- 18 Kasım 2020
- 20.839
- 50.160
- 548
- Konu Sahibi damlahanim22
-
bu sabah gördüm demedin miYa benim niyetim sadece bilgi vermek insan denemediği görmediği şeyi neden tavsiye etsin ki. Reklam felan da değil reklam yapacak olsam kendi firmamın reklamını yaparım
Israrla anlamamaya yeminli gibisin. Çevremde kullanan 5 kişi var 5de sonuç aldı ve pco vardı onlarda tedavi bile fazla sonuç vermedi. Bende pcos olduğumu 4 gün önce öğrendim. Bende bugün denk geldim araştırdım soruşturdum... Kullanan arkadaşlarım hamile şuan. Elbette herşey rabbimin elinde. Sebebi şifayı aramakta kullun elindebu sabah gördüm demedin mi
sizde veya o 5kişide işe yaraması herkese faydalı anlamına gelmez nasılki reçetesiz ilaç kullanılması önerilmiyor bu da öyle birşey faydası vardır belki ama zararıda muhakkak vardırIsrarla anlamamaya yeminli gibisin. Çevremde kullanan 5 kişi var 5de sonuç aldı ve pco vardı onlarda tedavi bile fazla sonuç vermedi. Bende pcos olduğumu 4 gün önce öğrendim. Bende bugün denk geldim araştırdım soruşturdum... Kullanan arkadaşlarım hamile şuan. Elbette herşey rabbimin elinde. Sebebi şifayı aramakta kullun elinde
Sağlıj bakanlığı onaylısizde veya o 5kişide işe yaraması herkese faydalı anlamına gelmez nasılki reçetesiz ilaç kullanılması önerilmiyor bu da öyle birşey faydası vardır belki ama zararıda muhakkak vardır
bütün ilaçlar sağlık bakanlığı onaylı değil mi hala sen ısrar ediyorsunSağlıj bakanlığı onaylı. Yoksa canımızın düşmanı değiliz
Ama sen demedin mi reçetesiz. Reçetesiz demek sağlık bakanlığı onayı yok demek. Çok dar düşünceli ve ön yargılı birisiniz. Yorumlarını kayla almıyorumbütün ilaçlar sağlık bakanlığı onaylı değil mi hala sen ısrar ediyorsun
Hayırlısı olsun herşeyin Allah büyükheee bende sen kullandın hamıle kaldın sandım ,
oldu canımm
sizi muneye bırakıyorumAma sen demedin mi reçetesiz. Reçetesiz demek sağlık bakanlığı onayı yok demek. Çok dar düşünceli ve ön yargılı birisiniz. Yorumlarını kayla almıyorum
Ben bi hafta on gün kadar kullandım ve kist oldu bende . Yani herkeste aynı etkiyi yaratmıyor Allah'tan ısrarcı olup devamını kullanmadım kaldı ki kuzenim almıştı bana verdi kendi gebe kaldı kendiliğinden. Bu yüzden genelleme yapmak yanlış.Kızlaaaaaarrrrr gebe kalamayan pcos olan bacılar size bir sayfa önereceğim bırakın ilacı bu sayfaya göz attın ve macun kullanımı sonucu gebesiniz. Çevremde CLife macunu kullanan 5 kişi var üstelik pcos olmasına rağmen bu macundan sonra gebe kaldılar bende bugün sipariş verdim. Benim gibi pcos olanlar regl düzensizliği olanlar çocuk sahibi olmak isteyenlerinde faydalanmasını mutlu olmasını istedim
ben anlatamadım teşekkür ederim canımHamile kalamadığımızda, bir hastalığımız olduğunda doktor tedavimiz yanısıra alternatif tıptan da yararlanabiliriz, burada soğan kürü vb uyguladığını anlatan üyeler de var, nasıl yaptıklarını ne sonuç aldıklarını birbirleriyle paylaşıyorlar ama bitkisel dahi olsa ambalajlanmış ticari ürünlerden yararlandığınızı anlatırken satış sitesi/sayfası, satıcı iletişim bilgileri veremez, ticari ürünlerin satışını yapamaz, üyeleri bu ticari ürünlere yönlendiremezsiniz.
Bitkisel adı altında satılmaları yan etkileri olmadığı, zararlı olmayacakları anlamına gelmiyor.
Daha yeni doğal/bitkisel diye satılan bebek kozmetik ürünlerinin içinde(şampuan, diş macunu, güneş kremi vb) bakteri ve zararlı maddelere rastlandı, çoğunluğu internet üzerinden satılan bu ürünlerin egzama, kanser gibi hastalıklara yol açacağı da söylendi.
Reklam yapmıyor olabilirsiniz ama bence herkes ambalajlanmış ürünleri tavsiye ederken 2 düşünüp bir söylemeli, konu sağlık çünkü.
Rica ederim, çoğu sağlık konularında iyi niyetle tavsiyelerde bulunuyoruz aslında ama herkesin bünyesi farklı, kimimizde diyabet, tansiyon, belki böbrek sorunları var.ben anlatamadım teşekkür ederim canım
herşey önerilmez bence burada arkadaşlar o kadar tedavi oluyorRica ederim, çoğu sağlık konularında iyi niyetle tavsiyelerde bulunuyoruz aslında ama herkesin bünyesi farklı, kimimizde diyabet, tansiyon, belki böbrek sorunları var.
Bugün sıradan neredeyse her evde bulunan bir baharat türü ya da sofralarımızda bulunan bir yeşilliğin dahi sağlık için kullanmaya niyetlendiğimizde zararı olabiliyor.
Misal tümüyle örnek olsun diye yazıyorum kekik suyunu düşük tansiyonlular hamileler, kalp hastaları kullanamaz, düzenli ilaç kullananlar doktora danışmadan içemez.
Kanı sulandırdınız bilinen bazı meyveleri bolca tüketmek pıhtılaşma sorunu yaşayanlarda riskli olabilir vs gibi.
Söz konusu sağlıksa biraz dikkatli yazmamız lazım.
Şiiştt fıstıkBen bi hafta on gün kadar kullandım ve kist oldu bende . Yani herkeste aynı etkiyi yaratmıyor Allah'tan ısrarcı olup devamını kullanmadım kaldı ki kuzenim almıştı bana verdi kendi gebe kaldı kendiliğinden. Bu yüzden genelleme yapmak yanlış.
Bende 2 kutu sipariş vermiştim kullanamadan o ay hamile kaldım elimde kaldı 2 kutu isteyen olursa satabilirim reklam gibi olmasın daKızlaaaaaarrrrr gebe kalamayan pcos olan bacılar size bir sayfa önereceğim bırakın ilacı bu sayfaya göz attın ve macun kullanımı sonucu gebesiniz. Çevremde CLife macunu kullanan 5 kişi var üstelik pcos olmasına rağmen bu macundan sonra gebe kaldılar bende bugün sipariş verdim. Benim gibi pcos olanlar regl düzensizliği olanlar çocuk sahibi olmak isteyenlerinde faydalanmasını mutlu olmasını istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?