Kötü anne

Sen kendini uyutmaya alış

Eşin gelene kadar uyu

Sonra kalk onunla da Zaman geçir sonra yatarsınız yine

1- Önceden de gece emmesi için ve sabah erken kalkmaz mıydı?
2-Her gece neden eşini bekliyorsun?

Gece 2'ye kadar adamı bekleyeceğime o gelene kadar uyuyup ille de görmek istersem uykumu almış olarak kalkarım. Aslından o saatten sonra hiç kalkmam döner uyurum da senin açından yazdım.
Çocuk da yakında uzun uyumaya başlar sık dişini. Vitamin içmen gerekiyor. Ben doğumdan sonra hamileyken içtiğim vitamini bırakmadım.
Eğer sen ne kadar tahammülsüz olursan çocuk da o kadar sinirli ve agresif olacaktır. Sonra neden böyle diye düşünmeye başlarsın.

Arkadaslar havuza takilanlar olmusta suyu doldurup birakmiyorum tabi ayak bilegine kadar anca geliyo su icine oyuncaklar atip oyalansin istiyorum misafir yogunlukta bi insanimda bi sekilde ev iside yapmam lazim. Uyku sorunumu en yakin zamanda halletmeye caliscam ilk evlendigimdede bir sene ilacla uyudum ama simdi kullanamam diye dusunuyorum. Benim aslinda anlatmak istedigim boyle cok sevkatli anneler oluyor heran diken ustunde coxugun ustune titreyen ben kendimi oyle gormuyorum sevgimi yeterince veremiyorum gibi

Hasta, durumu ağır çocukları , evladını kaybetmiş anneleri düşünerek dizginleyebilirsiniz kendinizi..Şükür halimize sağlık sorunumuz yok demeniz yeterli o anlarda

Çocuğun uyku düzeni çok güzel, maşallah dokunmayın buna. Siz kendinizi ona uydurmaya çalışın. Melisa çayı filan yapın. Saat 10 dan sonra yavaşlatın hayatı. 1 dizi izleyin.yatın mesela. Size çok faydası olduğunu göreceksiniz.

eşinize de erken kalkıp güzel kahvaltılar filan hazırlayabilirsiniz. Geç gidiyordur muhtemelen. Kahvaltı sofrasında bol bol sohbet edersiniz. 2 yaş çocuğuyla yorgunluk çok çok normal.

Kendinizi sorguladığımız için çok güzel bir yoldasınız ama sizi tüketen uyku düzensizliği. O kadar bölük bir uykuyla kimse çok keyifli olamaz.

Hatta işiniz bitiyorsa çocuğunuzla beraber uyuyun. Sabah erken kalkın. Erken uyuduğunuzda bebek uyanmadan dahi bir sürü ev işi yapabilir ve zamanınızı keyifle bebeğinize ayırabilirsiniz.

Her annenin hayatı bir parca zordur degil mi? Şimdi sana kendi hayatımi anlatmaya kalksam belki haline şükür edersin herkes yaşadıgını bilir

Mühim olan her şartta mutlu olmaya calismak ben birtek günün bu saatini kendime ayırabiliyorum mukemmel bir anne degilim ama evlatlarimi cok seviyorum sende oylesin :) sende evladinı cok seviyorsun bak onu mutlu etmek icin careler ariyorsun

Lütfen üzülme elbette şefkatlisin bugunler gececek baska sorunlar başlayacak ama biz hep dimdik onlarin arkasinda olacağız

Üç cocugum var biri 12 yaşında digeri 5 en küçük 1 cogu zaman tukendim diyorum ama gun başlayinca herşeyi unutuyorum

2 yaş zor bir yaş algilar açik merak hat safada herşeyi kendi kendime yaparım edasında oluyorlar gececek uyumaya bak sen dinlenirsen güçlü olursun sana kolayliklar dilerim

Bunu gercekten bir cok anne yasiyor. Anne oldunuz evet ama doga ustu gucler yuklenmedi size. Hala siradan bir insansiniz. Tabiki sinirlenecek, yorulucaksiniz. Esinizi 1e kadar beklemekten vazgecin bence. Onunla vakit gecirmek istiyorsaniz biraz erken yatin tekrar kalkarsiniz.

Sabahlari da cocugunuz icin guvenli bir ortam olusturun, hergun degistirerek oyuncak koyun. Muhakkak bazi oyuncaklari daha fazla sevuyordur. En azindan yarim saat daha uzatirsiniz uyku surenizi.

zaman zaman yaşadığım yetersizlik sendromu..
eşinin veya yakınının desteğini alman şart. sinirli hallerin çocuğuna zarar verebilir. 2 yaşındaki çocuk maşallah güzel uyuyor.
benim de 2 yaşında 9 veya 9.30d a uyuyup 4 te uyanıyor. 5 e kadar ayağımda sallayarak omuzumda tutarak uyutuyorum.
hemde bundan 2 tane var
dert etme kendine. çocukla yapılmayacak bişey yok. hepsini yaparsın. sosyalleşmekten korkma alışverişe çık kahve içmeye git..

Önce kendini suçlama. Kötü anne değil sadece insansın. Sen anne olarak kendine iyi bakmazsan çocuğuna danıştı bakamazsın. Öncelikle mutlaka yardım bul. Bana bu yardım eşimden geldi. Gerçi yardım da demeyelim. Nihayetinde ben anneysem o da baba. Sabah kalkınca bebeğim emzirip babasına veriyorum ve iki saat daha uyuyorum. Akşam saatlerinde de bir saat aynısını uyguluyorum. Geri kalan zamanlarda eşim evdeyse mesela o bebekle ilgilenirken ben evin işlerini yapıyorum. Evde yoksa hiç bir şey yapmayıp sadece bebekle ilgileniyorum. Herşeyi tek başına yapmak zorunda değilsin. Zaten başaramazsın da hep bir şeyler yarim kalır. O yüzden eğer eşinin eşi müsait değilse annenden ya da kendi gözetiminde olmak üzere başkasından yardım al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…