Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

kızlar bişey soracağım 1 porsiyon yemek (et sebze..) kaç gr olmalı ??

canım bu sorunun cevabını ben de bulamadım üzgünüm :((
Ama evindeki normal yemek tabağını tepeleme doldurmadan yemek koyduğunda ( tabağın çukur kısmından taşmayacak şekilde ) 1 porsiyon eder diye düşünüyorum...

slm kızlar ben bugün tartıldım 85.30geldim yani 1.400vermişim 1haftada :8:bundan sonra haftada 2kilo şeklinde vermem lazım :10:

maaşallah :nazar: çok sevindim canım senin adına... 1 hafta için güzel bir kayıp :1:
Hadi bakalım inşallah hedefleri tutturursun :21:
Ben bu hafta gram veremiyorum pazartesi sabahı neysem bugün de oyum :43:

merhaba bayanlar. Konuyu ben açmıştım takipte ettim fakat pek paylaşımım olamadı yoğunluktan. Oğlum 26 aylık ve 1 aylık bir kız bebeğim ve yine 20 kilo fazlam var. Oğlumda aldığım 35 kilonun 25ini koşu bandı sayesinde kızıma hamile kalana kadar vermiştim. Kızımda da 20 kilo aldım ve 13 kilosu şuan yapışmış durumda. Çabasız gram vermiyo benim bünyem. Tek çocukla bile zorla 1 saat koşabiliyodum şimdi 2 bebekle ne yapıcam bilmem. Aynı durumda olan varsa biraz gaza ihtiyacım var. 2 ay daha rejim filan düşünmüyorum ama kocaman bi sezeryan göbeğim var ve 88 kiloyum. Depresyona girmemek için zor tutuyorum kendimi. Bana dua edin arkadaşlar kolikli sürekli ağlayan bi kız ve ihmal etmek zorunda kaldığım içim oturup beraber ağladığımız oğlum zor zamanlar geçiriyorum. 70 kiloyum dediğim günlerde gelsin inşallah.
slm ALLAH bebeklerinizi sağlıkla büyütmenizi nasip etsin bence nekadar şanslı olduğunu düşün sporu fazla yapamasanda yediklerinde biraz kısarak verirsin çünkü daha önce yapmışsın hem kızın daha 1aylıkmış 1senedede olsa gider kiloların bebeğinin doğum gününde güzel güzel resimler çektirirsin :emir_bebek: ben 4kez tüp denedim 1kez tuttu ve düştü ve zayıflarsam tekrar düşünüyorum sonra tekrar kilo vermem gerekicek :8:

maaşallah :nazar: çok sevindim canım senin adına... 1 hafta için güzel bir kayıp :1:
Hadi bakalım inşallah hedefleri tutturursun :21:
Ben bu hafta gram veremiyorum pazartesi sabahı neysem bugün de oyum :43:
inşaallah cnm senin bünye direniyo demekki ya bende utancıma yazamıyodum kaç gündür:26:benim tartı 87lerde gösteriyodu ama bugün mutlu oldum senin tartıda şaşırtabilir seni heran ya dün herkes baya kilo vermişsin dedi:1: neymiş benim hırsım bitmesin diye söylemiyolarmış :20:nerdeyse kendimden şüphe edicektim bu arada günlük yediklerimin kalorisini bi güzel çıkarttım netten sonra liste yaptım 900kalori tutuyo 2saat koşu bandında yaktığım kalori ise 300 kalori 5 hızında

