Önce kendini suçlama. Kötü anne değil sadece insansın. Sen anne olarak kendine iyi bakmazsan çocuğuna danıştı bakamazsın. Öncelikle mutlaka yardım bul. Bana bu yardım eşimden geldi. Gerçi yardım da demeyelim. Nihayetinde ben anneysem o da baba. Sabah kalkınca bebeğim emzirip babasına veriyorum ve iki saat daha uyuyorum. Akşam saatlerinde de bir saat aynısını uyguluyorum. Geri kalan zamanlarda eşim evdeyse mesela o bebekle ilgilenirken ben evin işlerini yapıyorum. Evde yoksa hiç bir şey yapmayıp sadece bebekle ilgileniyorum. Herşeyi tek başına yapmak zorunda değilsin. Zaten başaramazsın da hep bir şeyler yarim kalır. O yüzden eğer eşinin eşi müsait değilse annenden ya da kendi gözetiminde olmak üzere başkasından yardım al.Slm kizlar. 2 yasina gircek bir oglum var ve ben ona yeterince şevkatli ve sabirli olamiyorum. Oglum bugunlerde cok erken uyumaya basladi aksam 8 9 gibi haliyle sabahta 7 gibi kalkiyor ama ben kalkipta cocugumla ilgilenemiyorum butun gece surekli uyanip mizmizlaniyor ve ben uykumu alamadikca daha agrasif oluyorum. Bebekkende kolikti ruh gibi gezerdim simdide boyle oldu ben istiyorumki her konuda dayanikli olayim ama yok cok cabuk yoruluyorum gun asiri parka cikartiyorum evde oyunlar oynuyoruz ama tek basima yetemiyorum. Esim cok gec geliyor eve 1 2 gibi onu bekliyorum uyuyana kadar saat oluyo 3 sonrada bende enerji kalmiyor. Ben bu annelik isini beceremedim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?