evet o şekil aşağılıyor onu.Arkadaşınızın annesi arkadaşını kötü anne olarak mı lanse ediyor doğru mu anladım
kendini mükemmel saniyor sanirim oğlu nun iş bulmasini istiyor ama oglu is tekliflerini geri ceviriyor.ustune arkadasin annesi sen kardesine yardim etmiyorsun diyor.ama arkadasin kardesininde ablasina saygisi yokSen çok iyi bir anne olduğun için mi sürekli benim anneliğimi eleştirerek benim moralimi bozuyor güvenimi kırıyorsun, diye sorsun arkadaşınız annesine?
Arkadasimin annesi arkadaşımı annelik yapamiyor diye elestiriyor diyemicem uzun zamandir asagiliyor.herseyi her olayi bu asagilamaya bagliyorBir de ne anlatmaya çalıştığınız pek anlaşılmıyor bir düzenleseniz iyi olur.
En son çocuğun sosyalleşmesi icin konusmasina katkisi olsun diye kreşe gonderdi ama çocuklar 3-5degil 10-15 tane.dovusmelerini engellese yine tamamen engelleyemez.arkadas yine kotu oldu.öncesinde yüzünde kirmizilik biri tokat atti mi diye sormuş ananesi öğretmene bu tirmalama isi ici gece gece cocugun ogretmenini arasin diye baski asagilama var ananedenÇözüm belli madem anneanne ile bu konuda çatışma yaşanıyor baktırmayacak
Kreş ve bakıcı seçeneği için imkan sağlanabilir mi?
Arkadaşınızın psikolojisinden çok çocuğun psikolojisi beni kaygılandırdı
Anne nine dayı arasında stres topu olmuş
Derdinizi anlatmak icin edebiyat mezunu olmaniza gerek yok. Yorum yapalim diye konu açıyorsunuz sonucta. Birsey anlamadan nasil yorum yapabiliriz? Sacmalayan biz degiliz sizin yazdiklariniz saçma.Konumu anlamayanin gülmesine yada konuma sacmalamasina gerek yok.yorum yazmaya zahmet etmesinler.enerji harcayip kiskirtmaya ugrasmasinlar sonucta amaçları cok belli oluyor.edebiyat mezunu olsam edebiyat forumuna üye olurdum.
İbranice de sonuç olarak bir dil. Bunu anlamak için bir dil bilimciye çözümletmek gerekebilir.Rica ederim. Yazınızı Ibranice dilinden Türkçeye çevirir misiniz?
Sacma geliyorsa neden hala zorluyorsun mesaj yazmak icin meger gocuntu yok meger en mukemmel enguzel sensin gucune giden ne konu sahib benim burda elestirme vs sacmalik altinda cok kiskirtan polemik yapan gördüm. Benim icin az cok anlatmaya çalıştığım konuyu baltalamaktan başka bir ise yaramiyorsunuz.lutfen konuma yorum yapip değer li enerjinizi buraya sarfetmeyin.zaten okuyup.bu konuda enerji sarfetmiyorlar.Derdinizi anlatmak icin edebiyat mezunu olmaniza gerek yok. Yorum yapalim diye konu açıyorsunuz sonucta. Birsey anlamadan nasil yorum yapabiliriz? Sacmalayan biz degiliz sizin yazdiklariniz saçma.
Belli ki sinirleriniz cok bozulmus. Konunuzu neden baltalamaya calisayim, anlamadim ki hic. Neyse size kolaylıklar diliyorum, umarim anlayip yardimci olabilen birileri cikar.Sacma geliyorsa neden hala zorluyorsun mesaj yazmak icin meger gocuntu yok meger en mukemmel enguzel sensin gucune giden ne konu sahib benim burda elestirme vs sacmalik altinda cok kiskirtan polemik yapan gördüm. Benim icin az cok anlatmaya çalıştığım konuyu baltalamaktan başka bir ise yaramiyorsunuz.lutfen konuma yorum yapip değer li enerjinizi buraya sarfetmeyin.zaten okuyup.bu konuda enerji sarfetmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?