Koşun koşun gelin gebe kalamayanlar

bu sabah gördüm demedin mi
Israrla anlamamaya yeminli gibisin. Çevremde kullanan 5 kişi var 5de sonuç aldı ve pco vardı onlarda tedavi bile fazla sonuç vermedi. Bende pcos olduğumu 4 gün önce öğrendim. Bende bugün denk geldim araştırdım soruşturdum... Kullanan arkadaşlarım hamile şuan. Elbette herşey rabbimin elinde. Sebebi şifayı aramakta kullun elinde

sizde veya o 5kişide işe yaraması herkese faydalı anlamına gelmez nasılki reçetesiz ilaç kullanılması önerilmiyor bu da öyle birşey faydası vardır belki ama zararıda muhakkak vardır

sizde veya o 5kişide işe yaraması herkese faydalı anlamına gelmez nasılki reçetesiz ilaç kullanılması önerilmiyor bu da öyle birşey faydası vardır belki ama zararıda muhakkak vardır
Sağlıj bakanlığı onaylı. Yoksa canımızın düşmanı değiliz

bütün ilaçlar sağlık bakanlığı onaylı değil mi hala sen ısrar ediyorsun
Ama sen demedin mi reçetesiz. Reçetesiz demek sağlık bakanlığı onayı yok demek. Çok dar düşünceli ve ön yargılı birisiniz. Yorumlarını kayla almıyorum

Burda daha once öneriismiştir bu ürün birilerince ama bu şekilde değil. Bu reklam.
Hem 5 kişi kullandı fayda etti diyosunuz hem bu sabah denk geldim diyosunuz. Bi de instagram koymuşsunuz.

Ben bi hafta on gün kadar kullandım ve kist oldu bende . Yani herkeste aynı etkiyi yaratmıyor Allah'tan ısrarcı olup devamını kullanmadım kaldı ki kuzenim almıştı bana verdi kendi gebe kaldı kendiliğinden. Bu yüzden genelleme yapmak yanlış.

Hamile kalamadığımızda, bir hastalığımız olduğunda doktor tedavimiz yanısıra alternatif tıptan da yararlanabiliriz, burada soğan kürü vb uyguladığını anlatan üyeler de var, nasıl yaptıklarını ne sonuç aldıklarını birbirleriyle paylaşıyorlar ama bitkisel dahi olsa ambalajlanmış ticari ürünlerden yararlandığınızı anlatırken satış sitesi/sayfası, satıcı iletişim bilgileri veremez, ticari ürünlerin satışını yapamaz, üyeleri bu ticari ürünlere yönlendiremezsiniz.

Bitkisel adı altında satılmaları yan etkileri olmadığı, zararlı olmayacakları anlamına gelmiyor.
Daha yeni doğal/bitkisel diye satılan bebek kozmetik ürünlerinin içinde(şampuan, diş macunu, güneş kremi vb) bakteri ve zararlı maddelere rastlandı, çoğunluğu internet üzerinden satılan bu ürünlerin egzama, kanser gibi hastalıklara yol açacağı da söylendi.

Reklam yapmıyor olabilirsiniz ama bence herkes ambalajlanmış ürünleri tavsiye ederken 2 düşünüp bir söylemeli, konu sağlık çünkü.

ben anlatamadım teşekkür ederim canım

ben anlatamadım teşekkür ederim canım
Rica ederim, çoğu sağlık konularında iyi niyetle tavsiyelerde bulunuyoruz aslında ama herkesin bünyesi farklı, kimimizde diyabet, tansiyon, belki böbrek sorunları var.
Bugün sıradan neredeyse her evde bulunan bir baharat türü ya da sofralarımızda bulunan bir yeşilliğin dahi sağlık için kullanmaya niyetlendiğimizde zararı olabiliyor.
Misal tümüyle örnek olsun diye yazıyorum kekik suyunu düşük tansiyonlular hamileler, kalp hastaları kullanamaz, düzenli ilaç kullananlar doktora danışmadan içemez.
Kanı sulandırdığı bilinen bazı meyveleri bolca tüketmek pıhtılaşma sorunu yaşayanlarda riskli olabilir vs gibi.

Söz konusu sağlıksa biraz dikkatli yazmamız lazım.

Son düzenleme:
herşey önerilmez bence burada arkadaşlar o kadar tedavi oluyor

Bende kullandım 1.tüp bebek denememden sonra belki doğal yolla hamile kalabilirim diye ama maalesef bir etkisi olmadı ayrıca kullandıktan sonra ikinci tranferi yapmak istedim iki ay üst üste ara kanamalarım oldu transferim iptal oldu işe yarayan hamile kalan çok kişi olduğunu bende okudum ama bende işe yaramadı.

Bende 2 kutu sipariş vermiştim kullanamadan o ay hamile kaldım elimde kaldı 2 kutu isteyen olursa satabilirim reklam gibi olmasın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…