Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

gerçekten mi :26: ay inşallah ya bakalım bi 15 gün olsun ölçülerimide almıştım :1: ordan kontrol ederim kimse bişey demezse ordan anlarım artık

ben birden 5 kilo aldım kullandığım ılçtan dolayı ama hiç sporu bırakmadım benim göbeğim pörtledi selülitlerim de oluştu ama bacaklarım hala sıkı sporun da faydası bu olsa gerek bir de kendini çok yorma hem uzunca bir spor hem de diyet seni yorabilir normal bir şekilde beslen beslenme düzenin oturmadığında spor bile fayda etmez kilo alırsın aynı durumu yasadım:))

ben birden 5 kilo aldım kullandığım ılçtan dolayı ama hiç sporu bırakmadım benim göbeğim pörtledi selülitlerim de oluştu ama bacaklarım hala sıkı sporun da faydası bu olsa gerek bir de kendini çok yorma hem uzunca bir spor hem de diyet seni yorabilir normal bir şekilde beslen beslenme düzenin oturmadığında spor bile fayda etmez kilo alırsın aynı durumu yasadım:))

teşekkür ederim :42: bakalım oturcak inşallah beslenmemde düzene nasıl bi ilaçmış bu ya kötü olmuş çok geçmiş olsun

ben yıllarca 58-60 kg daydım son 1,5 yılda kötü bir hamilelik geçirerek 74 kiloya çıktım şimdi bebek yok kilo var yeniden eski kiloma dönmek istiyorum ki tekrar bebek düşündüğümde kilolu başlamayayım diye
boyum164
kilom67,5
hedefim 60

aslında kiloyla beraber ölçülerimde değişsin istiyorum sıkılaşıpta kilo değişmediğide oluyor birkaç aydır not alıyorum 15 günde bir bel gögüs basen ölçülerimi yarın not defterimden yazarım burayada yeni ölçülerimide alırım oda çok motive ediyor insanı
anlıyorum, çok üzüldüm kötü hamilelik geöirmene :50: umarım kısa zamanda eski kilona döner ve tekrar hamile kalırsın .))) benim boyum 160, kilom 56 şu anda. hedefim 50 :) ay ya eski halime dönmeyi çoook istiyorum :43:
Ben evlendiğimden bu yana 55 kilo iken şu cipraleks adlı antideprasana basladım ve hopp 5 kilo aldım bendeki ani yemek isteklerini de bu hapa bağlıyorum tedavi sürecim 6 ay idi ben 6. aya yaklaştım ve bugun bu hapı bırakıyorum içmeyeceğim zaten yarı doza indirmştim ne yaptığım spor kilo verdiriyor ne de diyet bu kilolar beni daha da strese soktu kıyafetlerime giremiyorum belki 5 kg cok değil abartma dıyeceksiniz ama benim tüm kıyafetlerim dardır bol hiçbir sey giymem simdi ise onların içine girdiğimde göbeğim pörtlüyor selülit desen aldı başını giittii

inşallah hapları bırakman senin için sorun olmaz,gerçi dediğin gibi kilo almak daha depresif yapıyo insanı... ben de 6 kilo fazlam var, 3 kilo bile olsa eski kıyafetlerime giremiycem, pantolonlarım dar benim de, 34 bedendi kotlarım, düğmesi geçiyor zar zor ama üstte göbek sarkıyor ki ne giysem kapatmaz, çok moral bozucu. ben 2 gündür yapmıyorum yürüyüş, haftaiçi 5 gün yapıcam,h.sonu yapmıycam...

teşekkür ederim :42: bakalım oturcak inşallah beslenmemde düzene nasıl bi ilaçmış bu ya kötü olmuş çok geçmiş olsun

antidepresan ilacı 6. ayıma girmek üzereeydim ve zaten 6 ayda bitecekti tedavi birden kilo yaptı ve ne diyet ne spor verdirmedi 1 gram bile arada yaptığım şok diyetlerle de anca su kaybettim

gerçekten mi :26: ay inşallah ya bakalım bi 15 gün olsun ölçülerimide almıştım :1: ordan kontrol ederim kimse bişey demezse ordan anlarım artık

evet canım :) mutlaka yararını görürsün :) bende bugün ne güzel taşınırım koşu bandımla odamda spor yaparım diyordumki misafirlerim geldi. arkadaşlarım geldi sipariş falan veren oldu üye olanlar oldu o yüzden spor yapamadım :( birde bugün çikolata yedim yemeseydim keşke :( çok pişman oldum :( nasıl suçluluk var anlatamam :(

antidepresan ilacı 6. ayıma girmek üzereeydim ve zaten 6 ayda bitecekti tedavi birden kilo yaptı ve ne diyet ne spor verdirmedi 1 gram bile arada yaptığım şok diyetlerle de anca su kaybettim
sıkma canını bıraktıktan sonra etkisi geçer belki kilo vermen kolaylaşır hem daha öncede vermişsin yine verirsin :13:

