- 1 Haziran 2019
- 299
- 130
- 103
- 25
- Konu Sahibi Cikolatalicheescake
Merhaba sevgilimleuzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Her ay üç günlüğüne geliyor. 11. Aya girmek uzereyiz. Bir sene dolmak üzere. Her neyse benim iş yerinde çalıştığı bir kızı gözüm tutmadı. Kadınlar hisseder derler ya öyle. Sevgilime o kadına karşı sınır çizmesini söyledim. En Son geldiğinde lavobadayken telefonunu karistirmak istedim. O kızla olan sohbetini gördümm kız fena halde hoşlanıyor sevgilimden belli yani kelimeleri 20 harf uzatmalar. Yine arıyorum mesgulsun kahve yaptım gel içelim yoksa icmezsen ben içicem demeler. ( Bu arada biz konuşuyoruz telefonla bizim konustugumuzu biliyo) Benim sevgilim tek tük cevaplar vermiş ancak bir konuşmada kızın ismini 4/5 harf uzatıp örnek veriyorum melisaaaaaa öğlen yemek fişi aldın mı? Yazmış bunu sormasınin nedeni baş bassa öğlen yemek yemek istemesimi? Sınır koy dememe rağmen. Sevgilimi seviyorum ama sınır koymamasi beni sinir ediyor. Başka kadınlarda sevgilimle işle ilgili konussalar bile sonunu şöyle bitirmisler mesela ( canimm, sarı sekerimm veya çiçeğim )bana böyle şeyler ters. Hiçbir erkek bana böyle hitap edemez. Sevgilim abla demiş hep bu kadınlara ama yine de hoşuma gitmedi sevgilim 26 kadınlar 35 falan çok yaş yok yani telefonunu karistirdigimi söylesem olmaz guveni zedelenir ne yapcam bilmiyorum kizlar belki basit bir konu belki çok abarttım ama çok kötü hissediyorum bence bir erkeğin diğer kadınlara sınırıni koymalı. Yemek muhabbeti sizce benim düşündüğüm gibi mi? Bunları yüzüne söylemek istiyorum ama nasıl soylicem lütfen akıl verin