Sanirim bizde 2 yas sendromuna girdik cok inatlasiyo gece su istiyo getiriyorum icmiyor illa mutfaga gidicez orda icicek.
Onuda yapiyorum gittim havuz aldim bahcemiz var tam oynayacagi yer dusecek hic bir tehlike yok ama illa beni basinda istiyorBenimki de her gece suya kalkıyor başucuna su koyuyorum onu istemiyor içerden içerden diyor
Kalkıp mutfaga gidiyoruz tek göz kapalı :)
Gergin oldugun anlarda şunu de kendine, "bugün bir sekilde bitecek ve ben çocuguma bagırdıgım anı gece yattığımda hatırlayarak üzülmek istemiyorum"
Oyun çağında olduğu için hep oyun istemesi çok normal
Birde şimdi havalar sıcak doldur küveti suyla oynasın hem çok eğlenir hem çok yorulur
2 yaş sendromu olabilir dahası diş çıkarıyor geceleri o yüzden huysuz olabilirSlm kizlar. 2 yasina gircek bir oglum var ve ben ona yeterince şevkatli ve sabirli olamiyorum. Oglum bugunlerde cok erken uyumaya basladi aksam 8 9 gibi haliyle sabahta 7 gibi kalkiyor ama ben kalkipta cocugumla ilgilenemiyorum butun gece surekli uyanip mizmizlaniyor ve ben uykumu alamadikca daha agrasif oluyorum. Bebekkende kolikti ruh gibi gezerdim simdide boyle oldu ben istiyorumki her konuda dayanikli olayim ama yok cok cabuk yoruluyorum gun asiri parka cikartiyorum evde oyunlar oynuyoruz ama tek basima yetemiyorum. Esim cok gec geliyor eve 1 2 gibi onu bekliyorum uyuyana kadar saat oluyo 3 sonrada bende enerji kalmiyor. Ben bu annelik isini beceremedim sanirim
Kendi düşen aglamaz o zaman önce uyku sorununu halletDegilim aslinda oglum yatinca bende yatayim diyorum ama esim eve girmeden gram uyku girmiyo gozume
Tam 13 aydir geceleri maksimum 4 saat uyuyorum...cocuk bilse elini prize sokmaz balkondan atlamaz sakin ol diye telkin ediyorum kendimi cunku kotu davranisi haketmiyorlar.ve sana sonuna dek katiliyorum simdiki aklim olsa asla dogurmazdim sevmemek degil bu cileden cikiyor bazen insan cocuga yansitmamak lazim tabiiİşte tam da bu yüzden çocuk düşünmüyorum. Uykumu alamazsam ben de asabi olurum. Gerçekten çok hayret ediyorum gece çocuk emzirmeye vs nasıl kalkılıyor diye.. Allah kolaylık versin. Bence yalnız değilsinizdir bu konuda..