Son düzenleme:
merhaba bayanlar. Konuyu ben açmıştım takipte ettim fakat pek paylaşımım olamadı yoğunluktan. Oğlum 26 aylık ve 1 aylık bir kız bebeğim ve yine 20 kilo fazlam var. Oğlumda aldığım 35 kilonun 25ini koşu bandı sayesinde kızıma hamile kalana kadar vermiştim. Kızımda da 20 kilo aldım ve 13 kilosu şuan yapışmış durumda. Çabasız gram vermiyo benim bünyem. Tek çocukla bile zorla 1 saat koşabiliyodum şimdi 2 bebekle ne yapıcam bilmem. Aynı durumda olan varsa biraz gaza ihtiyacım var. 2 ay daha rejim filan düşünmüyorum ama kocaman bi sezeryan göbeğim var ve 88 kiloyum. Depresyona girmemek için zor tutuyorum kendimi. Bana dua edin arkadaşlar kolikli sürekli ağlayan bi kız ve ihmal etmek zorunda kaldığım içim oturup beraber ağladığımız oğlum zor zamanlar geçiriyorum. 70 kiloyum dediğim günlerde gelsin inşallah.

Allah çocuklarınızı analı babalı ve sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin...
Senin durumunda olsam kendime nasıl bir çıkış yolu bulurdum diye düşündüm de ; spor yapacağın zaman oğlunun karşısına çizgi film açsan ( seninle aynı odada olacak ama, arada bir sen de laf at seyrettiği şey için sorular sor) , kızını da kangru mu diyorlar ona koysan seninle birlikte koşu bandında yürüyüş yapsa çok mu ağır gelir bebekle yapmak ?

inşaallah cnm senin bünye direniyo demekki ya bende utancıma yazamıyodum kaç gündür:26:benim tartı 87lerde gösteriyodu ama bugün mutlu oldum senin tartıda şaşırtabilir seni heran ya dün herkes baya kilo vermişsin dedi:1: neymiş benim hırsım bitmesin diye söylemiyolarmış :20:nerdeyse kendimden şüphe edicektim bu arada günlük yediklerimin kalorisini bi güzel çıkarttım netten sonra liste yaptım 900kalori tutuyo 2saat koşu bandında yaktığım kalori ise 300 kalori 5 hızında

yaa bak ne güzel gördün mü :1:
ha gayret arkadaşım sabırla vericeksin
benim de sabredecek vaktim olsa ne güzel olacak ama nişanlıbey nikah başvurusu için yakında gelecek kısmetse o gelene kadar vermeliyim bir an önce , de ben acele ettikçe vücudum inat ediyo naapıcam bilmiyorum...
şok diyet falan mı yapsam diye düşünmüyor değilim yani :44:

Ne biliyim yaa , çok mu zorluyorum vücudumu acaba , üç saate yakın yürüyorum , gerçi hızlı tempoya çok dayanamadığım için 5 / 5.5 km hızla yürüyorum ama.
Benim regl dönemlerim çok sıkıntılı oluyor bir de 7-8 gün falan sürüyor , 1 şubatta olduğumda hafif atlatmış sevinmiştim , bu seferki zorlıycak gene sanırım
inşallah da grip olmuyorumdur, evin sıcaklık dengesi çok kötü çünkü , benim odamda bişey yanmıyor ama yatağın içinde oturursam pek üşümüyorum, spordan sonra duş almazsam çok üşüyorum ama, salonda soba fırın gibi , banyo mutfak buzhane hava zaten akşamları eksi 4-7 o aralarda gidiyo, bi grip olursam yandım yanii :(((
ah o sobalı evler, insanı onlar hasta ediyo zaten, inşallah ahsta olmazsın,bünye alışmıştır bi yerde :))
ağılı adetler işkece olsa gere, çabuk atlat bu dönemi de devam et kilo vermeye hadi bakalım,az kaldı senin de vereceğin kilo...
slm kızlar ben bugün tartıldım 85.30geldim yani 1.400vermişim 1haftada :8:bundan sonra haftada 2kilo şeklinde vermem lazım :10:
maşallah :nazar::46::46::46:
gelsin tombik tombik bebeler, hadi bakalım:emir_bebek:

