kötü anılar nasıl unutulur

kedivekeder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
182
136
103
merhaba. kötü anılarınızı nasıl unutuyorsunuz? ben hiç unutamıyorum ve git gide büyüyor. geneli babamla ilgili. hastayken ona bakan yemeğini hazırlayan odasını toparlayan işimi gücümü bırakıp spora gitsin diye ya da gezsin diye dükkanda duran ben ama sevilen hep yengem. 10tl için suratıma kapı kapatan bir adamdan söz ediyorum yengeme para saçıyor. çocukluğumdan beri hep varlık içinde yokluk çektik. ne okul müsameresine katılabildim ne istediğimi yiyebildim ne hastayken hastaneye taşındım. annem elinden geldiğince destekler ama insan baba desteği görmek istiyor. yengeme öz kızından daha iyi davrandığını el alem dahi gözlemlemiş siz düşünün... zoruma gidiyor daha uzun olmasın diye yazamadığım birçok şey var. kıskançlık değil gerçekten lütfen böyle düşünmeyin. umursamamak mümkün mü?

Kiskanclik olur mu hic. Ne kadar yanlis yapiyor baban ilerde elden ayaktan dusse yengen bakar mi, kizim da kizim der. Keske insanoglu biseylerin farkina cok gec olmadan varabilse.

Valla bir çizgi var. Böyle her şey üst üste gele gele incelip kopmaya hazır incecik bir çizgi.
O kopunca deliriyorsun zaten.
Bir müddet sonra yanıyorsun,yakılıyorsun ama artık acıtmıyor.
Aklıma şu söz geldi fazla uzatmadan sözü yazıp yorumumu sonlandırayım:

Geçer elbet efendim
Bazısı teğet geçer,
Bazısı deler geçer,
Bazısı parçalar geçer.
Ama mutlaka geçer.

insan ne eder kendi başına eder diyorum bir yandan. başka ne denir ki
Keşke siz yaptığınız İyiliklerin karşılığını göremedikten bıraksaydınız bu adama iyilik yapmayı. Şimdi durumlar ne? Yaşınız kaç? Ayrıca o kötü anılar asla unutulmuyor. Keşke unutabilsek

20 yaşındayım aynı hala her şey değişen bir şey yok maalesef
Yenge dediginiz kisi amcanizin esi mi yoksa abinizin esi mi?
abimin eşi

Başlığa cevap olarak: Neroformat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…