Kötü Anne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşınızın eşi yok mu? Neden çocuk anneanne ile bu kadar vakit geçirmek zorunda bırakılıyor üstelik kadının çocuğun bezini değiştirip yemek yedirmek dışında bir katkısı bile yokken. Çocuk bu kadar stresli ve gergin ortamda ya içine kapanık yada son derece hırçın agresif olur. Arkadaşınız ailesinin yapmış olduğu davranışlara kendi bile tahammül edemeyip psikiyatriye gitmeyi düşünürken o küçük çocuk ne yapsın.
bastan maddi sıkıntıları bosanma sonrasi mecbur annesinde kaldı. Ilerleyen zaman da artik cocuk buyuyup etrafi kesfedince oyun çocuğu olunca annesi kötü oldu.

Arkadaşlar aynı konuları daha önce de okuduğum için ezberledim artık, size çevirisini yapayım: Konu sahibi çalışan, boşanmış bir kadın. Çok yoğun çalışıyor. Annesi ve erkek kardeşiyle yaşıyor. Annesi sürekli konu sahibini ve anneliğini aşağılıyor. Bu arada tüm ailenin psikolojik sorunları v bir oğlu var konuşma problemi yaşayan, kreşe gidecekti sanırım.
bakin hanfendi konu arkadasima ait.benim cocugum yok.evli degilim.hepsinine kadar nasil okumussunuz tam anlamiyorum.arkadas ve akrabalarimda bu tip olaylar cok etrafimda.

bastan maddi sıkıntıları bosanma sonrasi mecbur annesinde kaldı. Ilerleyen zaman da artik cocuk buyuyup etrafi kesfedince oyun çocuğu olunca annesi kötü oldu.

bakin hanfendi konu arkadasima ait.benim cocugum yok.evli degilim.hepsinine kadar nasil okumussunuz tam anlamiyorum.arkadas ve akrabalarimda bu tip olaylar cok etrafimda.
Yalan söylüyorsunuz ve buna gerek yok. Konularınız, mesajlarınız ortada. 🤷🏻‍♀️

Arkadaşınız gücü varsa çocuğu ile ayrı eve çıkacak ,çocuğu kreşe verecek. Gücü yoksa ve annesine mecbursa alttan alacak.en son seçenekte , annesi ile büyük bir kavga çıkaracak. Bu olaydan sonra annesi ya düzelecek ya da ipler tamamen kopacak.
ipler tamamen kopar.uzak olmalari en iyisi çünkü kardesi de var.ona mecburiyeti kreşe getir götür açısından.

Yalan söylüyorsunuz ve buna gerek yok. Konularınız, mesajlarınız ortada. 🤷🏻‍♀️
Hanfendi yalan diyorsunuzda nerden kanitliyorsunuz.buraya herkes ikametgah nufus cuzdani aile bildirimi ile mi basvuruyor dertleri için çözüm yolunda fikir aliyor.bilmem kac milyon hesap var hepsi dogrucu noter tasdikli bir ben mi yalanci.sonucta tüm hesaplar kendi acisindan kendi gördüklerini gözlemlediklerini yaziyorlar.yani yazdiklari aslinda öyle degilse hangi kurum bunu tespit edip tasdikleyecek. Yegenim ve arkadasimda ayni sorun oldugunu benzer sıkıntılar yasadigini hangi kuruma okutayim

Arkadaşınızın eşi yok mu? Neden çocuk anneanne ile bu kadar vakit geçirmek zorunda bırakılıyor üstelik kadının çocuğun bezini değiştirip yemek yedirmek dışında bir katkısı bile yokken. Çocuk bu kadar stresli ve gergin ortamda ya içine kapanık yada son derece hırçın agresif olur. Arkadaşınız ailesinin yapmış olduğu davranışlara kendi bile tahammül edemeyip psikiyatriye gitmeyi düşünürken o küçük çocuk ne yapsın.
Pedagoga gittiler.

