sevgilimle ayrılalı 10 gün oldu beni terketti açıkcası sıkıldım yürümeyeceğini düşünüyorum diyerek terk etti.. ve artık onu özlediğimi hissetmeye başladım sürekli başka bir faceden onu takip ediyorum..ve o garson şefliği yapıyor staj olarak turizm okudu çünkü ve yeni bir yer açılacaktı açılmış resimleri koymuş hatta dün arkadaşımla oraya gittim onu görmezden gelip yiyip içicek gülüp eğlenecektim çok ta lüks bir yer .. ama şansıma izin günüydü sanırım onu hiç göremedmacaba çocukça bir şey mi yaptım bu hafta içi akşamüstü kesin orda yine gitmeyi düşünüyorum hatta çok güzel olup gitmeyi düşünüyordum belki özler hatırlar az da olsa yaşadığımız şeyler gelir aklına diye kötü bir yöntem mi sizce
planın eğlenceli şahsen ben destekliyorum seni canım Giyin süslen oraya git arkadaslarınla, gülün eğlenin. Onu gördüğünde de ' aaa merabaa sen burda mı staja basladııın =) ' dersin Seni unutmasına sensizliğe alısmasına izin verme. Arada görünmek iyidir
bu kadar benzerdi konularımız sanırım , bende 10 gün önce terkedildim canım o bitti dedi bitmiştir dedim bende ve bir daha ne aradım ne sordum hatta usb belleğim onda kaldı alırsın bir ara dedi ama onu almaya bile gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum. Bende senin gibi düşündüm öncesinde giyineyim süsleneyim iyi olduğumu görsün onsuz da ayakta durabildiğimi görsün diye çalıştığı yere gideyim alayım usb belleğimi diyordum ama vazgeçtim. Sonuçta elbet anlayacak onun için gittiğimi ve daha çok şımaracak ne gerek var ki böyle arayıp sormayarak ilk başlarda rahatlar belki ama sonraları gerçekten unuttu galiba diyip içi içini yiyecektir diye düşünüyorum yani umarım öyle olur. Bende onu çok özledim ama yapabileceğim birşey yok dua etmekten başka. Şimdi bol bol dua ediyorum ki bir gün karşıma çıkarsa onu gördüğümde içimde hiç birşey kalmamış olsun onu tamamen unutayım. İçim çok acıyor , çok yanıyor ama benim de kendime ait bir hayatım var zamanla geçecek biliyorum pişman da olacaktır elbet işte o gün ben unutmuş olacağım diyerek güçlü olmaya, ayakta durmaya çalışıyorum. Bence arama sorma unutma kaçan kovalanır. Benim naçizane görüşlerim ve hayatımda yaptığım bu canım hakkımızda hayırlısı olsun :106::106:
aynı terkedilme durumunu ben yaşıyorum arkadaşım. ama bence de gözüne bi süre gözükmemen en doğrusu olur, aksi halde bunaltırsan bu kez hiç aramayı düşünmez.. bırak özlesin azıcık, o zaman kendisi arar zaten gurur yapar aramazsa kendi kaybeder ve sevmemiş demektir ya da sevmiştir de sen kadar sevmemiştir.. boşver gitme bence de..
hem çocukça olur.hem mutlu olduğumu görsün istiyorum diyorsun.hemde özledim diyorsun.oraaya gidip mutluluk pozları vereceksin o orada garson.biraz hava atmaya ve onu ezmeye gitmişsin gibi olur.arkadaşın dediği gibi iyi ki ayrılmışım der bencede.en azından kendime böyle bir şey yapıldığını düşündüğümde kesin derdim.
boyle bir şey yapma bence...
onun hoşuna gıtmeyecektır...
oda özlemişse döner zaten..
ama döner dıye de umuda kapılma normal hayatına devam et bi 10 gun daha gecsın daha iyi olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?