- 17 Eylül 2012
- 1.152
- 335
- 363
almadım , servis uzun süre gider demişti ( ben günde iki kere kullanacağımı da söyledim hatta )
ayy ne bileyim bunlar aynı firmada çalışmıyor mu anlamadım ki ben biri bişey söylüyo öbürü başka bişey
benimki 2 şubatta kurulmuştu, 9 gündür kullanıyorum ama herhangibir ses veya terslik hissetmedim henüz, gerçi ben bugün başladım günde iki kullanmaya, şimdiye kadar günde bir kullanıyordum ancak
kutunun içinden de küçük bir şişe çıkmıştı, kaç kullanımlık bilmiyorum ama
1 hafta geçmiş ve hergun kullanmışsın bence yağla cnm cunku bu yağlama konusunu dıstr.onayladı onlara mail yollamıstım ..
Servis konusuna gelınce emin değilim acıkcası cunku benım bıldıgım servıs donanımlı gelir sorunu çözmeye,
Urunu alalı 18 gün olmuş 8 gundur urunü zaten calıstrmıyorum servıs beklıyorum yani 10 gun kullanmısım.. daha cok yenı urun
Servıs dedıgın yanında yağını,malzemelerını getırır ve dener bakar yağlanmıs haldede surtunme devam edıyorsa ona gore baska bısey yapmaya karar verır..
AMa arkadas geldı yanında yağ yoktu ,baktı konustuk gıttı .. sıkayet et dedı bende sıkayet maılı yolladım dıstr.e
tandoorii, çok üzüldüm olanlara, inşallah yağkladıktan sonra sorun çözülür, ama bant kaydıysa yağlamanın ne faydası olacaksa, bilemiyorum, ben 2 haftada bi falan spreyini sıktım her gün yürürken. elimi sürdüğümde yağ gelmiyorsa öyle sıkın demişti bize, ondan.
yalnzeskci, menü harika ve doyurucu görünüyor, 2 kere de yürümüşsün hadi baalım![]()
İnşallah ama ben çözulmeyecegını dusunuyorum,
Cunku urunu kullanma surem 10 gün..
Zaten 1 hafta sonra yağlama yapın denılıyor , 3 gunluk kullanımda yağmı bıtermış ..