merabalar.koşu bandım elime ulaştığında bende aranıza katılacağım ama şimdide yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama çok başarılı olduğum söylenemez.bu kilolar biran önce gitsin artıkkkk

null merabalar.koşu bandım elime ulaştığında bende aranıza katılacağım ama şimdide yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama çok başarılı olduğum söylenemez.bu kilolar biran önce gitsin artıkkkk

gider gider emin ol azmeden başarır kimler ne kilolar veriyor ben şu an 70 li kilolarda geziyorum moralimi bozmuştum geçen hafta değil önceki hafta 69 u gördüm geri 70 e ciktim diye ödem dı biliyorum ama yine de çok bozuldu moralim motivasyon 0 a düştü resmen. dün kontrole gittim kan sonuçlarımi götürdüm karsima geçip bana dedi ki boşuna canını sıkıyorsun insanlar ne kilolar veriyor. senin toplam ağırlığını veren kişiler var sen niye canını sıkıp uzaklaştın diyetten bu kolay bir yol değil ve sadece azim ile başarılı olunacak bir yol kendini hemen topla yarından itibaren sıkı bir şekilde devam et dedi çok etkilendim tabi ben ve hemen kendimi topladım. o yüzden sana da aynısını diyorum moralini ne kadar bozarsan o kadar kilo alırsın

slm kızlar dün tartıldım 1.400gr daha vermişim toplamda 5.700oldu ama ölçüler aynı geçen haftakiyle

selamlar koşu bandı işine bende başladım geçen hafta 4kere çıkabildim o da 40 dk.15dk tempolu yürüyorum,25 dkda koşuyorum.bu hafta da bugünden itibaren başlıcam dün yapamadım çünkü

gider gider emin ol azmeden başarır kimler ne kilolar veriyor ben şu an 70 li kilolarda geziyorum moralimi bozmuştum geçen hafta değil önceki hafta 69 u gördüm geri 70 e ciktim diye ödem dı biliyorum ama yine de çok bozuldu moralim motivasyon 0 a düştü resmen. dün kontrole gittim kan sonuçlarımi götürdüm karsima geçip bana dedi ki boşuna canını sıkıyorsun insanlar ne kilolar veriyor. senin toplam ağırlığını veren kişiler var sen niye canını sıkıp uzaklaştın diyetten bu kolay bir yol değil ve sadece azim ile başarılı olunacak bir yol kendini hemen topla yarından itibaren sıkı bir şekilde devam et dedi çok etkilendim tabi ben ve hemen kendimi topladım. o yüzden sana da aynısını diyorum moralini ne kadar bozarsan o kadar kilo alırsın

insallah ya 3 hafta sonra göreve baslıcam doğum kiloları duruyor daha

kızlar koşmak kas yapıyor ,yürümekte fayda var ...yürüyün daha iyi kilo verirsiniz.

merhaba kızlar :) ara öğünüm ile öğle yemeğim arasında koşu bandına çıktım 30 dakika bi 8. seviyede koştum bi 5. seviyede yürüdüm o arada 1 litre su içtim :) şuana kadar 2.5 litreyi buldum :) bir güzel 100 mekikte çektim :) bakalım böyle devam ecem perşembeye kadar perşembeden sonrda dışarıda yürüyüşlere başlayacağım :) uzuuunnn uzuuunnn mesafelerde yürüyeceğim :):8:

kızlar koşmak kas yapıyor ,yürümekte fayda var ...yürüyün daha iyi kilo verirsiniz.[/QU evet doğru söylüyorsunda bende yürüyerek çok sıkılıyorum ya.1 saat yürürmek lazım kilo verebilmek için bende o yüzden çoğunluk koşuyorum süreyi aztutuyorum bakalım işe yarıyacak mı

Herkese merhaba,

Ben de zayıflamak istiyorum ve bunun için bir koşu bandı almayı düşünüyorum. Ancak marka model fonksiyon gibi konularda kararsız kaldım. Site içinde bazı topiklere baktım önerilerde bulunanlar olmuş sağolsunlar o markaları not aldım. ancak bazı koşu bantlarında masaj +mekik+twister gibi fonksiyonlardan bahsedilmiş. Sizler kullanan kişiler olarak hem marka konusunda hem de bu tür ilave özelliklerin faydalı olup olmadığı hakkında bana fikir verebilir misiniz rica etsem. Çünkü anladığım kadarıyla bu özellikler motor gücünü etkileyebiliyormuş ve fiyatta artıyormuş. Eğer kullanışlı olmayan özelliklerse hiç gerek yok. Ama gerçekten kullanılan ve işe yarayan özelliklerse o kadar parayı verince işe yarasın istiyor insan.