meraba konu sahibesi :)
valla 25 kio süper vermişsin , 2 çocuka halyle zor, nasıl koolay olsun, her daim ilgi bekleyen 2 yaramazın var maşallah, allah onlara sağlık versind e kilolar gider acelen ne.
biliyorum isan depresyona girecek gibi oluyor ama sen tecrübeli annesin en azından, bebek az toparlasın ufak olan, başlarsın yürüyüşe, aceleetme derim ben,diyete de hemen başlama, sütün gider, en az 5-6 ay diyet önermiyo dr lar iliyosun doğum sonrası, idare et artık. ondan sonra hem kız büyür, kendi kendine oynamaya başlar, büyüğü de idare edersin bi şekilde, bi şekilde beraber film izleyin, animasyon filmleri falan, sen yürüyüş yaparken beraber izlenebilir. dene bakalım ama moralini bozma, geçecek bu günler, bebklerimiz için herşeye değer

yaa bak ne güzel gördün mü :1:
ha gayret arkadaşım sabırla vericeksin
benim de sabredecek vaktim olsa ne güzel olacak ama nişanlıbey nikah başvurusu için yakında gelecek kısmetse o gelene kadar vermeliyim bir an önce , de ben acele ettikçe vücudum inat ediyo naapıcam bilmiyorum...
şok diyet falan mı yapsam diye düşünmüyor değilim yani :44:
anlıyorum cnm sadece bozma diyetini sabret o güzel günleri düşün vücutta direnmekten vazgeçicek benimde acelem var biran önce kilo verip hayatımda bişeyler güzelleşsin istiyorum çok sıkıldım bu halimden pasta kursuda 11martta başlıyomuş 1ay sadece eğitim amaçlı olucak ve 2buçuk saat sürecekmiş eve gelip gündüz sporumuda yaparım diye düşünüyorum bakalım,bu arada akşam kaynanama sinir oldum ya devamlı bir oturalım mevzusuna getiriyo lafı bişey demedim ama içimden daha aklımı peynir ekmekle yemedim dedim, 48ve 58 inşaallah canım

Açtığınız konu için kendi adıma çok tşk ederim, kosu bant secımı surecınde bana cok yardımcı oldu..
Benım nacızane tavsıyem : Kalori sayımı yapmanız yonunde ..
Spor yapamadıgınız için 1 ayda 5 kılo gıdecegıne 3 kılo gıder ama en azından hem sutunuz eksılmez hemde yavasta olsa sağlıklı kılo verebılırsınız..

yaa benim vaktim yok canım o yüzden bir an önce yakayım istiyorum şu kiloları, senin gibi bantta koşamıyorum da ben, koşabilsem belki daha fazla yakıcam da, hem gücüm yetmiyo hem dalağım şişiyo :43:
anca yürüyebiliyorum 5 / 5.5 hızda. Bu hız seviyelerinde motor çok yüksek devirde çalışmadığı için zorlanmaz diye düşünüyorum...

Ben 9-11km/hız cıkıyorum canım ama bu 5 dk.yı geçmıyor ..
Burda kı amacım da nabzı yukseltıp kardıyo yapabılmek ama ne kadar yaptıgım tabıkı tartısılır .
Ben yıne de kosu bandı motorunu cok zorlama derım cunku bunlar DC motor ( yani sureklılıgı kısa motorlar , bu yuzden max.kullanılır saatı 1 saat oluyor genelının )

900 kalori çok dusuk ( gunluk ıhtıyacın olan kalorıyı bılmıyorum ama ) ben ılk basladıgım hafta 900 yaptım ve haftada 2 kılo verdım vermesıne de sonra durdu vermem sıkıntı yasadım..
Benı bu konuda forumda da uyaran arkadaslar olmustu ben aldırmamıstım ama haklılarmış..
Gunluk ihtiyac duydugun kalorıden 500 eksılt idealı bu dıyen onerıyorlar cnm

Açtığınız konu için kendi adıma çok tşk ederim, kosu bant secımı surecınde bana cok yardımcı oldu..
Benım nacızane tavsıyem : Kalori sayımı yapmanız yonunde ..
Spor yapamadıgınız için 1 ayda 5 kılo gıdecegıne 3 kılo gıder ama en azından hem sutunuz eksılmez hemde yavasta olsa sağlıklı kılo verebılırsınız..

