• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü anaokulu tecrubesi

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
429
56
48
Bugün bir anaokulunda calsimaya baslicaktim bir gün çalıştım ama özel gereksinimleri olan bir çocuğa gölge öğretmen olmam istendi çocuk hiç bir derse girmedi sokulmadi yemeği ayrı yedirdim ayrı uyuttum sınıfın içine girse dışarı çık dendi asla sınıfta arkadaşlarının yanında durmasına izin verilmedi ve bende bu şekilde çalışmayı kabul edemicem

Bugün bir anaokulunda calsimaya baslicaktim bir gün çalıştım ama özel gereksinimleri olan bir çocuğa gölge öğretmen olmam istendi çocuk hiç bir derse girmedi sokulmadi yemeği ayrı yedirdim ayrı uyuttum sınıfın içine girse dışarı çık dendi asla sınıfta arkadaşlarının yanında durmasına izin verilmedi ve bende bu şekilde çalışmayı kabul edemicem
şikayet etmelisiniz bence çocuğa o şekilde davranamazlar.
kamera kaydı falan alsaydiniz keşke 😔

Lütfen bunu bizzat kendin gereken yere şikayet et.

Şikayet etsenizde bişey değişmez sanmıyorum aile duyarliysa onlara söylemenizi tavsiye ederim en azından bilgileri olsun tabiki şikayette edebilirsiniz

E çocuk derse girmeyecekse napacak ki? Neden orda? Ya özel çocukların olduğu bi okula/sınıfa girecek yada bunu bile bile kaydını aldıkları çocuğu dışlamayacaklar. Yazık değil mi çocuğa ve ailesine

E çocuk derse girmeyecekse napacak ki? Neden orda? Ya özel çocukların olduğu bi okula/sınıfa girecek yada bunu bile bile kaydını aldıkları çocuğu dışlamayacaklar. Yazık değil mi çocuğa ve ailesine
Ben de buna göz yumamam diye çalışmaktan vazgeçtim annesininde dünya umrunda değil gibi 5 yaşında ama fiziksel olarak bebek ihtiyaçlari duyuyor

Back
X