- 9 Mart 2018
- 17
- 4
- 36
- 40
- Konu Sahibi angelsmyrna
-
1 hafta oldu.burun kemerini fazla almış ucu yukarda yayıllarca bekledim şanssızlıgım iste
Onu bilemiyorum ne yazıkkıSize bır soru sorabilir miyim. Ben de ameliyat dusunuyorum. Burun delikleri küçültülebılıyor mu biliyor musunuz.
Ben çok memnunumÖyle mı sevindım ya benım o de o sorunum var da. Randevu aldım pazartesiye Gıdıp görüşeceğim Doktorla. çok heyacan yaptım. Nasıldı burnunuz nasıl oldu. Bana özelden resmini gönderebilir mısınız tabı isterseniz. Memnun musunuz ameliyatınızdan yenı halinden ben çok tereddüt yasıyorum kötu olur mu dıye hep dusunuyorum bu ara kafam hep dolu bu yuzden
kucultulebılıyor. Benım en dıkkat ettıgım ve cekındıgım sey buydu. Bugun 6.gunu ama bantlar varken bıle anlayabılıyorum, dr um kucultmuş :)Onu bilemiyorum ne yazıkkı
Pazar gunu tampon cıkacak, daha ince bir bant takılacak. O zaman daha net anlayabilecegım sanırım :) inşallah, cok tesekkurler!!İnşallah istediğiniz gibi olmustur
Çok guzel olmus ınsallah benim de guzel olurBen çok memnunum
Bende yarın görusme ye gidiyorum. Nasıldı ameliyat uyanınca çok agrı hissettiniz miEvet
kucultulebılıyor. Benım en dıkkat ettıgım ve cekındıgım sey buydu. Bugun 6.gunu ama bantlar varken bıle anlayabılıyorum, dr um kucultmuş :)
Ben sürec boyunca cok agrı hissetmedim. Gözüm korkuyordu açıkcası ama oyle olmadı. Bünyeden bünyeye degısıyormuş ama. Zaten 1 gunluk hastane yatısında surekli kontrolde tutuyorlar. Sonrasındaki agrı kesici ve antibiyotiklerle de işler iyice kolaylaşıuor. Bence gözünüzde büyütmeyin ve hep pozitif olun. Agrırsa bile sonunda gercekten istediğiniz birseyi gercekleştirmiş olacagınızı hayal edin :) Bence en sıkıntılı nokta tampon oldugu surece nefes alamama ve dolayısıyla uyuyamama!Bende yarın görusme ye gidiyorum. Nasıldı ameliyat uyanınca çok agrı hissettiniz mi
Çok tesekkur ederım içimi rahatlattınız, inşallah güzel olur benım deBen sürec boyunca cok agrı hissetmedim. Gözüm korkuyordu açıkcası ama oyle olmadı. Bünyeden bünyeye degısıyormuş ama. Zaten 1 gunluk hastane yatısında surekli kontrolde tutuyorlar. Sonrasındaki agrı kesici ve antibiyotiklerle de işler iyice kolaylaşıuor. Bence gözünüzde büyütmeyin ve hep pozitif olun. Agrırsa bile sonunda gercekten istediğiniz birseyi gercekleştirmiş olacagınızı hayal edin :) Bence en sıkıntılı nokta tampon oldugu surece nefes alamama ve dolayısıyla uyuyamama!( onlar için de safak sayıyorum :) umarım istediğiniz gibi olur hesrsey, bol şans!!
Ben de 4 kez burun ameliyatı olmuş bir kışı olarak başarılı buldun .sakın Canını sıkma ıyı durumda boyu kalınlığı kavisi,üstelik alçılı bakmakta çok yanlış ,doğru ve başarılı amelıyat 1 yıl sonunda bellı olur
Kuzeniminde böyle şişikti indi sonra minnak oldu. Şekli kötü durmuyor, deliklerde küçük. Benimde delik büyük diye sıkıı yapıuorım şu an1 hafta oldu.burun kemerini fazla almış ucu yukarda yayıllarca bekledim şanssızlıgım iste
Şuan bır fotoğrafınız var mı merak ettım ?Suan bantlı zaten alçı ve silikon çıktı.alçı bugun çıktı.kemeri yanlış oymuş .fazla oymuş bu nedenlede uc kısmı dışarıda kaldı gecmis olsun dileginiz icin cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?