Kötü bir şey yaptım ve sevgilimin telefonunu karıştırdım.

Cikolatalicheescake

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
299
130
103
25
Merhaba sevgilimleuzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Her ay üç günlüğüne geliyor. 11. Aya girmek uzereyiz. Bir sene dolmak üzere. Her neyse benim iş yerinde çalıştığı bir kızı gözüm tutmadı. Kadınlar hisseder derler ya öyle. Sevgilime o kadına karşı sınır çizmesini söyledim. En Son geldiğinde lavobadayken telefonunu karistirmak istedim. O kızla olan sohbetini gördümm kız fena halde hoşlanıyor sevgilimden belli yani kelimeleri 20 harf uzatmalar. Yine arıyorum mesgulsun kahve yaptım gel içelim yoksa icmezsen ben içicem demeler. ( Bu arada biz konuşuyoruz telefonla bizim konustugumuzu biliyo) Benim sevgilim tek tük cevaplar vermiş ancak bir konuşmada kızın ismini 4/5 harf uzatıp örnek veriyorum melisaaaaaa öğlen yemek fişi aldın mı? Yazmış bunu sormasınin nedeni baş bassa öğlen yemek yemek istemesimi? Sınır koy dememe rağmen. Sevgilimi seviyorum ama sınır koymamasi beni sinir ediyor. Başka kadınlarda sevgilimle işle ilgili konussalar bile sonunu şöyle bitirmisler mesela ( canimm, sarı sekerimm veya çiçeğim )bana böyle şeyler ters. Hiçbir erkek bana böyle hitap edemez. Sevgilim abla demiş hep bu kadınlara ama yine de hoşuma gitmedi sevgilim 26 kadınlar 35 falan çok yaş yok yani telefonunu karistirdigimi söylesem olmaz guveni zedelenir ne yapcam bilmiyorum kizlar belki basit bir konu belki çok abarttım ama çok kötü hissediyorum bence bir erkeğin diğer kadınlara sınırıni koymalı. Yemek muhabbeti sizce benim düşündüğüm gibi mi? Bunları yüzüne söylemek istiyorum ama nasıl soylicem lütfen akıl verin

Bence telefonu karıştırdığınızı ona söylemeyin. Hitaplar ( canimm, sarı sekerimm veya çiçeğim) işyeri ortamı için biraz laubali bana göre de ama olabilir. Ben anormal bir şey görmedim. Kadınlar 35 zaten sevgiliniz de abla diyor. O yemek olayı illa ki öyle olmamıştır. Yani bence siz abartıyorsunuz, Eğer şuphelenmenizi gerektirecek başka bir şey yoksa bunlar iş yerlerinde stresi ve ciddiyeti yumuşatmak için yapılabilen muhabbetler (ben de çok sevmem ama olabiliyor)

Bence telefonu karıştırdığınızı ona söylemeyin. Hitaplar ( canimm, sarı sekerimm veya çiçeğim) işyeri ortamı için biraz laubali bana göre de ama olabilir. Ben anormal bir şey görmedim. Kadınlar 35 zaten sevgiliniz de abla diyor. O yemek olayı illa ki öyle olmamıştır. Yani bence siz abartıyorsunuz, Eğer şuphelenmenizi gerektirecek başka bir şey yoksa bunlar iş yerlerinde stresi ve ciddiyeti yumuşatmak için yapılabilen muhabbetler (ben de sevmem ama olabiliyor)
Başka hiç bir şey yok sevgisinden eminim teşekkür ederim 🌸

Yine de bana saçma geliyor uzak mesafe ilişkisi. Gereksiz yıpratıcı zor. Aynı şehirde yaşama planınız var mı? Bir süre için katlanılır da belirsizse cidden yormaya gerek yok
ben çok keyif almıştım ya uzak mesafe ilişkisinden.
ne güzel her allahın günü veya her hafta sonu görüşme zorunluluğu yok, buluşulan günler aşırı keyifli geçiyordu, her anı dolu dolu yaşıyorduk. birbirimizin yokluğunu bildiğimiz için kadir kıymet daha iyi biliyorduk. 4,5 yıl böyle yürüttük ilişkimizi, sonra evlendik.

