- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi birparcaatom
Soyleseymis madem oyle bi dusuncesi varsa o zamanlarda. Hic inandirici degil. Buldugu kiz onu terk etmis o da sana geri donmus bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye? Yenisinide istemedin demekkiIkisiyle de iletişimi kestim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Hiç mutlu değilim. Çok üzüldüm. Yalniz kaldım şimdi![]()
Niye? Yenisinide istemedin demekki
O zaman iyi etmissin yoksa sevmeyecektin ve baskasinin duygularyla oynayacaktin belkide..seven insan beklerdi ne olursa olsunÇünkü önce eski sevgilimle iletişimi kestim. Ama çok üzüldüm ağladım. Düşündüm sonra ben böyle üzülüp ağlıyorsam diğer arkadaşa karşı bir şey hissetmiyorum demektir. O zaman ona da veda ettim. :/
1.yi gerçekten sevseydin 2.si olmazdı.
Ayrıca aşık olduğun adam tam bir yalancı,yok eğitimine engel olmamak için ayrılmış da geçiceksin bu işleri,senden daha iyisini bulmuştur o olmayınca sana geri dönmüştür ya da evli falandır.
Ayrıca kötü biri değilsiniz bunu aklınızdan çıkarın.
İlle bi ilişkisi olması gerekmiyor insanın, boşver kafan rahat takıl işte free. Arkadaşların yok mu, onlarla zaman geçir. Amaan...Ikisiyle de iletişimi kestim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Hiç mutlu değilim. Çok üzüldüm. Yalniz kaldım şimdi![]()
İlle bi ilişkisi olması gerekmiyor insanın, boşver kafan rahat takıl işte free. Arkadaşların yok mu, onlarla zaman geçir. Amaan...
Siz de bu türk filmi senaryosuna inandınız yani öyle mi?
Nayır nalan seni sevmiyorum (arkasını döner, yumruk yaptığı elini ısırır ve gözlerinden yaş süzülür)
Her cümlesine katılıyorum!
Eskisine yol verin, adamın yalanı simdiden sırıtıyor. Yenisi de cok iyi mükemmel falansa ondan da süphe edin ne hikmetse hepsi psikopata dönüşüyor sonradan..![]()
Ya hakkaten keşke nişanlılık dertlerimi burda paylaşsaymısım.. Bu karakteri tanıyan kimse yoktu çevremde kafam allak bullak olmuştu.. Gercek olan hangisi diye cok karısmıstım, dısarıya o kadar iyi, düşünceli, anlayışlıydı ki.. Beni neden anlayamıyo diye şaşırıp kalıyodum.. Aslında anlıyomusta anlamazlıktan geliyomus çakal hep bi espriler şakalar çok mutlu olacagızlar... Psikologu bile kendisi önerdi ama onu bile kendini bana iyi göstermek için yapmış.. Terapide yol olmadan ailesini çağırdı gelip arıza cıkardılar evliliğinize psikolog mu karar verecek bizim oglan söyle mükemmel böyle mükemmel diye.. Meger ailecek oyuncularmıs nerden bilebilirdim ki..O donusenler hep burdaki ablalara denk geliyor zaten :) Hatta cogu esasinda iyi insanlar ama bir tek eslerine sevgililerine psikopatlar. Disardan gorenler ne kadar iyi insan, ne kadar ozenilecek iliski derler. Parmakla gosterilen ciftlerdendir. Hatta iyiyken cok iyiler ama bir tartismada psikopat olurlar ve bu hep evlenince ortaya cikar :) Kk beni de supheci yapti artik.