Vallaha ben anlamadim.
Anladığım kadarıyla tek suçlu arkadaşınız.
Madem her yaptığı elestirilip dibe cekiliyor,mesafe koysun.
Hem dibinden ayrilmiyor hem psikolojim bozuldu psikiyatriste gideceğim diyor
Yani annen bile olsa zor bir şey değil evinin ayrı olduğu bir insanla arana mesafe koymak.
Benim annemle ablamın da bir araya gelince gerilen bir kimyalari var, ikinci saate varmadan bir gerginlik çıkıyor. O yüzden zırt pırt mıç mıç biraraya gelmiyorlar. Ailecek gittiigmizde bir buçuk saat oturup kalkıyoruz.
Böylelikle ilişkileri korunmuş oluyor . Dibdibe olsalar her gün aynı sizin arkadaş gibi olurdu belki de.
Mesafenin önemi...
Ayrıca Sizinki annesinin ne kadar kotu bir anne olduğunu ilk elden bilmiyor mu? Ne demeye kendi yaşadıklarını çocuğu da yaşasın diye annesine bırakıyor?
Ayrıca anneanne için "bir şey yapmıyor,anne işteyken altını değiştiriyor yemek veriyor"
falan demisisniz. Pardon da Ne yapsın??? Montessori oyunlari oynatip , öğle uykusunda ingilzce kitap mu okusun? Cocuk uyurken evi viledayla geçip aksms için yemege mi başlasın? Ayrıca çocuk bakmak çok yorucu bir şey... sırf bunu yapması için insanlar asgari ücret+ SSK , 3 binden fazla para veriyorlar bakıcıya. Arkadaşınız beleş bakıcı bulmuş, sunu yapmıyor bunu yapmıyor diyor. Eeee üç kuruşa beş köfte yani, bedava iş gücü anca bu kadar olur.
Ayrıca Sanki arkadaşınızı büyütürken ne yapıyordu ki? Karnını doyurup altını kapatıyordu. Dogurduguna böyle bakan torununa da böyle bakiyor işte. Ne bekliyorsunuz ki??
Madem memnun değil baktirmasin.
Madem baktirmiyor bugün müsait değilim,ay neden habersiz geldin ben de tam çıkıyordum diye diye evren ayağını kessin annesinin

İkide bir annesi tarafından aşağılanan arkadaşınız için konu açıyorsunuz. Neden bu kişinin kendiniz olduğunu söylemiyorsunuz, burada sizi kim tanıyacak Allah aşkına. Saçma duruyor. Daha önce de denk geldim, söylemeyeyim dedim ama bu sefer dayanamadım. :işsiz:
2 dir diyorum size ikametgah onlu arkalı fotograf aile durum bildirimi mi gondereyim🤣

Vallaha ben anlamadim.
Anladığım kadarıyla tek suçlu arkadaşınız.
Madem her yaptığı elestirilip dibe cekiliyor,mesafe koysun.
Hem dibinden ayrilmiyor hem psikolojim bozuldu psikiyatriste gideceğim diyor
Yani annen bile olsa zor bir şey değil evinin ayrı olduğu bir insanla arana mesafe koymak.
Benim annemle ablamın da bir araya gelince gerilen bir kimyalari var, ikinci saate varmadan bir gerginlik çıkıyor. O yüzden zırt pırt mıç mıç biraraya gelmiyorlar. Ailecek gittiigmizde bir buçuk saat oturup kalkıyoruz.
Böylelikle ilişkileri korunmuş oluyor . Dibdibe olsalar her gün aynı sizin arkadaş gibi olurdu belki de.
Mesafenin önemi...
Ayrıca Sizinki annesinin ne kadar kotu bir anne olduğunu ilk elden bilmiyor mu? Ne demeye kendi yaşadıklarını çocuğu da yaşasın diye annesine bırakıyor?
Ayrıca anneanne için "bir şey yapmıyor,anne işteyken altını değiştiriyor yemek veriyor"
falan demisisniz. Pardon da Ne yapsın??? Montessori oyunlari oynatip , öğle uykusunda ingilzce kitap mu okusun? Cocuk uyurken evi viledayla geçip aksms için yemege mi başlasın? Ayrıca çocuk bakmak çok yorucu bir şey... sırf bunu yapması için insanlar asgari ücret+ SSK , 3 binden fazla para veriyorlar bakıcıya. Arkadaşınız beleş bakıcı bulmuş, sunu yapmıyor bunu yapmıyor diyor. Eeee üç kuruşa beş köfte yani, bedava iş gücü anca bu kadar olur.
Ayrıca Sanki arkadaşınızı büyütürken ne yapıyordu ki? Karnını doyurup altını kapatıyordu. Dogurduguna böyle bakan torununa da böyle bakiyor işte. Ne bekliyorsunuz ki??
Madem memnun değil baktirmasin.
Madem baktirmiyor bugün müsait değilim,ay neden habersiz geldin ben de tam çıkıyordum diye diye evren ayağını kessin annesinin