Ben 9-11km/hız cıkıyorum canım ama bu 5 dk.yı geçmıyor ..
Burda kı amacım da nabzı yukseltıp kardıyo yapabılmek ama ne kadar yaptıgım tabıkı tartısılır .
Ben yıne de kosu bandı motorunu cok zorlama derım cunku bunlar DC motor ( yani sureklılıgı kısa motorlar , bu yuzden max.kullanılır saatı 1 saat oluyor genelının )

900 kalori çok dusuk ( gunluk ıhtıyacın olan kalorıyı bılmıyorum ama ) ben ılk basladıgım hafta 900 yaptım ve haftada 2 kılo verdım vermesıne de sonra durdu vermem sıkıntı yasadım..
Benı bu konuda forumda da uyaran arkadaslar olmustu ben aldırmamıstım ama haklılarmış..
Gunluk ihtiyac duydugun kalorıden 500 eksılt idealı bu dıyen onerıyorlar cnm
bende çok diye düşünüyodum :9:900ü ben daha fazla yersem bu sefer daha az gider diye düşünüyorum daha önce diyetisyene giderken menüm daha yoğundu ama çok yavaş gidiyodu kilom:44: 2ay daha böyle devam edeyim baktım duruyo bişeyler daha ilave ederim benim şuanlık kilo vermem durmadı şükür ama arada yavaşlıyo galiba koşu bandına başladın değilmi cnm :8:

anlıyorum cnm sadece bozma diyetini sabret o güzel günleri düşün vücutta direnmekten vazgeçicek benimde acelem var biran önce kilo verip hayatımda bişeyler güzelleşsin istiyorum çok sıkıldım bu halimden pasta kursuda 11martta başlıyomuş 1ay sadece eğitim amaçlı olucak ve 2buçuk saat sürecekmiş eve gelip gündüz sporumuda yaparım diye düşünüyorum bakalım,bu arada akşam kaynanama sinir oldum ya devamlı bir oturalım mevzusuna getiriyo lafı bişey demedim ama içimden daha aklımı peynir ekmekle yemedim dedim, 48ve 58 inşaallah canım

İnşallah canım , sen de gönlüne göre bir an önce kiloları verirsin ve sağlıklı bir bebiş sahibi olursun hayırlısıyla :emir_bebek:
pasta kursu güzel bişey hayırlı olsun...
Kayınvalide ile birlikte oturmak zor yaa ne kadar iyi insan olursa olsun insan kendi evinde kendi annesinin bile bişeylere müdahele etmesini istemiyor yeri geliyor, ki annene nazın geçer karışma diyebilirsin ama kayınvalideye diyemezsin tatsızlık huzursuzluk olur, bişey demeden yutup durursan da bu sefer senin sağşıüın bozulur. Kocan ne diyoe peki birlikte oturma fikrine sıcak bakıyo mu ? Dur bakalım sinirlenme kocan istemedikten sonra zorlayamazlar nasıl olsa...

İnşallah canım , sen de gönlüne göre bir an önce kiloları verirsin ve sağlıklı bir bebiş sahibi olursun hayırlısıyla :emir_bebek:
pasta kursu güzel bişey hayırlı olsun...
Kayınvalide ile birlikte oturmak zor yaa ne kadar iyi insan olursa olsun insan kendi evinde kendi annesinin bile bişeylere müdahele etmesini istemiyor yeri geliyor, ki annene nazın geçer karışma diyebilirsin ama kayınvalideye diyemezsin tatsızlık huzursuzluk olur, bişey demeden yutup durursan da bu sefer senin sağşıüın bozulur. Kocan ne diyoe peki birlikte oturma fikrine sıcak bakıyo mu ? Dur bakalım sinirlenme kocan istemedikten sonra zorlayamazlar nasıl olsa...
inşaallah cnm gitsin kilolar gelsin bebişler yok cnm birlikte oturmak söz konusu değilde arada söyleyip beni delirtiyo elpençe gelin olmamı istiyoda daha çok ister çok şeyi yutuyorum zaten aman bunada şükür evlenmeden evlilikten korkutmayayım seni:9: yok yok çook güzel evlilik:1:

