Merhaba kızlar,
Nihayet günde iki kere 60 ar dakikaya çıkarabildim koşu bandında yürüyüş seanslarımı. Öğleden öncekini çok yorucu olmasın diye 5 km hızla, akşamüstü de nasıl olsa sonrasında duş alıp yemek yiyip dinlenicem rahatlığıyla 5,5 km hızla yürüyorum. 5,5 dan yukarı çıkınca çok çabuk tıkanıyorum ben yaşlılık işte ehhh buna da şükür
Umarım artık bir işe yarar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok sıkıldıııım

Nihayet günde iki kere 60 ar dakikaya çıkarabildim koşu bandında yürüyüş seanslarımı. Öğleden öncekini çok yorucu olmasın diye 5 km hızla, akşamüstü de nasıl olsa sonrasında duş alıp yemek yiyip dinlenicem rahatlığıyla 5,5 km hızla yürüyorum. 5,5 dan yukarı çıkınca çok çabuk tıkanıyorum ben yaşlılık işte ehhh buna da şükür

Umarım artık bir işe yarar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok sıkıldıııım

Son düzenleme: 

sen sağlıklı beslendiğine inanıyosan bence devam et vücut direniyo belki ama pes edicek bide 6dan sonraya bırakma akşam yemeğini çok acıkırsan tarçınlı süt iç 8  9gibi bir su bardağından az
sen sağlıklı beslendiğine inanıyosan bence devam et vücut direniyo belki ama pes edicek bide 6dan sonraya bırakma akşam yemeğini çok acıkırsan tarçınlı süt iç 8  9gibi bir su bardağından az 

nasıl vazgeçerim dedim, dr liste getirdi önüme, diyet listesi resmen ve bütün hayatın boyunca böyle beslenmelisin dedi, zaten öyle çok iştahlı değildim ama aburcubursuz..imkansızdı... 19 yaşımdaydım,üniversitede, çikolata alırdım yine ağzımda çğner çiğner, tadını alır,zevkini çıkartır çöpe tükürürdüm
 nasıl vazgeçerim dedim, dr liste getirdi önüme, diyet listesi resmen ve bütün hayatın boyunca böyle beslenmelisin dedi, zaten öyle çok iştahlı değildim ama aburcubursuz..imkansızdı... 19 yaşımdaydım,üniversitede, çikolata alırdım yine ağzımda çğner çiğner, tadını alır,zevkini çıkartır çöpe tükürürdüm  lezzeti ağızda alıyoruz zaten,mideye gidince nolcaksa, orayı hissetmiyoruz, çok işime yaramıştı
 lezzeti ağızda alıyoruz zaten,mideye gidince nolcaksa, orayı hissetmiyoruz, çok işime yaramıştı 
 bolbol resim çektiririm artık
bolbol resim çektiririm artık pasta kursuda şuanlık kararsızım bakalım hayırlısı kendimi aç bırakmazsam pastalarda gözüm kalmaz heralde
pasta kursuda şuanlık kararsızım bakalım hayırlısı kendimi aç bırakmazsam pastalarda gözüm kalmaz heralde 

sende inşaallah şifa bulursun canım
sende inşaallah şifa bulursun canım