Gece 9 da yatip 10 da ancak uykuya dalan 1 de uyanip sabaha kadar bir o memeyi bir bu memeyi emen yatakta duvarlara tirmanan asagi inip dolasan 13 aylik bir kizim var uyku nedir unuttum gunduz cocuk uyurken sende uyu benim 5 yasinda bir kizim var o yuzden uyuyamiyorum gunduz uykusu cok iyi gelirSlm kizlar. 2 yasina gircek bir oglum var ve ben ona yeterince şevkatli ve sabirli olamiyorum. Oglum bugunlerde cok erken uyumaya basladi aksam 8 9 gibi haliyle sabahta 7 gibi kalkiyor ama ben kalkipta cocugumla ilgilenemiyorum butun gece surekli uyanip mizmizlaniyor ve ben uykumu alamadikca daha agrasif oluyorum. Bebekkende kolikti ruh gibi gezerdim simdide boyle oldu ben istiyorumki her konuda dayanikli olayim ama yok cok cabuk yoruluyorum gun asiri parka cikartiyorum evde oyunlar oynuyoruz ama tek basima yetemiyorum. Esim cok gec geliyor eve 1 2 gibi onu bekliyorum uyuyana kadar saat oluyo 3 sonrada bende enerji kalmiyor. Ben bu annelik isini beceremedim sanirim
korkuyor musunuz yoksa aklınız eşinizde mi kalıyor?Degilim aslinda oglum yatinca bende yatayim diyorum ama esim eve girmeden gram uyku girmiyo gozume
Yani tabi ki basında duracaksınız.Onuda yapiyorum gittim havuz aldim bahcemiz var tam oynayacagi yer dusecek hic bir tehlike yok ama illa beni basinda istiyor
Canım sen anne olmayı becerememiş değilsin. Hayatın cidden çok yorucu gözüktü banada.Slm kizlar. 2 yasina gircek bir oglum var ve ben ona yeterince şevkatli ve sabirli olamiyorum. Oglum bugunlerde cok erken uyumaya basladi aksam 8 9 gibi haliyle sabahta 7 gibi kalkiyor ama ben kalkipta cocugumla ilgilenemiyorum butun gece surekli uyanip mizmizlaniyor ve ben uykumu alamadikca daha agrasif oluyorum. Bebekkende kolikti ruh gibi gezerdim simdide boyle oldu ben istiyorumki her konuda dayanikli olayim ama yok cok cabuk yoruluyorum gun asiri parka cikartiyorum evde oyunlar oynuyoruz ama tek basima yetemiyorum. Esim cok gec geliyor eve 1 2 gibi onu bekliyorum uyuyana kadar saat oluyo 3 sonrada bende enerji kalmiyor. Ben bu annelik isini beceremedim sanirim
Tabi ki insan çocuğunu sevmez mi? Bunun sevmemezlikle ilgisi yok dediğiniz gibi.. Her insanın sabrı farklı, ben kendimde o gücü göremiyorum. Gördüğüm zaman çocuk düşünebilirim :)Tam 13 aydir geceleri maksimum 4 saat uyuyorum...cocuk bilse elini prize sokmaz balkondan atlamaz sakin ol diye telkin ediyorum kendimi cunku kotu davranisi haketmiyorlar.ve sana sonuna dek katiliyorum simdiki aklim olsa asla dogurmazdim sevmemek degil bu cileden cikiyor bazen insan cocuga yansitmamak lazim tabii
Ben bunun ayrimini yapamadan hamile kaldim.sanki dogurmazsam yasamdaki gorevim eksik kalacak.cevresel faktorleride katarsak bilincsizce basima ne gelecek bilmeden doguruverdim.30 yasina kadar keyfi yasamis biri icin zordu hala zorTabi ki insan çocuğunu sevmez mi? Bunun sevmemezlikle ilgisi yok dediğiniz gibi.. Her insanın sabrı farklı, ben kendimde o gücü göremiyorum. Gördüğüm zaman çocuk düşünebilirim :)
Buyuk kizim yuzme kursuna gitti iki ay ogretmeni ve bircok arkadasi vardi ama hep bekledim basinda ders bitene kadar yanimdada 13 aylik hic durmayan bir bebekle.sonra pisman olmamak icinÇocuğunun uyku düzeni oturmuş çocuk NORMAL. Herkes çocuğu o saatte uyusun diye neler yapıyor. Hele çalışan anneler... Gece yarısına kadar uyumayan anneye mum tutturan çocuklar var. Sen istiyorsun ki çocuk seninle geceye kadar uyumasın sabah da geç kalkalım uyuyalım. Sen çocuğuna uyum sağlasan daha iyi olacak. Eşini beklemek senin sorunun bi kere bu alışkanlıktan vazgeç. Seni bu konuda kaygılandıran neyse bununla ilgili kendini rahatlat. Gerekirse bitki çayları filan iç erkenden uyu. Çocukla beraber gündüz kaylule uykusuna yat. İyi gelir. Ayrıca 2 yaşında çocuk 1 leğen suda bile boğulur Allah korusun, ne demek havuzda tek başına oynamıyor beni başında istiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?