Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de son haftalarımdayım ama hastane değiştirmeyi düşünüyorum. Medipolü aradım leyla hanım için 27 ekime gün veriyorlar almadım randevu. ben her hafta gidiyorum artık randevu alamazsam nasıl her hafta gidebilirim? son ayında olan anne adayları siz nasıl yapıyorsunuz bir aylık randevuyu birden mi alıyorsunuz? bir de medipol de epiduralle doğum yapan var mı?
bende medipole gidiyorum seval pataya o daha önce deltadaydı ona gidiyordum sonra medipole geçti ondan o hastaneye gidiyorum iyi bi doktor 1 yıldır hamiş kalamıyordum onun tedavsiyle kaldım. iyi bi doktor herşeyi anlatıyor sorularıma benim anlayacagım şekilde cavap veriyor. ama hastaneden memnun değilim çok paracı bi hastane..doktorum için ordayım yani
Ne bakımdan paracı merak ettim?
SSK muayene ücreti 10 ytl daha ne olsun 10 gün ücretsiz tekrar gitme hakkın var.Ayrıntılı USG vs.. uygun bence fiyatlar diğer özel hastanelere göre uygun...
ben emekli sandıgıyım ve bizimkisi 35 ytl orda diger hastanelere göre çok ayrıca zaten 10 gün geçtikden sonra çağırıyorlar böylece her gidişinde ücretini ödüyorsun ve bir tahlil yaptırdıkdan sonra sonucunu göstermeye bile para alıyorlar eger yatırmazsan tahlilini yaptıramıyosun vb.. daha sayıyıymmı benim yaşadıklarıma göre paracı hemde çok paracı bi hastane önce insan sağlığı değil maddiyat önemli ama doktorumdan memnunumyasakkelime
ben emekli sandıgıyım ve bizimkisi 35 ytl orda diger hastanelere göre çok ayrıca zaten 10 gün geçtikden sonra çağırıyorlar böylece her gidişinde ücretini ödüyorsun ve bir tahlil yaptırdıkdan sonra sonucunu göstermeye bile para alıyorlar eger yatırmazsan tahlilini yaptıramıyosun vb.. daha sayıyıymmı benim yaşadıklarıma göre paracı hemde çok paracı bi hastane önce insan sağlığı değil maddiyat önemli ama doktorumdan memnunumyasakkelime
bende doktor kontrollerinde vizite sürem doldutsa para veriyorum ayrica test sonuçlarini göstermek için hiç muayne parasi ödemedim hatta ve hatta bazi durumlarda acil gitmem gerektiğinde birak muayne ücretini sirabile almiyorum doktorum sağolsun gel hemen bi bakalim diyo ve kapisina dikiliyorum.bu ararda doktorum banu hanim çok severim kendisini bana da eşimede çok iyi davraniyor her muaynede bebeğimi ultrasonda eşimede göstermeden asla göndermiyor babasida merak eder o da bir görsün diyoo hoş bi kadin doktor olrakta iyibir hekim olduğunu düşünüyorum.