Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu konuya bende yazmaya karar verdim.Bugün 30 dakika yürüyüş yaptım 5km hızla .Vermem gereken kilo 18.5 yani 55 kiloyu görmem için.Amma mart sonuna 66 olmak istiyorum.Şu anki kilom 73.5 kq.![]()
kızlar bişey sormak istiyorum ya ben 5.5 te veya 6 da bir saat yürüyorum öyle çok yorulmuyorum hiçbiyerim ağırmıyor sadece diz ile bilek arası yani baldırlarım ağırıyor çok fena nedenini anlayamıyorum :26: bu iyi bişey mi kötü bişey mi :18:
23 ocakta başladım bende diyet ve koşu bandına başladıgımda 76 küsur geliyordum bu sabah 68.6 kiloyum her akşam 5.5 hızda 5 km yürüyorum 50-55 dk kadar sürüyor.haftada 2 gün aerobik yapıyorum.
yediklerime çok dikakt ediyorum abur cubur asla yemiyorum.ekmeği söylemeye gerek yok herhalde.acıkınca benim en büyük yardımcım 2si bir arada neskafe.hem bağırsaklarımı çalıştırıyor hem tok tutuyor beni.
onun dışında 4. katta oturuyorum hiç asansör kullanmıyorum ne inerken ne çıkarken.size de tavsiye ederim.
kızlar bişey sormak istiyorum ya ben 5.5 te veya 6 da bir saat yürüyorum öyle çok yorulmuyorum hiçbiyerim ağırmıyor sadece diz ile bilek arası yani baldırlarım ağırıyor çok fena nedenini anlayamıyorum :26: bu iyi bişey mi kötü bişey mi :18:
Kızlar bu konuya bende yazmaya karar verdim.Bugün 30 dakika yürüyüş yaptım 5km hızla .Vermem gereken kilo 18.5 yani 55 kiloyu görmem için.Amma mart sonuna 66 olmak istiyorum.Şu anki kilom 73.5 kq.![]()
cnm demekki diyetisyenlerin söylediğide birbirini tutmuyo benimkide sade sodayı günde en fazla 2tane iç demişti kilo konusunda bende aynıyım yarın tartılma günüm 1kilo anca gitmiştir heraldeMerhaba...
Evet rapor veriyorum :) , bugünkü menüm ;
Sabah : 1 bardak sirkeli su, 1 dilim çavdarlı ekmek, 4 tatlı kaşığı lor peyniri, limonlu maydonoz, domates,3 yeşil zeytin,
2 kupa tatlandırıcılı çay,
Ara : 3 kupa yeşil çay,
52 dk 5 km hızda 4,09 km yürüyüş,
Öğlen : 3 yemek kaşığı hindi göğüs, salata, 1 yemek kaşığı pirinç pilavı ( 1 aydır ilk defa yiyorum, çok severim mmmm ), 2 sade soda
Ara : 1 elma
Ara : 1 kupa sade neskafe,
52 dk ,5,5 km hızda 4,47 km yürüyüş,
Akşam : 1 tabak çorba, 1 tabak yoğurtlu brokoli, 1 kase limonlu turp, 2 sade soda
Soda konusunda birşey söylemek istiyorum ; ben bir ara diyetisyene gitmiştim, bana bir haftalık diyet listesi vermişti ve öğlen yemekte 2, akşam yemekte 2 sade soda iç , 1 hafta sonra görüşelim demişti ( ben fiyatından dolayı sık sık gidemeyeceğime kanaat getirip listeyi de birkaç gün uygulayıp bırakmıştım )
Ona nazaran içiyorum yani, ama aç karnına içmenin zararlı olduğunu biliyorum dikkat te ediyorum...
bu arada herşeye rağmen 3 günde anca 400 gr vermişim![]()
cnm demekki diyetisyenlerin söylediğide birbirini tutmuyo benimkide sade sodayı günde en fazla 2tane iç demişti kilo konusunda bende aynıyım yarın tartılma günüm 1kilo anca gitmiştir heraldeyürüyüşünde iyi gözüküyor fazla artırıncada kilo verilmiyo birsüre daha artırma yada arada artır bak kilo verebiliyonmu ben 3saate çıkarınca farketmiyo kilom
günde 1kilo farketse çıkartırdım 3saate
![]()
Merhaba...
