Üzülmeyin. Bu günler bitecek emin olun o hallerinide ozleyeceksiniz. Esinizi beklemeden uyuyun. Anlayacaktır halinizden. En azından uykunuzu alın,daha verimli olacaksınız.Slm kizlar. 2 yasina gircek bir oglum var ve ben ona yeterince şevkatli ve sabirli olamiyorum. Oglum bugunlerde cok erken uyumaya basladi aksam 8 9 gibi haliyle sabahta 7 gibi kalkiyor ama ben kalkipta cocugumla ilgilenemiyorum butun gece surekli uyanip mizmizlaniyor ve ben uykumu alamadikca daha agrasif oluyorum. Bebekkende kolikti ruh gibi gezerdim simdide boyle oldu ben istiyorumki her konuda dayanikli olayim ama yok cok cabuk yoruluyorum gun asiri parka cikartiyorum evde oyunlar oynuyoruz ama tek basima yetemiyorum. Esim cok gec geliyor eve 1 2 gibi onu bekliyorum uyuyana kadar saat oluyo 3 sonrada bende enerji kalmiyor. Ben bu annelik isini beceremedim sanirim
gün içinde uyutsanız da gece biraz daha geç yatsaSlm kizlar. 2 yasina gircek bir oglum var ve ben ona yeterince şevkatli ve sabirli olamiyorum. Oglum bugunlerde cok erken uyumaya basladi aksam 8 9 gibi haliyle sabahta 7 gibi kalkiyor ama ben kalkipta cocugumla ilgilenemiyorum butun gece surekli uyanip mizmizlaniyor ve ben uykumu alamadikca daha agrasif oluyorum. Bebekkende kolikti ruh gibi gezerdim simdide boyle oldu ben istiyorumki her konuda dayanikli olayim ama yok cok cabuk yoruluyorum gun asiri parka cikartiyorum evde oyunlar oynuyoruz ama tek basima yetemiyorum. Esim cok gec geliyor eve 1 2 gibi onu bekliyorum uyuyana kadar saat oluyo 3 sonrada bende enerji kalmiyor. Ben bu annelik isini beceremedim sanirim
Degilim aslinda oglum yatinca bende yatayim diyorum ama esim eve girmeden gram uyku girmiyo gozumeEşini beklemek zorundamısın ?
Sanirim bizde 2 yas sendromuna girdik cok inatlasiyo gece su istiyo getiriyorum icmiyor illa mutfaga gidicez orda icicek.Başta bende o hatayı yapıyordum ama artık eşimi beklemiyorum aynen benim ki de 2 de geliyor
1 gün beklesem 3 gün beklemiyorum
Sabah kalkması gereken saatten daha erken kalkıp vakit geçiriyoruz
Benim ki de çok hareketli havalardan ötürü 10 gündür çok parka gidemedik evde düz duvara tırmanır oldu
Pastel boya aldım iki gündür onlarla güZel oyalanıyor hatta bugün izlerken içim geçmiş 20 dakika faln uyumuşum ama bana 2 saat gibi geldi :)
2 yaş sendromu başladı bu yüzden de benimle çok inatlaşıyor sabretmek çok zor bazen benim de bağırdığım oluyor
Ama bu günler geçecek kalıcı değil diye içimden geçirip kendimi motive etmeye çakışıyorum
Hep böyle olmayacaklar biraz daha dayan
Kendine de kötü anne deme
Uyku gozumden aksa dahi esim gelmeden uyuyamiyorum.Kendisi diyor bekleme beni diye ama yapamiyorum cogu zaman sabahlari kalkip oglumlada ilgileniyor ben dinleneyim diye buseferde adamcagiz ise gidiyor bide evde cocuk bakiyor diye vicdan yapiyorum ve tum bunlar beceriksiz hissettiriyor kendimiValla konuyu okurken empati yapayım dedim esnemeye basladım.
Lütfen eşini bekleme uyumaya calıs.
Bana kalırsa hayatında seni mutsuz eden birşeyler var sen mutlu olamazsan bebeğinde gerginliğini hissedecek Yapabileceğin herşeyi dene gez dolaş çevre edin sosyal projelere katıl çocuğunla veya kreş vs tarzı yerlerde aktivitelere katılabilirsiniz hem o hem sen biraz eğlenirsnz ve belki ozmn hayatın o kısmı daha çok hoşuna gider şuan ki halinden vazgeçersin :)Oglum kolikken daha sabirliydim ki gece hic uyumaz sabaha kadar aglardi ama simdi ne oldu bilmiyorum. Oglumun yemegini bile duzensizlestirmeye basladim bakiyorum bazi anneler saati saatine yediriyo yogurtlarini akendi yapiyo ben bunlara niye useniyorum niye dikkat etmiyorum
Sanirim esimin isiylede alakali bu durumBana kalırsa hayatında seni mutsuz eden birşeyler var sen mutlu olamazsan bebeğinde gerginliğini hissedecek Yapabileceğin herşeyi dene gez dolaş çevre edin sosyal projelere katıl çocuğunla veya kreş vs tarzı yerlerde aktivitelere katılabilirsiniz hem o hem sen biraz eğlenirsnz ve belki ozmn hayatın o kısmı daha çok hoşuna gider şuan ki halinden vazgeçersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?