koşu bandı kardeşliği :13: heheee
elektriğe hiç dikkat etmedim ki ya, 1 aydan fazla kullanamdım ben sıkı olarak, yani kullandıysam da 2-3 hafta aşırı bi şekilde kullanamdım, farketmedim faturayı yani...
önceki sayfalarda benle yalnzeskicinin resimlerimiz var,bulursan baakrsın

kilom iyi de bazı eski kıyafetlerime eskisi gibi girmek istiyorum, sıkmadan, ondan yani bi kaç kilo daha versem iyi olur,bakalım...
bizim o kemer bozuldu daha hiç kullanamadan,gönderin dediler ama kullanmıycaz diye de uğraşmadık göndermedik, zaten korkuyorum ben öyle titreyen şeylerden, hayatta takamam, belki işe yarar bilemiyorum. bölgesel yağlanmalar için ayrı hareket yapmamız gerek bence. göbek için yarım mekik tuananın dediği gibi, geçen tülin şahinle modada izledim, iç bacak ve selülit için günde 10 dk hareketleri gösterdi, 10 dk nedir ki aslında denemek istiyorum ben,başlıycam.sabah 10 dk,öğleden sonra 10 dk yapsam iyi olur. senin sadece göbek mi var ?
tuana,
farkı görüp şaşırdılar d emi

bravo sana, maşallah
ylnzeskici,
meraba canım
paresssss,
teşekkürler bilgi için, doğru mu acaba 1 saatten fazlası nasıl kastan gidiyor , ilginçmiş :44: ben 1 saati hiç geçemedim zaten... ama vaktim olsa geçerdim yürüyüş yaptığım zamanlarda