inşaallah cnm gitsin kilolar gelsin bebişler yok cnm birlikte oturmak söz konusu değilde arada söyleyip beni delirtiyo elpençe gelin olmamı istiyoda daha çok ister çok şeyi yutuyorum zaten aman bunada şükür evlenmeden evlilikten korkutmayayım seni:9: yok yok çook güzel evlilik:1:

Benim de evlendikten sonra kayınvalidemle oturma ihtimalim var :44:nasıl olur hiç bilmiyorum ama...
Normal şartlarda kişiliğime pek uygun değil, ben sevmem evde çok başlılığı ama günün şartlarına göre davranmak ta gerekebilir diye düşünüyorum...
Müstakbel eşim annesini de Londra'ya bizim yanımıza almak istiyor kadın tek başına başka kimsesi , akrabası vs yok diye. Müstakbel kayınvalide de "gelirim ama sürekli kalmam ben sıkılırım, bebeğiniz olursa bakarım ama " diyor. Yani birlikte oturmanın eksileri olacağı gibi artıları da olabilir, oralarda ben bebeğe bakacak birilerini nereden bulurum, çalışmak istiyorum, kısmet olursa bir ev alabilecek para kazanalım istiyoruz vsvs...
Hayırlısı herşeyin o günler gelmeden bilemicez iyi mi olur kötü mü , inşallah ne olursa olsun bizim için en iyisi en huzurlusu olsun...
Yoksa evlilik gerçekten çok güzel, iki insan birbirini sevip saydıktan sonra dünyada daha yakın başka bir hayat paylaşma şekli yok...

bende çok diye düşünüyodum :9:900ü ben daha fazla yersem bu sefer daha az gider diye düşünüyorum daha önce diyetisyene giderken menüm daha yoğundu ama çok yavaş gidiyodu kilom:44: 2ay daha böyle devam edeyim baktım duruyo bişeyler daha ilave ederim benim şuanlık kilo vermem durmadı şükür ama arada yavaşlıyo galiba koşu bandına başladın değilmi cnm :8:

Evet başladım 1 hafta olucak pazar günü.
--

Bu akşam toplam aldıgım kalori : 1610
Sporla 48 dk : 302 kalori yaktım ama bugun cok zorlandım nedense boşluğum agrıyor dayanamadıgım an bıraktım yoksa 1 saatı tamamlıycaktım,olmadı.
5 gundur akşam yemeği yemiyordum , öğlen 3 gb iki kase mısır gevreği yıyordum erken yatıyordum
Gunluk aldıgım kalorıde 1000 gecmıyordu
Bugun tartıldım oturdum hesapladım toplam 1 ay gb bır surede 5 kılo vermısım

1 ayda 7 kılo verebılmem ıcın haftada 2 kılo verdıren dıyetlerı uygulamam gerekıyor demekki ; hıc halım yok ama hazır martın basıyken tam 30 gün denesem mi dıyorum.
Kimse yok mu haftada 2 kılo dıyetını yapan aramızda ?

