kötü bir yöntem mi sizce:(

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
sevgilimle ayrılalı 10 gün oldu beni terketti açıkcası sıkıldım yürümeyeceğini düşünüyorum diyerek terk etti.. ve artık onu özlediğimi hissetmeye başladım sürekli başka bir faceden onu takip ediyorum..ve o garson şefliği yapıyor staj olarak turizm okudu çünkü ve yeni bir yer açılacaktı açılmış resimleri koymuş hatta dün arkadaşımla oraya gittim onu görmezden gelip yiyip içicek gülüp eğlenecektim çok ta lüks bir yer .. ama şansıma izin günüydü sanırım onu hiç göremedm acaba çocukça bir şey mi yaptım bu hafta içi akşamüstü kesin orda yine gitmeyi düşünüyorum hatta çok güzel olup gitmeyi düşünüyordum belki özler hatırlar az da olsa yaşadığımız şeyler gelir aklına diye kötü bir yöntem mi sizce

canım anlıyorum ama bu dedıgını yaparsan cocukca bısı yapmıs olursun bence o bırakmıs gıtme arama sorma gormesın senı eger pısman olursa kı umarım olur o arasın senı boyle yapmakla daha cok sıkarsın ve senı terketmesının dogru oldugunu dusunur

ben sadece mutlu olduğumu görsün diye ve onu o kadar özledim ki görebilmek için gittim ama göremedim başımın içinde bir ağırlık var ve çok mutsuzum unutamıyorum offf

hem çocukça olur.hem mutlu olduğumu görsün istiyorum diyorsun.hemde özledim diyorsun.oraaya gidip mutluluk pozları vereceksin o orada garson.biraz hava atmaya ve onu ezmeye gitmişsin gibi olur.arkadaşın dediği gibi iyi ki ayrılmışım der bencede.en azından kendime böyle bir şey yapıldığını düşündüğümde kesin derdim.

bu kadar benzerdi konularımız sanırım , bende 10 gün önce terkedildim canım o bitti dedi bitmiştir dedim bende ve bir daha ne aradım ne sordum hatta usb belleğim onda kaldı alırsın bir ara dedi ama onu almaya bile gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum. Bende senin gibi düşündüm öncesinde giyineyim süsleneyim iyi olduğumu görsün onsuz da ayakta durabildiğimi görsün diye çalıştığı yere gideyim alayım usb belleğimi diyordum ama vazgeçtim. Sonuçta elbet anlayacak onun için gittiğimi ve daha çok şımaracak ne gerek var ki böyle arayıp sormayarak ilk başlarda rahatlar belki ama sonraları gerçekten unuttu galiba diyip içi içini yiyecektir diye düşünüyorum yani umarım öyle olur. Bende onu çok özledim ama yapabileceğim birşey yok dua etmekten başka. Şimdi bol bol dua ediyorum ki bir gün karşıma çıkarsa onu gördüğümde içimde hiç birşey kalmamış olsun onu tamamen unutayım. İçim çok acıyor , çok yanıyor ama benim de kendime ait bir hayatım var zamanla geçecek biliyorum pişman da olacaktır elbet işte o gün ben unutmuş olacağım diyerek güçlü olmaya, ayakta durmaya çalışıyorum. Bence arama sorma unutma kaçan kovalanır. Benim naçizane görüşlerim ve hayatımda yaptığım bu canım hakkımızda hayırlısı olsun :106::106:

planın eğlenceli şahsen ben destekliyorum seni canım Giyin süslen oraya git arkadaslarınla, gülün eğlenin. Onu gördüğünde de ' aaa merabaa sen burda mı staja basladııın =) ' dersin Seni unutmasına sensizliğe alısmasına izin verme. Arada görünmek iyidir

doğru bak.böyle yaparsan olur.bilmemiş gibi yapmak iyi fikir

yapma bence kendini düşün önce ayrılmısın bitmiş demeki anlıyorum seni zor ama unut gitsin

aynı terkedilme durumunu ben yaşıyorum arkadaşım. ama bence de gözüne bi süre gözükmemen en doğrusu olur, aksi halde bunaltırsan bu kez hiç aramayı düşünmez.. bırak özlesin azıcık, o zaman kendisi arar zaten gurur yapar aramazsa kendi kaybeder ve sevmemiş demektir ya da sevmiştir de sen kadar sevmemiştir.. boşver gitme bence de..

haklısın bu başlarda öyle değildi ama şimdi özlemim o kadar arttı ki kalbimde çok ağır bir yük var ve ne yapsam da beni görse beni hatırlasa diyorum sürekli dua ediyorum uzun süre görünmezsem beni tamamen unutur diyorum ama görürse de hatta başka bir ilişkisi de varsa ben bunu görsem dayanamam of zaman da geçmiyor o da gelmiyor umarım hakkımızda hayırlısı olur yorumun için teşekkür ederimm..

ama bizimki 1 aya yakın bir ilişkiydi evet sürekli görüştük ama ayları devıren ilişkilerin yanında bir hiç :/ yani hatırlayıp özler mi beni benim gibi

evet ama o beni kısa sürede olsa öyle dalga geçicek biri olmadığımı biliyor belki görüp o da tekrar pişman olur diye düşündüm ama bir süre daha bunu yapmamak en iyisi sanırım..

kötü bi yöntem çünkü siz onu özlediginizi söylüyosunuz eger oda özleseydi geri dönerdi tek taraflı oldugu için onun umrunda olmıcagını düşünüyorum ve üzülen siz olcaksınız. kabuk baglamış yaralarınız yeniden kanayacak..!

boyle bir şey yapma bence...
onun hoşuna gıtmeyecektır...
oda özlemişse döner zaten..
ama döner dıye de umuda kapılma normal hayatına devam et bi 10 gun daha gecsın daha iyi olursun..

boyle bir şey yapma bence...
onun hoşuna gıtmeyecektır...
oda özlemişse döner zaten..
ama döner dıye de umuda kapılma normal hayatına devam et bi 10 gun daha gecsın daha iyi olursun..

haklısınız ama bir de benim içimdekini bilseniz karakterm gereği sabırsız biriyim.. hep görürse beki yumuşar falan diyorum ama 10 gün geçmiş artık ne aklında kalmışımdır ne başka bir şeyde belki başkası bile vardır

seni terkeden biri için niye uğraşıyosun ki

seviyosan da içinde yaşar

sana faydası olsaydı zaten terk etmezdi

spinoza demis ki;
seviyorsan birini
ozgur birak onu
seviyorsa senindir
sevmiyorsa zaten senin olmamistir..

onu gormek istiyorsan bile bu kadar acele etme..2-3 ay sonra git en azindan,tesaduf olduguna inandirabilirsin.simdi gidersen bi tarafi kalkabilir cocugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…