Aseton denilen bir şey var sonuçta :)
hem tırnak hemde kenarında ki etleri böyle tutup çekiyorum
özellikle canım sıkkın olduğu zamanlarda canımın acıdığını ve kanamasına rağmen bırakamıyorum
Bende de vardı uzun zamandır bu alışkanlık ama çok sık yemezdim hiç bi zaman aşırı göze batar bi kısalığı olmadı tırnaklarımın. Strese girince elim ağzıma giderdi.Yutmazdım zaten kesinlikle ve tırnağımı koparır koparmaz lavoboya giderdim ellerimi yıkardım.Sürekli lavoboda el yıkama halindeydim :) Bu da ayrı bi işkenceydi.Koparıyorum tırnağımı ama bi yandan da tiksiniyorum mecburen elimi yıkıyodum hemen anında.Bir de ailedeki herkes elimi ağzımda görünce hemen uyarıyorlardı.
Ama ramazan aylarında oruç tuttuğum için kesinlikle stres de olsa elim ağzıma gitmez.Ramazanlarda tırnaklarım uzuyordu benim.Orucum bozulmasın diye kendimi şartlandırıyordum.Yani bu iş irade işi.Aklınızda bitirin önce.Gerisi gelir.
Arkadaşlar merhaba.. Ben çocuk yaşlarındayken tırnak yemeye başlamışım o zamanlar oyunlarla bıraktırabilmişler bana ama yaklaşık 5 yıldır yine devam ediorumsınav stresleryle ortaya çıktı..Yerken haberim bile olmuyor,eczanıye danıştığımda acı oje verdiler ama nafile o biile beni durduramadı Kendisind yada etrafındaki kişilerde başlayıpda bırakmış biri varsa banada yardımcı olun lütfen
tırnaklarını yediğin müddetce bağırsaklarında olusabılecek tenyaları düşün ve yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?