Is yerinde yasi yakin insanlar beraber yemege cikar, baska bir sey yoksa bu cok normal.
Biz de oglen yemeklerine cikardik. Hatta gun icinde "gel bahcede yuruyelim" der yuruyus yapardik, lya sigaraya iniyorum gel derlerdi, icmememe ragmen giderdim iki geyik yapardik. Beraber ogle yemegine ciktigim iki erkek is arkadasimin da sevgilileri vardi. Hatta birininki bayagi kiskanc bir kizdi, o bile karismiyordu. Ikisi de o kizlarla evlendi.

Gunun 7-8 saatini beraber geçiren insanlar. Hele sirketin yaş ortalamasi yuksekse yasitlarin beraber takilmasi cok normal. Eger yazismalar sadece bunlarsa bunlara cok takilmayin.

Sevgilinizin telefonunu karistirmak niye absurt olsun ki ben anlamadım? Kocamla ilişkimizin basindan beri arada aliriz telefolarimizi elimize teftise basladin der hatta güleriz . Gizliniz sakliniz mi var. Sizin istemediğiniz kizla konusmaya devam ediyor iste. Ben olsam olay cikarirdim. Uzak mesafe iliskisi zaten , bi tik daha gözunuzun acik olmasi lazim. Ben hoslanmadim durumdan isim uzatarak yazmalar falan bizim jenerasyonda var bu tarz seyler ama ben hoslanmiyorum her tarafa acik cünku bu tarz konusmalar

ben çok keyif almıştım ya uzak mesafe ilişkisinden.
ne güzel her allahın günü veya her hafta sonu görüşme zorunluluğu yok, buluşulan günler aşırı keyifli geçiyordu, her anı dolu dolu yaşıyorduk. birbirimizin yokluğunu bildiğimiz için kadir kıymet daha iyi biliyorduk. 4,5 yıl böyle yürüttük ilişkimizi, sonra evlendik.
Sık görüşmeyi “her hafta görme zorunluluğu” dediğim birinden sıkılıyorsundur bence ya. Bilmiyorum benlik bir ilişki anlayışı değil garip buluyorum bunu

Bence telefonu karıştırarak doğru yapmışsınız.😅 Ben aldatıldığimi telefon sayesinde öğrendim. Bildiğimi söylemedim, baska bir sekilde ortaya cikti bu durum, ve ilk uyanmam telefon sayesinde oldu.Evet ,guven zedeleyecek bir hareket telefon karıştırmak hoş değil.ama bazısına gerekiyor. Kiz hoşlanıyor da olabilir. Sevgiliniz sinir çizmiş anladığım kadarıyla.artik bundaj sorna size düşen, güvenmek.. Başka çareniz yok .Bir şey yok çünkü bunda , aldatma yok. Uzak mesafe ilişkisine gelince, benim en doğru en sevildigim ve en mutlu ilişkim uzak mesafe ilişkisi oldu.🩷 Her an yanımda hissettim onu. Hiçbir zaman güvenimi sarsmadi. Daha sonra arka mahallemde oturan bir erkek arkadasim oldu, her gun görüşmemize rağmen aldatıldım. Bir şey varsa çıkıyor ortaya en sonunda. Birsey yoksa kendi kendinize üzülmüş oluyorsunuz, bosa yipraniyorsunuz. Aldatan kendini aldatmistir.kendini kandiriyordur . Obyuzden suanda ilişkinize yazık etmeyin. Cunkh net birsey yok. Bir şey var ve ortaya çıkarsa da kaybeden diğer taraf siz degll

tam olarak öyle değil de heyecan kaybolmuyor uzak ilişkide.
bilmem ki aynı eve girip çocuk yapmadan heyecan kaybolmaz bence. Yani ben uzaktan ilişkiyi oldum bittim sevmem 😁 ilişki değil de ilişkimsi gibi. Ha sevgili olursun ayrı şehirlerde bir süre kalman gerekir tamam da uzun mesafelerin uzun yıllar devam ettiği yada hep uzun mesafede başlayan devam edem ilişkileri çok sağlıklı bulmuyorum

Back
X