Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

süpersin yaaaaaaaaaa inşallah devamı gelir.çünkü böyle hızlı başlayınca insan bıkıyo pes ediyo
dün 30 dakika yürüdüm 4 km
sadece bu yani
seninkinin yanında devede kulak oluyo ama ne yapim yarın diyetisyene gidecem bakalım neolcak.

diyetisyene gidecem diyorum ama iştahım bir açık anlatamam buaralar amaaaaaaaan:34::34::34:
:34::34::34::34::34::34:
:34::34::34:

süpersin yaaaaaaaaaa inşallah devamı gelir.çünkü böyle hızlı başlayınca insan bıkıyo pes ediyo
dün 30 dakika yürüdüm 4 km
sadece bu yani
seninkinin yanında devede kulak oluyo ama ne yapim yarın diyetisyene gidecem bakalım neolcak.

diyetisyene gidecem diyorum ama iştahım bir açık anlatamam buaralar amaaaaaaaan:34::34::34:
:34::34::34::34::34::34:
:34::34::34:

inşallah gelir devamı canım çünkü bugün hiç kilo vermemişim ama almamışımda :) olsun :):14: iştahın psikolojik olarak kendine diyette olduğunu söylemenle ilgili olabilirmi acaba canım? yani diyetteyim psikolojisine girdiğimde bendede oluyor hiç sevmem mesela enginarı ama bi ara diyetteyken nasıl canım istemişti :) :1: birde canın ne istiyorsa ye ama çok az yemeye bak.. 1 yerine 1/2 porsiyon ye yada çeyrek ye böylece eksik kalori alırsın ve istediğini yeme lüxün olur :34: bu arada ben şimdi spora başlıyorum jillian yapacağım yarım saat hadi sende kalk :):8::8::8::8:

merhaba seninki nasıl bilmiyom ama benimkinde yanayana 4 tane tuşu var onlardan birinde distance yazıyo o km yi gösteriyo.mesafe demek benimki altis.karıştır distance yazısını bul.
hep beraber koşalım.bir grup oluşturalım birbirimizi sürekli uyaralım.koşmayanlara ceza belirleyelim.
VARMISINNNNNNNNNNNNNNNNNN:kkk::kkk::kkk::kkk:
:kkk::kkk::kkk:

varım canım biraz geç yazdım kusura bakma ,iki gecedir 45 dakikalık yürüyüş yaptım ,bırakmaya niyetim yok ,toplamam gerek bu vücudu ,her akşam yazalım yürüdüğümüz süre ve mesafeyi ok

varım canım biraz geç yazdım kusura bakma ,iki gecedir 45 dakikalık yürüyüş yaptım ,bırakmaya niyetim yok ,toplamam gerek bu vücudu ,her akşam yazalım yürüdüğümüz süre ve mesafeyi ok

sen 10 kilo mu verdin ya nasıl yaptın anlatsana
nekadar sürede verdin
ayy böyle duyunca nasıl imreniyorum
yorumunu bekliyorum

hülya birisi daha eklendi bize :) hadi bakalım :) her akşam yazıyorum aşağı yukarı ama geri bildirim gelmiyor kızlar ne kadar yazarsak o kadar destek oluruz o kadar artar şevkimiz.. bu arada hoşgeldin tekrardan diyeyim zaten bir ara buralardaymışsın :)

inşallah gelir devamı canım çünkü bugün hiç kilo vermemişim ama almamışımda :) olsun :):14: iştahın psikolojik olarak kendine diyette olduğunu söylemenle ilgili olabilirmi acaba canım? yani diyetteyim psikolojisine girdiğimde bendede oluyor hiç sevmem mesela enginarı ama bi ara diyetteyken nasıl canım istemişti :) :1: birde canın ne istiyorsa ye ama çok az yemeye bak.. 1 yerine 1/2 porsiyon ye yada çeyrek ye böylece eksik kalori alırsın ve istediğini yeme lüxün olur :34: bu arada ben şimdi spora başlıyorum jillian yapacağım yarım saat hadi sende kalk :):8::8::8::8:

yok psikolojik olarak diyete girmedim girdimmi tam giriyorum sanki oruç tutar gibi giriyorum onun için çabuk pes ediyorum.
tatlı yaptım biraz sonra malesef yicem şekerpare çok severim.
anlican diyete daha girmedim
sadece koşuyom
girmrm yakındır:52::52:

bugün 40 dakika yürüdüm 4 km.6 hızında yürüdüm arada 8 eçıkardım hızımı.80 kalori(kaloriye takılmayın her bantta farklı gösteriyo önemli olan zaman ve mesafe)
bir çayı hakettim gidim çay demliyeyim
benim gibi çaykolik olan varsa buyursuuuuuuuuuuuuuuun...