Belki sskyi bilmem ama bedava oldugunu sanmıyorum.illa annesine destek oluyordur.hani yapmaya enerjisi yetmiyorsa neden dedikleriniz gibi hani montessori vs yapmış bir anaokulu öğretmeni bir çocuk gelisimci gibi gorevini yapmis gibi aşağılama azarlama.yani maddi sıkıntıları biraz azalinca ancak bu vakit ev aradi buldu.misal destek olurken üstüne misal annesine araba mi alsin yada ev eşyalarını toptan mi degistirmeli karşılık olarak.olaya bakinca bakmayi gonullu isteyip zorla baktiriyor muamelesi güzel birseymidir?yada bakan ananeye maddi destek yaninda misal evindeki esyalarin hepsini mi degistirmek sonucu degistirir mi?

Konumu anlamayanin gülmesine yada konuma sacmalamasina gerek yok.yorum yazmaya zahmet etmesinler.enerji harcayip kiskirtmaya ugrasmasinlar sonucta amaçları cok belli oluyor.edebiyat mezunu olsam edebiyat forumuna üye olurdum.
Valla derdinizi anlatmak yorum almak istiyorsanız düzgün yazmaktan başka çareniz yok.
Okuyucuya saygısızlık resmen. Yorum gelsin de benim nasıl yazdığım önemli değil demek.
Ayrıca bu arkadaşınıza (?) ne çokt akmışsınız, bir zahmet bilmiyorsa söyleyin konu başına para ödemiyoruz, üyelik ve konu açmak ücretsiz. Açsın kendisini daha iyi ifade etsin.

Valla derdinizi anlatmak yorum almak istiyorsanız düzgün yazmaktan başka çareniz yok.
Okuyucuya saygısızlık resmen. Yorum gelsin de benim nasıl yazdığım önemli değil demek.
Ayrıca bu arkadaşınıza (?) ne çokt akmışsınız, bir zahmet bilmiyorsa söyleyin konu başına para ödemiyoruz, üyelik ve konu açmak ücretsiz. Açsın kendisini daha iyi ifade etsin.
Saygisizlik yorumlarla bana yapilirken konuyu bana çevirmeyin lütfen ben rahatsiz oldugum seyleri konuma yazdim.1.sayfadan basladi saygisizlik bana merak ettiklerini soranlara anlamadigi kısmı soranlara yazdim.zaten bastan belirttim anlamayanlar yazmasin buraya kiskirtmaya gelmedim kimseyi ama gordum ki bir kisim yok imla hatasi yok su yok bu. Bu yüzden polemik ve banlanmaya götürmek amaçlı yaziyor.gereken kisileri de gerekli yere sikayetimi ilettim.konuda ozellikle imla cümle hatasi yapamadigima dair bir iddam yok.bosuna uzatiyorsunuz.konun ana merkezi benim imlam Turkcem olmamali.

