Kötü bir alışkanlık :(

hem tırnak hemde kenarında ki etleri böyle tutup çekiyorum
özellikle canım sıkkın olduğu zamanlarda canımın acıdığını ve kanamasına rağmen bırakamıyorum

Son düzenleme:
Bende de vardı uzun zamandır bu alışkanlık ama çok sık yemezdim hiç bi zaman aşırı göze batar bi kısalığı olmadı tırnaklarımın. Strese girince elim ağzıma giderdi.Yutmazdım zaten kesinlikle ve tırnağımı koparır koparmaz lavoboya giderdim ellerimi yıkardım.Sürekli lavoboda el yıkama halindeydim :) Bu da ayrı bi işkenceydi.Koparıyorum tırnağımı ama bi yandan da tiksiniyorum mecburen elimi yıkıyodum hemen anında.Bir de ailedeki herkes elimi ağzımda görünce hemen uyarıyorlardı.

Ama ramazan aylarında oruç tuttuğum için kesinlikle stres de olsa elim ağzıma gitmez.Ramazanlarda tırnaklarım uzuyordu benim.Orucum bozulmasın diye kendimi şartlandırıyordum.Yani bu iş irade işi.Aklınızda bitirin önce.Gerisi gelir.

Aseton denilen bir şey var sonuçta :)

Evet var ama günde en azından 5 defa sil sür sil sür uğraşamam sanıyorum :S

hem tırnak hemde kenarında ki etleri böyle tutup çekiyorum
özellikle canım sıkkın olduğu zamanlarda canımın acıdığını ve kanamasına rağmen bırakamıyorum

Evet ya çok kötü ooluyorlar kanıyorlar sızlıyorlar ama bırakamıyorum işte

Bende ramazan ayına umut bağladım hep 5 yıldır :)) oruçken tutuyorum kendimi ama sonrasında puff yeni baştan..
Dediğiniz gibi irade işi

AY HİÇ SORMA ben de yiyordum 1 aya kadar. sonra wc de kıl kurdu gördük bu ne fln derken araştırdım baya . nese bu kurtlar bağırsaklarda oluyormuş ve herkeste varmış çokğu zarar tabi. nese araştırıren bunların yavruları tırnak aralarında falan oluyormuş. ay resimleri fln gördüm ıyyyy iğrenç bişi dah a ağzzıma bile almıyorum. benim hikayem de bu böle bıraktım

AY HİÇ SORMA ben de yiyordum 1 aya kadar. sonra wc de kıl kurdu gördük bu ne fln derken araştırdım baya . nese bu kurtlar bağırsaklarda oluyormuş ve herkeste varmış çokğu zarar tabi. nese araştırıren bunların yavruları tırnak aralarında falan oluyormuş. ay resimleri fln gördüm ıyyyy iğrenç bişi dah a ağzzıma bile almıyorum. benim hikayem de bu böle bıraktım

nikotin değil eroin değil. yapmıyacağım diyeceksin yapmayacaksın. yetişkin bir bireysin sonuçta.
insan bu kadar aciz bir varlık değildir. :18:

bende senin yaşadıklarını yaşadım canım, çok güven azaltıcı bir durum.. hep tırnaklarımı saklardım.. acı oje vs aklına gelebilcek herşeyi denedim ve bundan 7 yıl önce bıraktım tırnak yemeyi.. tamamen psikolojik bişey. tırnaklarımı uzatmaya calıstım hep diplerine doğru ittim törpüyle.. hep oje sürdüm ne kadar güzelmiş tırnaklarım dedim hep.. sonra bi baktım ki kocaman olmuş tırnaklarım bir daha da yemedim..

tırnaklarını yediğin müddetce bağırsaklarında olusabılecek tenyaları düşün ve yeme

arkadaşlar ojeyi tavsiye etmişler. ben de katılıyorum. hala ara ara kriz şeklinde tırnak yeme alışkanlığım devam ediyor. stresli dönemlerimde tavam yapıyor. ellerime bakmak midemi bulandırıyor. şu anda tırnaklarımda bir kaç güçlendirici bir kat da beyaz oje var.

tabi abdest durumundan dolayı normalde süremiyorum ama adet dönemim başladığı anda sürüyorum ve bitene kadar çıkarmıyorum. o zamana kadar tırnaklarım iyice uzuyor. uzadıktan sonra kesmiyorum. bayağı bir uzatıyorum çünkü güzel görünüyor. sonra da derinden kesmeden devam ediyorum.

kendimce çözümüm bu arkadaşım:)

bende yiyorum sürekli. eskiden iradeli halimle kendimi tutuyodum ama artık daha fazla sorumluluk ve stres yüzünden şimdi öle bi hal aldı ki farkına varmıyorum bi bakmışım yemişim bazen ne ara yedim diye şaşırıyorum. hızlı uzatan ojelerden aldım ama çok çabuk uzatıp güzel görünse de kıyamasam da farkında olamıyorum ki yediğimin. üzülüyom sonra ne kadar güzeldi diye. bu sadece psikolojik yani aşırı stresten kaynaklandığını düşünüyorumve çaresi ilk önce kendimi düzeltmekte sıkıntılarımdan kurtulmakta

Haklısınız kızlar şu o bağırsak kurtlarının çıktılarını alıp asmak iyi bi fikir gibi geldi çünkü midemi bulandırıyorlar ( öğ
Umarım bi yararı olurr adet dönneminde oje sürmeyide deneyeceğim güzel bi fikir en azından biraz uzarlar belki

2 sene önceye kadar bende yerdim, ama arkadaşlarımla bir yere gittiğimde elimi hep bacaklarımın arasına saklardım kafeye gittiğimizde kola içerdim cam şişede ama elime alıpta değil pipetten masanın üstünden içerdim çünkü utanırdım ellerimi görmelerinden, bu beni zamanla çok rahatsız etti ve bıraktım yemeyi. irade isteyen bir iş ve tamamen karar vermen lazım yoksa sürekli yersin böyle

internetten bakımlı ve uzun tırnaklı güzel ellerin fotolarını alıp sık görebileceğiniz yerlere assanız evde :26:

Bende 6.sınıfta başlamıştım tırnak yemeye, sınav stresleri yüzünden. Bu sene liseye geçtim, oradaki arkadaşlarımın tırnakları çok bakımlıydı bende öyle tırnaklarım olsun istiyordum ama tırnak yemeyi de bırakamıyordum. Önce sağ elimin tırnaklarını yememeye başladım, o elim çok güzel görünüyordu. Sonra yavaş yavaş sol elimin tırnaklarını da yemeyi bıraktım. Manikür de yaptırınca bir daha yemeye kıyamadım :) Şimdi tırnaklarım da siyah oje var. Çok güzel görünüyorlar asla yemem bir daha Şimdi tek sorunum oje sürememek Sürerken dalgalanıyor. Kuzenim 3 gün önce siyah oje sürdü tırnaklarıma, ya o çok güzel sürüyor ama ben beceremiyorum İnşallah bu sorunumu da hallederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…