Şimdiden teşekkür eder , kolaylıklar dilerim :))

Tekrar Merhabaaaa

Kızlar koşu bandım bu akşam üzeri gelmiş bulunmakta..
Yarın servisi arıycam inş kısa zaman da gelırler bende başlarım ,

Toplam vermem gereken kilo 10 hemde martın 10'a kadar ..
İmkansız gb duruyor değil mi..
Ama imkansızı başarmak zorundayım,iddiaya gırdım :))
Artık sabah demıycem akşam demıycem kosucam

Şaka bir yana bu sefer cok umutluyum ,
Daha önce sabahları 2-3 saat stadyumda yürüyerek 1,5 ayda 7 kılo vermıs bırıyım..
Artık bunu evde bantta basarmayı planlıyorum

Herkese merhaba,

Ben de zayıflamak istiyorum ve bunun için bir koşu bandı almayı düşünüyorum. Ancak marka model fonksiyon gibi konularda kararsız kaldım. Site içinde bazı topiklere baktım önerilerde bulunanlar olmuş sağolsunlar o markaları not aldım. ancak bazı koşu bantlarında masaj +mekik+twister gibi fonksiyonlardan bahsedilmiş. Sizler kullanan kişiler olarak hem marka konusunda hem de bu tür ilave özelliklerin faydalı olup olmadığı hakkında bana fikir verebilir misiniz rica etsem. Çünkü anladığım kadarıyla bu özellikler motor gücünü etkileyebiliyormuş ve fiyatta artıyormuş. Eğer kullanışlı olmayan özelliklerse hiç gerek yok. Ama gerçekten kullanılan ve işe yarayan özelliklerse o kadar parayı verince işe yarasın istiyor insan.

Şimdiden teşekkür eder , kolaylıklar dilerim :))

Bu soruları soran,destek ısteyen herkese yazıyorum,
Ben kosu bandı arastırıken cok zorlandım yaklasık 1,5 2 yıldır arastıyorum
Kullananlar cok fazla yardımcı olmamıslardı bana..

Bir vucut çalışma blogundan tanıstıgım ve bana cok yardımcı olan spor hocasının bana anlattıgı ;
masaj+mekık+twister eki olan bantların motor gucunu dusurdugu ve cok gereksız oldugu yonundeydı.
Ben bu yuzden o tur bant tercıh etmedım..

100 kg.ustundeysenız 2,5 hp
Değilseniz 1,5 - 2 hp motor gücü ki burda dıkkat etmenız gereken ;
Mesela 2,5 hp motor gucu yazıyor km/hız bakıyorsun 12 km.
İşte burda iş değişiyor, bu yalnışmış. motor gucu 2,5 hp olan bır bandın km/hızı 16-18 arası olurmuş..
Buna dıkkat etmem önerılmıstı.
Bir de rahat yürüme ve koşu için bant genıslıgıne dıkkat cekılmıstı.
standart 40X120 ben gıdıp bu bantları gormustum bana cok dar gelmıslerdi.
Eğer gercekten kardıyo calısması yapılacaksa en az 45 - 50 cm genıslıgı olmalı bandın ki kullanıcı rahat koşabılsın.

Araştırdıklarımdan öğrendıklerım bunlar :)) umarım yardımcı olmusumdur.
Kendım de max.130 kg.kullanıcı
50X130 cm.genıslıkte
2.5 hp motor gucu bır band tercıh ettım.

bizdede koşu bandı var kullanamıyorum. yarım saate yaklaşınca motor ısınıyo ve koku gelmeye başlıyo. sürekli her hafta silikonlu spreyden sıkıyorum

Bu soruları soran,destek ısteyen herkese yazıyorum,
Ben kosu bandı arastırıken cok zorlandım yaklasık 1,5 2 yıldır arastıyorum
Kullananlar cok fazla yardımcı olmamıslardı bana..

Bir vucut çalışma blogundan tanıstıgım ve bana cok yardımcı olan spor hocasının bana anlattıgı ;
masaj+mekık+twister eki olan bantların motor gucunu dusurdugu ve cok gereksız oldugu yonundeydı.
Ben bu yuzden o tur bant tercıh etmedım..

100 kg.ustundeysenız 2,5 hp
Değilseniz 1,5 - 2 hp motor gücü ki burda dıkkat etmenız gereken ;
Mesela 2,5 hp motor gucu yazıyor km/hız bakıyorsun 12 km.
İşte burda iş değişiyor, bu yalnışmış. motor gucu 2,5 hp olan bır bandın km/hızı 16-18 arası olurmuş..
Buna dıkkat etmem önerılmıstı.
Bir de rahat yürüme ve koşu için bant genıslıgıne dıkkat cekılmıstı.
standart 40X120 ben gıdıp bu bantları gormustum bana cok dar gelmıslerdi.
Eğer gercekten kardıyo calısması yapılacaksa en az 45 - 50 cm genıslıgı olmalı bandın ki kullanıcı rahat koşabılsın.

Araştırdıklarımdan öğrendıklerım bunlar :)) umarım yardımcı olmusumdur.
Kendım de max.130 kg.kullanıcı
50X130 cm.genıslıkte
2.5 hp motor gucu bır band tercıh ettım.

Merhaba,
Desteğin için teşekkür ederim. hangi marka modeli ne kadara satın almıştın acaba onu da söyleyebilir misin

Back
X