Kötü anne

Sanirim bizde 2 yas sendromuna girdik cok inatlasiyo gece su istiyo getiriyorum icmiyor illa mutfaga gidicez orda icicek.

Benimki de her gece suya kalkıyor başucuna su koyuyorum onu istemiyor içerden içerden diyor
Kalkıp mutfaga gidiyoruz tek göz kapalı :)

Gergin oldugun anlarda şunu de kendine, "bugün bir sekilde bitecek ve ben çocuguma bagırdıgım anı gece yattığımda hatırlayarak üzülmek istemiyorum"

Oyun çağında olduğu için hep oyun istemesi çok normal

Birde şimdi havalar sıcak doldur küveti suyla oynasın hem çok eğlenir hem çok yorulur

Onuda yapiyorum gittim havuz aldim bahcemiz var tam oynayacagi yer dusecek hic bir tehlike yok ama illa beni basinda istiyor

2 yaş sendromu olabilir dahası diş çıkarıyor geceleri o yüzden huysuz olabilir

Bebeğinizin 7 de kalktığını ve agresif uyanacağınızı bile bile gece 3 te uyumak,
2 yaşını doldurmamış bebeğin bahçede havuzunda tek başına oynamasını beklemek...Pekte bilinçli ve sorumluluk sahibi bir anne sayılmazsınız bana göre...

Annelikle alakasi yok aslinda uyku problemi yasamaniz sizin caninizi sıkmış.. Benimde uyku duzenim bozuldu bu aralar sabah depresif ve bitkin oluyorum cogu zaman.. Uykuyu duzene koymak şart. Eşinizi beklemeyip yatmayi deneyin

Esinizi beklemeyin. Uyuyamiyorum diye bir sey yok . Nasil cocuklara uyku egitimi veriliyor siz de kendinizi egitin. Tel kullanmayin gece. Butun isiklari kapatin gozunuzu yumun gerekirse yarim saat acmayin.

Tam 13 aydir geceleri maksimum 4 saat uyuyorum...cocuk bilse elini prize sokmaz balkondan atlamaz sakin ol diye telkin ediyorum kendimi cunku kotu davranisi haketmiyorlar.ve sana sonuna dek katiliyorum simdiki aklim olsa asla dogurmazdim sevmemek degil bu cileden cikiyor bazen insan cocuga yansitmamak lazim tabii

Gece 9 da yatip 10 da ancak uykuya dalan 1 de uyanip sabaha kadar bir o memeyi bir bu memeyi emen yatakta duvarlara tirmanan asagi inip dolasan 13 aylik bir kizim var uyku nedir unuttum gunduz cocuk uyurken sende uyu benim 5 yasinda bir kizim var o yuzden uyuyamiyorum gunduz uykusu cok iyi gelir

Onuda yapiyorum gittim havuz aldim bahcemiz var tam oynayacagi yer dusecek hic bir tehlike yok ama illa beni basinda istiyor
Yani tabi ki basında duracaksınız.

Cocuk sadece 2 yaşında 7-8 yaslarında değil.

Siz sanırım o oynasın kendi halinde takılsın ben de uzanayım istiyorsunuz.

Eşinizi beklemek zorunda değilsiniz. Çocuğunuz uyurken siz de uyuyun. Ha illa geldiğinde uyanık kalmak istiyorum diyorsanız o zaman geleceği saate alarm kurun. Dinlenmeden aktif olamıyor insan...

eşini neden bekliyorsun ki?
sen çocuğun uyudu mu git yat.
çocuğun ne kadar ideal uyku sistemi varmış maşallah.
ben çalışıyorum. ama çalışmadığım haftasonları bile oğlanı illa erkenden kaldırırdım uyku sistemi bozulmasın diye. şimdi de kendi uyanıyor zaten.
ve sen kötü bir anne değilsin. sadece yorgun bir annesin. sıpaların enerjileri tavan maşallah. ne yaparsak yapalım yetişemiyoruz

eşim gelmden uyuyamıyorum demişsiniz. siz oğlan uyuyunca gidip bir kase doğal yoğurdunuz yiyin. dinlendirici papatya melisa çayı gibi bir tane bitki çayı içip yatağa girin. uyuyamasanız da girin yatağa. 1 haftaya aşarsınız o sorunu

Canım sen anne olmayı becerememiş değilsin. Hayatın cidden çok yorucu gözüktü banada.
3 te yatıp kim 7 de kalksa zombi olur.

Çocuğunun uyku düzeni oturmuş çocuk NORMAL. Herkes çocuğu o saatte uyusun diye neler yapıyor. Hele çalışan anneler... Gece yarısına kadar uyumayan anneye mum tutturan çocuklar var. Sen istiyorsun ki çocuk seninle geceye kadar uyumasın sabah da geç kalkalım uyuyalım. Sen çocuğuna uyum sağlasan daha iyi olacak. Eşini beklemek senin sorunun bi kere bu alışkanlıktan vazgeç. Seni bu konuda kaygılandıran neyse bununla ilgili kendini rahatlat. Gerekirse bitki çayları filan iç erkenden uyu. Çocukla beraber gündüz kaylule uykusuna yat. İyi gelir. Ayrıca 2 yaşında çocuk 1 leğen suda bile boğulur Allah korusun, ne demek havuzda tek başına oynamıyor beni başında istiyor?

Tabi ki insan çocuğunu sevmez mi? Bunun sevmemezlikle ilgisi yok dediğiniz gibi.. Her insanın sabrı farklı, ben kendimde o gücü göremiyorum. Gördüğüm zaman çocuk düşünebilirim :)

Tabi ki insan çocuğunu sevmez mi? Bunun sevmemezlikle ilgisi yok dediğiniz gibi.. Her insanın sabrı farklı, ben kendimde o gücü göremiyorum. Gördüğüm zaman çocuk düşünebilirim :)
Ben bunun ayrimini yapamadan hamile kaldim.sanki dogurmazsam yasamdaki gorevim eksik kalacak.cevresel faktorleride katarsak bilincsizce basima ne gelecek bilmeden doguruverdim.30 yasina kadar keyfi yasamis biri icin zordu hala zor

Canım düzenlerimiz çok benziyor. Benim eşimde 2 3 gibi gelir. Oğlum 10 da uyur, 7 de kalkar. Tabi gece de uyanır, su içer, emer, uyur. Hele dün gece 8 10 kere kalktı abartısız. 2 saat uyudum deliksiz, Allah bereket versin diyorum
Sen agresif olursan, bebeğin katbekat agresif olur. Telkin et kendini. Mecburuz sabırlı olmaya :)

Buyuk kizim yuzme kursuna gitti iki ay ogretmeni ve bircok arkadasi vardi ama hep bekledim basinda ders bitene kadar yanimdada 13 aylik hic durmayan bir bebekle.sonra pisman olmamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…