Evet rapor veriyorum :) , bugünkü menüm ;
Sabah : 1 bardak sirkeli su, 1 dilim çavdarlı ekmek, 4 tatlı kaşığı lor peyniri, limonlu maydonoz, domates,3 yeşil zeytin,
2 kupa tatlandırıcılı çay,
Ara : 3 kupa yeşil çay,
52 dk 5 km hızda 4,09 km yürüyüş,
Öğlen : 3 yemek kaşığı hindi göğüs, salata, 1 yemek kaşığı pirinç pilavı ( 1 aydır ilk defa yiyorum, çok severim mmmm ), 2 sade soda
Ara : 1 elma
Ara : 1 kupa sade neskafe,
52 dk ,5,5 km hızda 4,47 km yürüyüş,
Akşam : 1 tabak çorba, 1 tabak yoğurtlu brokoli, 1 kase limonlu turp, 2 sade soda
Soda konusunda birşey söylemek istiyorum ; ben bir ara diyetisyene gitmiştim, bana bir haftalık diyet listesi vermişti ve öğlen yemekte 2, akşam yemekte 2 sade soda iç , 1 hafta sonra görüşelim demişti ( ben fiyatından dolayı sık sık gidemeyeceğime kanaat getirip listeyi de birkaç gün uygulayıp bırakmıştım )
Ona nazaran içiyorum yani, ama aç karnına içmenin zararlı olduğunu biliyorum dikkat te ediyorum...
bu arada herşeye rağmen 3 günde anca 400 gr vermişim![]()
yav ben anlamıyom bu işi ??? Hem aldığın kaloriyi kısıyorsun , hem yaktığın kaloriyi arttırıyorsun, yine de şapşal vücut kilo kaybetmicem diye ayak diriyo !!! Nasıl bir bünyem varsa benim maazallah kıtlık falan olsa en son ölen ben olcam herhalde![]()
Yanlış beslendıgını dusunuyorum nacızane..
Vucudunun alıskın oldugu bır beslenme turunde ılerlıyorsun vucutta yakma yerıne az yemenden kaynaklı depolama işlemını uyguluyor
Protein alımın neredeyse yok gb..
Halbuki ozellıkle dıyet yapanlara proteın alımı ustune basa basa tembıhlenır..
Sabah peynır+yumurta
her Akşam ve öğle yemeklerinde yoğurt ( yağsız ) mutlaka yemelisin..
Birde metobolızmanı sasırtman gerekıyor , mesela atak evresı dukan yapabılırsın 4 gün ..
Ya da 3 gunluk detoks diyeti
Kötü bişey ; demek ki kosu bandınız darbe emici ozellıklı değil ve butun agırlık bıleklerınıze bınıyor..
Kendınızı cok zorlamayın Allah korusun bel fıtıgından bilek zedelenmesıne kadar zararı var tartan zemın değilse bant..
Bir de kalıtelı bir koşu ayakkabısı ıle bantta yuruyun
İlk bir ay Dr. Ayça Kaya'nın 1 haftada 3,5 kilo verdiren diyet listesini uyguladım.
sabah : 1 dilim peynir veya yumurta, 1-2 dilim çavdar ekmeği, bolca maydonoz,roka,dereotu,tere vs, 3-4 zeytin
ara : 1 çay bardağı süt
öğlen : ızgara et ( sabah yumurta yenmediyse öğlen yenebilir ), 1-2 dilim çavdar ekmeği,bol salata,1 bardak ayran,
ikindi : 1 bardak yoğurt, 2 kaşık yulaf kepeği, 1 meyve,
akşam : 1 kase çorba, 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek, 1 kase yoğurt, 1 meyve
içim dışım yoğurt oldu ( yoğurdu annem evde yapıyor, sütün bütün kaymağını iyice alıyor, yani yağsız ya da çok az yağlı hem de doğal )
ama çok işe yaramadı !! Listeye göre 14 kilo vermem gerekirken sonuç 4,2 kilo...
ya ayakkabıdan dedim gittim en iyisinden aldım ama demekki banttanmış :44: off ya ne güzel yürüyordum şimdi korktum kaş yapıyım derken göz çıkarmıyayım :26: koşu bandımda öyle eski değil ki değiştireyim neyse çok teşekkür ederim Tandooriicim![]()
evet ya uğraştırmasa bizi güzel güzel gitse şu kilolar ben 300sporla yakıyorum ee bide vücut kendiside yakıyo 300gram gitse keşke günlük ayda 9kilo yaparyav ben anlamıyom bu işi ??? Hem aldığın kaloriyi kısıyorsun , hem yaktığın kaloriyi arttırıyorsun, yine de şapşal vücut kilo kaybetmicem diye ayak diriyo !!! Nasıl bir bünyem varsa benim maazallah kıtlık falan olsa en son ölen ben olcam herhalde![]()
Herkese merhaba,
diyet, spor yapmak ve kilo vermek dışında bişeyler konuşmak, paylaşmak, dertleşmek ve sohbet etmek isteyenlerle biraraya gelebilmek için bir topik açtım...
Sizleri de bekliyorum
Minik topiğimin adı : Hangi Topiğe Girsem Muhabbet Almış Yürümüş, Sohbete Fransızım Diyenler Burayaaa :)))
hayırlı olsun minik topiğin
![]()