Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar ben de geldım aranıza dunlop marka yürüyüs andım var hep birlik te bır program yayalım ve kullanmaya baslayalım benim yuruyus bandım da ev de yatıyo kılo vermem gerek önerilere acıgım hanfı hızda kaç dk biniyor sunuz lutfen bılgı verın![]()
slm ben yine geldim yazın rehavetinden ara vermiştim 61 de bıraktım şimdi62 63 değişiyor . hemen vermem lazım bu ara sigarayıda azalttım bi iştah sormayın bu gün 6 km yürüdüm 20 dakikada göbek eritme hareketleri yaptım bu günlük tamam![]()
iyi fazla almamışın ya![]()
Canım benim koşmaya başladığında önce yavaş tempoda yürüyerek başla ,5 dk ısındıktan sonra hızını yükselt her 5 dk da bir ise 1 dk en yüksek tempoda koş tekrar hızını normale döndür. Kardiyo İçin Yüksek Şiddetli Aralıklı Çalışma (High Intensity Interval Training For Cardio) ile çalışarak metabolizmanı şaşırtarak çok daha kısa sürede daha çok kalori harcayabilirsin. örneğin ben ortalama hız :7 de yürüyorum 5 dk da bir ise 11 e çıkarıyorum hızımı 1 dk koşup tekrar 7 e indiriyorum.. 1 ayda 3 kilo verdim ve halen vermeye devam ediyorum.
Canım benim koşmaya başladığında önce yavaş tempoda yürüyerek başla ,5 dk ısındıktan sonra hızını yükselt her 5 dk da bir ise 1 dk en yüksek tempoda koş tekrar hızını normale döndür. Kardiyo İçin Yüksek Şiddetli Aralıklı Çalışma (High Intensity Interval Training For Cardio) ile çalışarak metabolizmanı şaşırtarak çok daha kısa sürede daha çok kalori harcayabilirsin. örneğin ben ortalama hız :7 de yürüyorum 5 dk da bir ise 11 e çıkarıyorum hızımı 1 dk koşup tekrar 7 e indiriyorum.. 1 ayda 3 kilo verdim ve halen vermeye devam ediyorum.