getirmen.. yürüyüş bandında geçirdiğin zaman içerisinde daha fazla kalori yakımı sağlar sana önce leslie yapıp sonrasında yürümen.. hem tempolu hıza geçişin daha kolay ve çabuk olur.. onunda extra bir + sı olur sana![]()
sınıf öğrtmeniyim
hımm ne güzel:) başladınmı peki okula? bu arada yaş kaç??![]()
5 yıldır görev yapıyorum 27 yaş.senin peki
kızlar bugünki menüm:
sabah: (saat 11 civarı)
1 kase lahana çorbası
1/2 dilim tam buğray ekmeği
ekmeğin yarsına sürecek kadar salça ( el yapımı az tuzlu biber ve patlıcandan) ve zeytin ezmesi
öğlen:
1 şeftali 3 fındık
ara:
4 çiğköfte ve ıceberg marulu bolca
akşam: (şuanda pişiyor ancak yetişti spordan sonra başladım)
3 parça palamut yağsız ve suyla tavada kendi halinde kavrularak hazırladım.
spor olarak:
öğlen saat 1 gibi jillian 30 dakika sev. 1
akşam saat 6 gibi 30 dakika leslie
leslie nin hemen ardından 30 dakika tempolu yürüyüş sev. 5
ayrıca bugün alışverişe çıktım 30 dk. 45 dk kadar yürdüm elimde poşetlerle.![]()