- 29 Şubat 2016
- 42
- 20
- 88
- 43
- Konu Sahibi dertlidere
-
2 oğlum var 6 ve 2 yaşında bende36 yasindayimkaç çocuk var? yaşları kaç?
siz kaç yaşındasınız?
çalışıyo musunuz?
eşiniz napıyor?
Eşim onlarla çok iyi vakit geçirir sakın yaklaşır ama bana sen çok iyi dayanıyorsun 7/24diyorEşiniz?
Genelde bu güne kadar kendime çok hakim otokontrolunu sağlayan bir insandım ama 9 aydır hayatımızda herşey ters gidiyor birçok sorun yaşadık ailesel ve maddi sorunlar çok yakın arkadaşımı kaybettim o beni çok yıktı.....falan falan bu gibi şeyler beni çok yıprattı 2 çocuğum var ve çok hareketliler
İnanın bunları çok iyi biliyorum eğitimli bir insanım ama bir mola gerekiyor sanki eskiden arkadaşlarım anneciğim sabrıma hoşgörüye hayrandır evimi bile çocuklarıma göre dönerim rahat etsinler oyun alanları vs aksesuar koymadım özgur olsunlar diye ama şuan ben yokum başka birisi var sanki yavrularına karşı çok mahcubum
2 oğlum var 6 ve 2 yaşında bende36 yasindayim
Genelde bu güne kadar kendime çok hakim otokontrolunu sağlayan bir insandım ama 9 aydır hayatımızda herşey ters gidiyor birçok sorun yaşadık ailesel ve maddi sorunlar çok yakın arkadaşımı kaybettim o beni çok yıktı.....falan falan bu gibi şeyler beni çok yıprattı 2 çocuğum var ve çok hareketliler
Eşim onlarla çok iyi vakit geçirir sakın yaklaşır ama bana sen çok iyi dayanıyorsun 7/24diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?