Kötü bir insan oldum

birparcaatom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
12
15
38
34
Arkadaşlar, bundan 8 ay önce bir beyefendiyle tanıştım ve birbirimize aşık olduk çok kısa zaman içerisinde. Hayatımda ilk kez aşık oldum ve çok değer verdim/değer gördüm. Ama 3 ay önce ne olduğunu hiç anlamadan apansızın terk edildim kesinlikle mantıklı bir sebep sunmadı. Çok üzüldüm çok yıprandım hatta gurursuzca tekrar ona ulaşmaya çalıştım ama olmadı. Daha sonra sanırım 1 ay önceydi, başka bir arkadaşla yollarımız kesişti ve konuşmaya başladık. Bu arkadaşla aklımda herhangi bir romantik ilişki beklentisi yoktu ama son zamanlarda farkediyorum ki onun var. Bu arkadaş aşırı iyi kalpli ve sevecen. Zamanla sevebilirim bile diye düşündüğüm çok olmuştur. Gerçekten kaliteli bir insan.

Günümüze döndüğümüzde, beni terk eden eski sevgilim geçen gün bana ulaştı. Beni neden terk ettiğini nihayet soyledi. O dönem benim yurtdışında doktoraya gitme durumun vardı ama onu bırakmak istemedigim için gitmeyecektim. O da sırf benim eğitimime engel olmamak için ayrılmış. 3 ay sonra yani geçenlerde gitmediğimi görünce (farklı sebeplerden gitmedim) yazmış tekrar benimle birlikte olmak istiyor.

Ama ben çok kötü biriyim. 2 gündür diğer arkadaşla da konuşuyoruz. (Aramızdaki ilişkiye flört demek istemiyorum ama tanımaya çalışma diyelim) hem de eski sevgilimle konuşuyoruz.
Kafam çok karışık bir yanım beni terk ettiği için onu affetme diyor bir yanım bir daha bu kadar aşık olamazsın diyor bilmiyorum. Ne hissettiğimi de bilmiyorum.

Çok kötü biriyim ayrıca diğer masum arkadaş bu olaylardan habersiz günümün nasıl geçtiğini soruyor. Ne yapacağım? Kendimi nasıl bu durumdan kurtarabilirim? Hata yaptığımın farkındayım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Teşekkürler.

ikisini de birak ayni duruma düşsen ne hissederdin bunu vicdanına sor ona gore hareket et derim

Çok kötü biriyim diye sızlanmak yerine bi karara varmak daha olgunca bi davranış olmaz mı? Sonuçta sizi terk eden şahıs sizin iyiliğiniz için (tabi doğruyu söylüyorsa) böyle bi karar almış. Eğer aşıksanız diğer kişiyi oyalamayın.

İlk çocuğun bahanesine bir ben inandım herhalde, yorumları görene kadar ilk çocuk diyordum :) ama evet yalan olabilir. Onu bir öğrenmeye çalış. Bence ikinci çocuğa karşı az da olsa bir beğeni bir şey varsa içinde onu seç. Ama bir şey yoksa içinde zamanla olmaz.

Bence ilk beyefendiyi secin.Cunkü 2.yi secseniz akliniz ilkinde olacak bosuna uzersiniz digerini.

1.yi gerçekten sevseydin 2.si olmazdı.
Ayrıca aşık olduğun adam tam bir yalancı,yok eğitimine engel olmamak için ayrılmış da geçiceksin bu işleri,senden daha iyisini bulmuştur o olmayınca sana geri dönmüştür ya da evli falandır.
Ayrıca kötü biri değilsiniz bunu aklınızdan çıkarın.

Arkadaşlar, bundan 8 ay önce bir beyefendiyle tanıştım ve birbirimize aşık olduk çok kısa zaman içerisinde. Hayatımda ilk kez aşık oldum ve çok değer verdim/değer gördüm. Ama 3 ay önce ne olduğunu hiç anlamadan apansızın terk edildim kesinlikle mantıklı bir sebep sunmadı. Çok üzüldüm çok yıprandım hatta gurursuzca tekrar ona ulaşmaya çalıştım ama olmadı. Daha sonra sanırım 1 ay önceydi, başka bir arkadaşla yollarımız kesişti ve konuşmaya başladık. Bu arkadaşla aklımda herhangi bir romantik ilişki beklentisi yoktu ama son zamanlarda farkediyorum ki onun var. Bu arkadaş aşırı iyi kalpli ve sevecen. Zamanla sevebilirim bile diye düşündüğüm çok olmuştur. Gerçekten kaliteli bir insan.

Günümüze döndüğümüzde, beni terk eden eski sevgilim geçen gün bana ulaştı. Beni neden terk ettiğini nihayet soyledi. O dönem benim yurtdışında doktoraya gitme durumun vardı ama onu bırakmak istemedigim için gitmeyecektim. O da sırf benim eğitimime engel olmamak için ayrılmış. 3 ay sonra yani geçenlerde gitmediğimi görünce (farklı sebeplerden gitmedim) yazmış tekrar benimle birlikte olmak istiyor.

Ama ben çok kötü biriyim. 2 gündür diğer arkadaşla da konuşuyoruz. (Aramızdaki ilişkiye flört demek istemiyorum ama tanımaya çalışma diyelim) hem de eski sevgilimle konuşuyoruz.
Kafam çok karışık bir yanım beni terk ettiği için onu affetme diyor bir yanım bir daha bu kadar aşık olamazsın diyor bilmiyorum. Ne hissettiğimi de bilmiyorum.

Çok kötü biriyim ayrıca diğer masum arkadaş bu olaylardan habersiz günümün nasıl geçtiğini soruyor. Ne yapacağım? Kendimi nasıl bu durumdan kurtarabilirim? Hata yaptığımın farkındayım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Teşekkürler.
Eski sevgilinin bundan ayrildigina asla inanma çok saçma ve geçersiz ...bu arada baska secenek düşündü olmadı tekrar tanıdık bekleyen yere geldi sadece...çok mu zordu yüzyüze gerçeği anlatıp ayrılmak . .uzak mesafe diye birşey mi kaldı seni internet denen birsey var gece gündüz gorusurdun ISTESEYDI! BÜTÜN MESELE BU ;İSTEMEDİ KAÇTI OLMADI GERİ DÖNDÜ. ..KENDİNİZE BU MUAMELEYI REVA GÖRMEYİN LÜTFEN YA...

ya hadi ordan yaaaa

böyle bi erkek var mı kendinden çok başkasını düşünen?

ben gerçeği söyliyim başkasıyla aldattı onla devam etti kızdan ayrılınca boşlukta kaldı size döndü.

Ikisiyle de iletişimi kestim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Hiç mutlu değilim. Çok üzüldüm. Yalniz kaldım şimdi :(

Back
X