yok psikolojik olarak diyete girmedim girdimmi tam giriyorum sanki oruç tutar gibi giriyorum onun için çabuk pes ediyorum.
tatlı yaptım biraz sonra malesef yicem şekerpare çok severim.
anlican diyete daha girmedim
sadece koşuyom
girmrm yakındır:52::52:

gir gir biran önce :) şeker pare yemekte bir sakınca yok tabi 1 taneyle idare edebilir ve devamını getirmezsen. akşamda az yer dengelersin işi ;) oruçlu gibi diyet yapmak sakıncalı ama :14: öğün atlamadan azar azar istediğini ve sık sık yemeye bak. bi sabah bi akşam yediğinde bünyen kıtlık konumuna geçerek yediğin besinleri enerjiye çevirmek üzere yağ olarak depolar sonra daha fazla alırsın.. üstelik metabolizmanı yavaşlatmanda cabası olur bilgin olsun :(:14::50:

hülya birisi daha eklendi bize :) hadi bakalım :) her akşam yazıyorum aşağı yukarı ama geri bildirim gelmiyor kızlar ne kadar yazarsak o kadar destek oluruz o kadar artar şevkimiz.. bu arada hoşgeldin tekrardan diyeyim zaten bir ara buralardaymışsın :)

haklısın canım herkese istikrarlı bir şekilde bekliyoruz

bugün 40 dakika yürüdüm 4 km.6 hızında yürüdüm arada 8 eçıkardım hızımı.80 kalori(kaloriye takılmayın her bantta farklı gösteriyo önemli olan zaman ve mesafe)
bir çayı hakettim gidim çay demliyeyim
benim gibi çaykolik olan varsa buyursuuuuuuuuuuuuuuun...

hülyaaaaaaaa şu anda yürümeyi diyet yapmayı o kadar çok istiyorum kigeçen sene aynaya her baktıgımda zayıfladığımı görüyordum ama şimdi aynaya her baktığımda şişiyourm:( güzel bir şişme ama yürümeyi özledim diyorum ah okul açılmadan ne toparlanırdım şimdi diye neyse 2. dönem artık sizi takip ediyorum:)

sen 10 kilo mu verdin ya nasıl yaptın anlatsana
nekadar sürede verdin
ayy böyle duyunca nasıl imreniyorum
yorumunu bekliyorum

canım ben dukan diyetiyle 10 kilo verdim ,bu diyete başlamadan önce de kendi çabamla 5 kilo vermiştim ,toplam 15 kilo eder bu ,3 ayda başardım hem de ,ama doğal olarak biraz sarktım ve yumuşadım ,şimdi sıra fit olmaya ggeldi ,hedefim 50 olmak ,şuan 57 kiloyum ,hatta bu sabah 56.8 çıktım ,hedefe kilitlendim ,hiç kimse hiçbir olay engel olamaz artık bana ,çok kararlıyım ,kendime geldim ,cicişler almaya başladım bile ,bu halimle bile fıstık gibiyim ,azmedersen ve işe yarayan bir diyete başlarsan gerisi gelir canım ,dukanı öneriyorum sana ,al kitabını oku ve karar ver ne istediğine ,ve hırs yap kendine bunu

merhaba seninki nasıl bilmiyom ama benimkinde yanayana 4 tane tuşu var onlardan birinde distance yazıyo o km yi gösteriyo.mesafe demek benimki altis.karıştır distance yazısını bul.
hep beraber koşalım.bir grup oluşturalım birbirimizi sürekli uyaralım.koşmayanlara ceza belirleyelim.
VARMISINNNNNNNNNNNNNNNNNN:kkk::kkk::kkk::kkk:
:kkk::kkk::kkk:

tamam canım benimkinde de dist yazıyor demek ki mesafeyi bu gösteriyor ,bundan sonra bakarım ne kadar yürüdüğümü

kızlar bugünki menümü yazayım uyumadan önce..

sabah:
1 bardak yeşil çay
2 tane kuru kayısı
çeyrek ekmeğin yarısı kadar ekmeğin köşesine dere otu beyaz peynir ve patlıcanlı salça ile tost

ara:
üzüm ( 1 ufak salkım kadar yaklaşık 15 tane)

öğlen:
1 kase dolusu lahana çorbası

ara:
1 kase lahana çorbası
1 parça portakallı bitter çikolata

akşam:
1 kase lahana çorbası
1/2 mısır ( haşlama ve ben onun dahi yarısını yedim)
2 kaşık yoğurt

spor olarak:

öğlene doğru jillian ile 30 dakika spor

akşam üstü 30 dk. leslie 2 mile
hemen ardından 50 mekik
onun ardından twister ile 10 dakika kadar hareket
son olarak 30 dakika tempolu yürüyüş.

gün içerisinde 1.5 2 lt. kadar su tüketebildim ancak :(:14: şimdide bi yarım litre içip uyuyacağım :):54:

callanetics canım ,hatta bu konuda forum da var görsel sporlar bölümüne bir bak istersen ,orda istediğin her link var

Back
X