Saygisizlik yorumlarla bana yapilirken konuyu bana çevirmeyin lütfen ben rahatsiz oldugum seyleri konuma yazdim.1.sayfadan basladi saygisizlik bana merak ettiklerini soranlara anlamadigi kısmı soranlara yazdim.zaten bastan belirttim anlamayanlar yazmasin buraya kiskirtmaya gelmedim kimseyi ama gordum ki bir kisim yok imla hatasi yok su yok bu. Bu yüzden polemik ve banlanmaya götürmek amaçlı yaziyor.gereken kisileri de gerekli yere sikayetimi ilettim.konuda ozellikle imla cümle hatasi yapamadigima dair bir iddam yok.bosuna uzatiyorsunuz.
Yazmanız dışında okuduğunuzu da anlamıyorsunuz sanırım.
Ben okunaklı yazmamanızla alakalı bir yorum yazdım. İnsanların tepkisi gayet haklı, kimse sizin konunuz için çaba sarfetmek 3 5 defa okumak zorunda değil ama siz anlaşılmak istiyorsanız düzgün yazmak zorundasınız. Kelime hatası olabilir hepimiz yapıyoruz burası edb fakültesi değil ama siz rastgele kelimeler yazmışsınız resmen. Sonra da sizi uyaran insanları konunuzdan kovmuşsunuz, ne hakla? İsteyen istediği yorumu istediği yere yapar. Kendinizi fazla önemsemeyin, insanlar neden sizinle uğraşsın siz banlansanız ne olacak banlanmasanız ne olacak, dünya sizin etrafınızda dönüyor gibi davranmayın.

Yazmanız dışında okuduğunuzu da anlamıyorsunuz sanırım.
Ben okunaklı yazmamanızla alakalı bir yorum yazdım. İnsanların tepkisi gayet haklı, kimse sizin konunuz için çaba sarfetmek 3 5 defa okumak zorunda değil ama siz anlaşılmak istiyorsanız düzgün yazmak zorundasınız. Kelime hatası olabilir hepimiz yapıyoruz burası edb fakültesi değil ama siz rastgele kelimeler yazmışsınız resmen. Sonra da sizi uyaran insanları konunuzdan kovmuşsunuz, ne hakla? İsteyen istediği yorumu istediği yere yapar. Kendinizi fazla önemsemeyin, isnanlar neden sizinle uğraşsın siz banlansanız ne olacka banlanmasanız ne olacak, dünya sizin etrafınızda dönüyor gibi davranmayın.
Hala uzatiyorsunuz ben kimseyi durup dururken kovmadim zaten kovdum seni seklinde bit cumle kullanmadim.bosuna üstüme geliyorsunuz.bana dediginiz kadar sizde ayrintili okumuyorsunuz.hala anlamayanlari hakli buldum diyorsunuz .anlamak istemiyorsunuz.ben anlamayana haksizsin kötüsün demedim.yani yorumda bulunulmamasini rica ettim.bana yorum adi altinda hakaret edilirken.ben kovdum seni git seklinde ifade kullanmadim.hatta en guzel en değerliyse neden enerjisini harciyor dedim. Lutfen imla vb takildiginiz seylerle konuyu saptirmayalim.

Hanfendi yalan diyorsunuzda nerden kanitliyorsunuz.buraya herkes ikametgah nufus cuzdani aile bildirimi ile mi basvuruyor dertleri için çözüm yolunda fikir aliyor.bilmem kac milyon hesap var hepsi dogrucu noter tasdikli bir ben mi yalanci.sonucta tüm hesaplar kendi acisindan kendi gördüklerini gözlemlediklerini yaziyorlar.yani yazdiklari aslinda öyle degilse hangi kurum bunu tespit edip tasdikleyecek. Yegenim ve arkadasimda ayni sorun oldugunu benzer sıkıntılar yasadigini hangi kuruma okutayim
Sizin gerçekten ruh sağlığınız iyi değil. Arkadaşınıza hayatta başarılar diliyorum. Siz iletirsiniz ahsjjajsjaj :confused:

Sanırım bu üç oldu.
Üyelik birkaç dakikasını alır.
Alsın üyeliğini kendi konusunu açsın.
Yoruma gelince ya kucağını tıkayacak ya da evden ayrılacak, üçüncü bir yolu yok ki.

Kusura bakmayın ama konuyu bi tek benmi anlamadım.Çok karışık yazmışsın canım kusura bakma☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X