• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü bir durum..

Yok hiç kabızlık vs bilemiyorum.

Off eşim bıktırdı zaten her şeye midesi bulanıyor herşeye bi iğreniyo çok nazik kopacak ay çıldırtıyor beni.
Neymiş önünde ymk yynce sesten midesi bulanıyormuş. Yemekte belgesel açıyoruz neymiş midesi bulanmış. Neymiş yatakta süt vs içmiycekmişim sese gıcık oluyormuş.
Ayyyyy baydı beni
Oooo, işin zor, gelemem öyle tiplere. Ni evlilik yürütülecekse biraz o değişecek, fedakarlık yapacak, biraz siz, orta yolda buluşmak için.. Yoksa iki taraf için de dayanılmaz olur.. Ama tavsiyem tek taraflı alttan alma yoluna gitmeyin..

Oooo, işin zor, gelemem öyle tiplere. Ni evlilik yürütülecekse biraz o değişecek, fedakarlık yapacak, biraz siz, orta yolda buluşmak için.. Yoksa iki taraf için de dayanılmaz olur.. Ama tavsiyem tek taraflı alttan alma yoluna gitmeyin..

Ya bir de konu açmışken başka bi konuda çok fazla yardıma ihtiyacım var. Gecelik alacağım biraz seksi olsun istiyorum ama almaya çok utanıyorum nasıl alacağım? İnternetten istemiyorum

Ya bir de konu açmışken başka bi konuda çok fazla yardıma ihtiyacım var. Gecelik alacağım biraz seksi olsun istiyorum ama almaya çok utanıyorum nasıl alacağım? İnternetten istemiyorum
Gecelikle osurduğunuzda ne olacak? Adam yine soğuyacak. Bence önce bu osuruk konusuna çözüm bulun derim.
Ay ne osuruktan teyyare selam söyle o yare adlı bir konuydu böyle :)

Soğuyormuş öyle dedi. Ne yapacağım neden olur ki bilmiyorum
vallahi ben de eşimle uyurken kontrollü uyuyorum nasıl yapıyorum bilmiyorum ama hiç gaz cikarmiyorum uyurken nerden biliyorsun derseniz ben kendi gazima uyanan birisiyim kesin farkederim yani sabah eşim erkenden ise gidiyor gözümü aralayip bakiyom bi yatakta yoksa eşim geceden beri birikenleri saliveriyom :KK53::KK53::KK53::KK53:
bence bu konuda esin doğru söylüyor çok fazla gaz cikariyorsan gece soguyabilir yani dusunsene bi gece lavaboya gidip geliyor ki odaya kokudan girilmiyor sebebi de o nazik zarif ve çekici karisi

ben iç hastalıklarına hiç öğleden sonra gitmedim
ama
öğleden sonra kan alma kapanıyor olabilir

ki doktorlar sabah aç karnına aldırmak istiyor kan vs. yi
yani sabah tekrar gelin diyecek

Gecelikle osurduğunuzda ne olacak? Adam yine soğuyacak. Bence önce bu osuruk konusuna çözüm bulun derim.
Ay ne osuruktan teyyare selam söyle o yare adlı bir konuydu böyle :)
Karnım agriyooooo gulmektennnn harikasınnnn

Yok hiç kabızlık vs bilemiyorum.

Off eşim bıktırdı zaten her şeye midesi bulanıyor herşeye bi iğreniyo çok nazik kopacak ay çıldırtıyor beni.
Neymiş önünde ymk yynce sesten midesi bulanıyormuş. Yemekte belgesel açıyoruz neymiş midesi bulanmış. Neymiş yatakta süt vs içmiycekmişim sese gıcık oluyormuş.
Ayyyyy baydı beni

Yatakta süt içiyorsan gaz gayet normal
Yatmadan en az iki saat önce yiyip , içmeyi kes, midenin hazmetmesine izin ver
Kocan bir yana yaptığın sağlığın için zararlı

Günaydın bayanlar..
Benim öğlen 3 de randevum var erken saatte yok diye mecbur önceden bu saate almıştım ama şimdi aklıma geldi. Ben iç hastalıkları bölümüne gideceğim. Diyetisyene onlar yönlendşriyormuş sanırım şeker insülin direnci tiroid vs onlara baktrcaktım ama öğlen üç ds ymk yemiş oluyorum bakılmaz değil mi aç olmak lazım? Ona göre gideceğim diye size soruyorum bilen var mı?
İkincisi de gece uyurken çok gaz problemim var eşim söyledi moralim çok bozuk. Çok kötü birşey ama uyuduğum için farkında da olmuyorum bu nasıl geçer?
sen gene dokt. git. testleri yarına atar sabahtan ackarnına gider herşeyi yaptırabilirsin.
gaz olayını da dokt. söyle. ama su var insalar uykusunda pırtlayabilir.cok normal. vucut gevşiyor. buna engel olamassın. eger cok ve kötü kokulu ise ayaklarını üşütüyorsundur. yada gazlı yiyeceklerden akşam uzak duracaksın. yda akşam yemeklerini daha az yiyeceksin ki gaz sıkışması olmasın

yatakta süt içmeyin
bağırsaklarınızda ya da midenizde problem var büyük ihtimalle
eşinizin soğumasına gelince gayet normal hele bi de kötü kokuyosa
gecelikten önce gaz problemine bi çözüm bulun bence
ne kadar da sağlık açısından iyi olsa da adam soğudu mu soğur yapacak bişey yok

yatakta süt içmeyin
bağırsaklarınızda ya da midenizde problem var büyük ihtimalle
eşinizin soğumasına gelince gayet normal hele bi de kötü kokuyosa
gecelikten önce gaz problemine bi çözüm bulun bence
ne kadar da sağlık açısından iyi olsa da adam soğudu mu soğur yapacak bişey yok

Back
X