böyle bi arkadaşım var malesef.onun hakkında karar veremiyorum bi türlü.bana bi zararı yok aslında ama herkesin arkasından konuşan,gidip geldiğimiz insanlar hakkında bile sallayan biri...nefret ediyorum dediği kişilerle görüşen hiçbişey yokmuş gibi davranan biri.sadece politiğim diyo:)kesin benim arkamdanda konuşuyodur:)
sanırım hemen hemen hepimizde böyle arkdaşlar var...ne kadar kötü olursa olsun değer verdiği için insan hayatından çıkaramıyor ama çıkarılması en doğrusu hoş bunu ben diyorum ama bnde atamıyorumki hayatımdan
böyle bi arkadaşım var malesef.onun hakkında karar veremiyorum bi türlü.bana bi zararı yok aslında ama herkesin arkasından konuşan,gidip geldiğimiz insanlar hakkında bile sallayan biri...nefret ediyorum dediği kişilerle görüşen hiçbişey yokmuş gibi davranan biri.sadece politiğim diyo:)kesin benim arkamdanda konuşuyodur:)
Canim yanliz kal daha iyi bence.. nedir bu yanliz kalirim korkusu??? gerekirse yanlizda kalmalisin, cikarci, kotu sana zarari olan , dedikoducu, patavatsiz, arsiz, hirsiz artik artik ne aklina geliyorsa boyle arkadaslarin olacagina hic arkadasin olmasin daha iyi. Biraz guclu ol yanlizliktan olmezsin sadece bunalirsin!
yalnız kalmak tabikide..
Kötü arkadaş adı üstünde kötü..
Neler geliyor insanların başına arkadaşlıklardan dolayı.
Bu yüzden yalnız kalmak daha hayırlıdır.