Vallaha ben anlamadim.
Anladığım kadarıyla tek suçlu arkadaşınız.
Madem her yaptığı elestirilip dibe cekiliyor,mesafe koysun.
Hem dibinden ayrilmiyor hem psikolojim bozuldu psikiyatriste gideceğim diyor
Yani annen bile olsa zor bir şey değil evinin ayrı olduğu bir insanla arana mesafe koymak.
Benim annemle ablamın da bir araya gelince gerilen bir kimyalari var, ikinci saate varmadan bir gerginlik çıkıyor. O yüzden zırt pırt mıç mıç biraraya gelmiyorlar. Ailecek gittiigmizde bir buçuk saat oturup kalkıyoruz.
Böylelikle ilişkileri korunmuş oluyor . Dibdibe olsalar her gün aynı sizin arkadaş gibi olurdu belki de.
Mesafenin önemi...
Ayrıca Sizinki annesinin ne kadar kotu bir anne olduğunu ilk elden bilmiyor mu? Ne demeye kendi yaşadıklarını çocuğu da yaşasın diye annesine bırakıyor?
Ayrıca anneanne için "bir şey yapmıyor,anne işteyken altını değiştiriyor yemek veriyor"
falan demisisniz. Pardon da Ne yapsın??? Montessori oyunlari oynatip , öğle uykusunda ingilzce kitap mu okusun? Cocuk uyurken evi viledayla geçip aksms için yemege mi başlasın? Ayrıca çocuk bakmak çok yorucu bir şey... sırf bunu yapması için insanlar asgari ücret+ SSK , 3 binden fazla para veriyorlar bakıcıya. Arkadaşınız beleş bakıcı bulmuş, sunu yapmıyor bunu yapmıyor diyor. Eeee üç kuruşa beş köfte yani, bedava iş gücü anca bu kadar olur.
Ayrıca Sanki arkadaşınızı büyütürken ne yapıyordu ki? Karnını doyurup altını kapatıyordu. Dogurduguna böyle bakan torununa da böyle bakiyor işte. Ne bekliyorsunuz ki??
Madem memnun değil baktirmasin.
Madem baktirmiyor bugün müsait değilim,ay neden habersiz geldin ben de tam çıkıyordum diye diye evren ayağını kessin annesinin