Benim de evlendikten sonra kayınvalidemle oturma ihtimalim var :44:nasıl olur hiç bilmiyorum ama...
Normal şartlarda kişiliğime pek uygun değil, ben sevmem evde çok başlılığı ama günün şartlarına göre davranmak ta gerekebilir diye düşünüyorum...
Müstakbel eşim annesini de Londra'ya bizim yanımıza almak istiyor kadın tek başına başka kimsesi , akrabası vs yok diye. Müstakbel kayınvalide de "gelirim ama sürekli kalmam ben sıkılırım, bebeğiniz olursa bakarım ama " diyor. Yani birlikte oturmanın eksileri olacağı gibi artıları da olabilir, oralarda ben bebeğe bakacak birilerini nereden bulurum, çalışmak istiyorum, kısmet olursa bir ev alabilecek para kazanalım istiyoruz vsvs...
Hayırlısı herşeyin o günler gelmeden bilemicez iyi mi olur kötü mü , inşallah ne olursa olsun bizim için en iyisi en huzurlusu olsun...
Yoksa evlilik gerçekten çok güzel, iki insan birbirini sevip saydıktan sonra dünyada daha yakın başka bir hayat paylaşma şekli yok...
bizde aynı apartmandayız eltimler ve kaynanamlarla tabiki eksi yönleri gibi artı yönleride çok başkasına bebeğini emanet edemezsin ama kayınvaliden iyi bakar sonuçta kanı canı:emir_bebek: şartlar bunu gerektiriyosa yapacak bişey yok :44:inşaallah çokkkkkk mutlu olursun cnm:nazar: sonrada hemen bi bebiş inşaallah :emir_bebek:

Evet başladım 1 hafta olucak pazar günü.
--

Bu akşam toplam aldıgım kalori : 1610
Sporla 48 dk : 302 kalori yaktım ama bugun cok zorlandım nedense boşluğum agrıyor dayanamadıgım an bıraktım yoksa 1 saatı tamamlıycaktım,olmadı.
5 gundur akşam yemeği yemiyordum , öğlen 3 gb iki kase mısır gevreği yıyordum erken yatıyordum
Gunluk aldıgım kalorıde 1000 gecmıyordu
Bugun tartıldım oturdum hesapladım toplam 1 ay gb bır surede 5 kılo vermısım

1 ayda 7 kılo verebılmem ıcın haftada 2 kılo verdıren dıyetlerı uygulamam gerekıyor demekki ; hıc halım yok ama hazır martın basıyken tam 30 gün denesem mi dıyorum.
Kimse yok mu haftada 2 kılo dıyetını yapan aramızda ?
çok sevindim spora tekrardan başlamana akşam yemeği yememek çok zorlamıştır heralde bende 6dan sonra yemiyorum o bile zor geliyo ya benimde koşu bandında yürürken göğsümün alt kısmı ağrıyo anlamadım bende, yani daha az kalori alırsak dahamı az kilo veriyoruz ayda 7 8kilo vermek için nekadar kalori almamız gerekiyo nekadar spor yapmamız gerekiyo?ben ilk ay 8buçuk kilo vermişken 2.ay 4.700vermişim sadece

Son düzenleme:

Hiç acele etme iki çocukla yavaş yavaş gidiyor kilolar..Ben de hiç zayıflayamayacağım sanıyordum ama doğumdan sonra hiç kendimi sıkmadan 16 kg verdim..Şimdi 56-57 arasında gidip geliyorum..4 kg daha verdiğim aman tamamdır..Emziriyorsan zaten sen istemesende kiloların gidecek..Koşu bandında yürüyemiyorsan arada ip atlar gibi zıpla..Bunun yavaş yavaş sayısını artır..Gün içinde aklına geldiği zaman zıpla..Metabolizmayı çok güzeel hızlandırıyor...Ben öyle yapıyordum ..Yediklerine de dikkat ettin mi rahat rahat kilo verirsin..

:16:Benim 11 yaşında oğlum ve 23 aylık
oğlum var buna rağmen çok yoruluyorum..Senin Allah yardımcın olsun..Bunları düşünüp kendini sıkma bebeklerini öp kokla..Sağlıkla büyüsünlerr

çok sevindim spora tekrardan başlamana akşam yemeği yememek çok zorlamıştır heralde bende 6dan sonra yemiyorum o bile zor geliyo ya benimde koşu bandında yürürken göğsümün alt kısmı ağrıyo anlamadım bende, yani daha az kalori alırsak dahamı az kilo veriyoruz ayda 7 8kilo vermek için nekadar kalori almamız gerekiyo nekadar spor yapmamız gerekiyo?ben ilk ay 8buçuk kilo vermişken 2.ay 4.700vermişim sadece

Aslında hıc zorlanmadım akşam yemeği konusunda cunku öğlen yedıgım Special K tok tutuyordu beni fazlasıyla .
Aslına bakarsan yıne bunu denemeyı dusunuyorum.
Sabah kahvaltı öğlen ve akşam üzeri 1 kase Special K ile gunu bıtırirsem alacagım max.kalori : 1300 gecmıyor.
Ama ne kadar sağlıklı olur , tartısılır.

Kalori olayı : önerilen ve sağlıklı olanı kendı kalorı ıhtıyacınızdan 500 eksık beslenmek ( ama bu sekılde kılo kaybı ayda 3,4 kg.asmıyor )
Ama benım ve bırcok arkadasın yaptıgı gb 900-1300 kalorı arası beslenılırse ayda 5-7 kg. verılebılıyor ( tabı sporla )
Bunun da yan etkisi bir muddet sonra metobolızma kıtlık alarmına gecıp yedıklerını depoluyor bunun ıcın vucudu soka sokup daha yuksek kalorıyle bastan baslamak gerekıyor
Bılgınız kısır dongu aslında..

Aslında hıc zorlanmadım akşam yemeği konusunda cunku öğlen yedıgım Special K tok tutuyordu beni fazlasıyla .
Aslına bakarsan yıne bunu denemeyı dusunuyorum.
Sabah kahvaltı öğlen ve akşam üzeri 1 kase Special K ile gunu bıtırirsem alacagım max.kalori : 1300 gecmıyor.
Ama ne kadar sağlıklı olur , tartısılır.

Kalori olayı : önerilen ve sağlıklı olanı kendı kalorı ıhtıyacınızdan 500 eksık beslenmek ( ama bu sekılde kılo kaybı ayda 3,4 kg.asmıyor )
Ama benım ve bırcok arkadasın yaptıgı gb 900-1300 kalorı arası beslenılırse ayda 5-7 kg. verılebılıyor ( tabı sporla )
Bunun da yan etkisi bir muddet sonra metobolızma kıtlık alarmına gecıp yedıklerını depoluyor bunun ıcın vucudu soka sokup daha yuksek kalorıyle bastan baslamak gerekıyor
Bılgınız kısır dongu aslında..
anladım cnm o şaşırtma olayını ben kahvaltıda yaptım bugün moral bozukluğundan kahvaltı fazla kaçtı akşam dengeleyeceğim ben 900 kalori alıp kilo verme durunca senin dediğin gibi şaışırtmaya çalışırım ben zeytini bırakmıştım kaç gündür 2tanesi 60kalorii yazıyodu :)bende arada nesfit tüketiyorum pratik oluyor

meraba kızlar :3:

tuanacım, kayınvalide oturmayacaksa bile neden lafını ediyo ki anlaşılır bi yanı yok :) neys einşallah beraber yaşamak zorunda olamzsınız, ben o durumu yaşadım hayatım alt üst oldu... sırf bebeğime baksın diye bile çekemem, benden uzak olsun da... ay benimki pek fena :47:

yürüyüş yapmıyorum ya bi süredir, eksiklik hissediyorum ama bakalım başalrım inşallah, sadece kilo vermek için değil,sağlıklı kalmak ve sıkılaşmak için de devam etmek lazım, iç bacaklarım eskiden de vardı şimdi daha bi var, onun için harekler mi yapmalıyım sizce? iç bacak etleri için, lümbür lümbür bi de :)))))

Back
X