Kötü burnum ne olur bir bakın :(

1 hafta oldu.burun kemerini fazla almış ucu yukarda ya yıllarca bekledim şanssızlıgım iste

Kötü düşünme. Bantlar çıkınca inecek. Burnunun ucu şu an şişik o çok belli oluyor, oturması 6 ay alıyor. Güzelleşecek zamanla. :) Doktorun kim, söylemende sakıncası yok ise?

Burun ucu çok odemli ise o yüzden de fazla oyuk ve kalkik durabilir burun.. diye düşünüyorum :)

Ben çok memnunum

Eklentiler

• IMG_1387.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 531
Evet

kucultulebılıyor. Benım en dıkkat ettıgım ve cekındıgım sey buydu. Bugun 6.gunu ama bantlar varken bıle anlayabılıyorum, dr um kucultmuş :)
Bende yarın görusme ye gidiyorum. Nasıldı ameliyat uyanınca çok agrı hissettiniz mi

Bende yarın görusme ye gidiyorum. Nasıldı ameliyat uyanınca çok agrı hissettiniz mi
Ben sürec boyunca cok agrı hissetmedim. Gözüm korkuyordu açıkcası ama oyle olmadı. Bünyeden bünyeye degısıyormuş ama. Zaten 1 gunluk hastane yatısında surekli kontrolde tutuyorlar. Sonrasındaki agrı kesici ve antibiyotiklerle de işler iyice kolaylaşıuor. Bence gözünüzde büyütmeyin ve hep pozitif olun. Agrırsa bile sonunda gercekten istediğiniz birseyi gercekleştirmiş olacagınızı hayal edin :) Bence en sıkıntılı nokta tampon oldugu surece nefes alamama ve dolayısıyla uyuyamama! ( onlar için de safak sayıyorum :) umarım istediğiniz gibi olur hesrsey, bol şans!!

Çok tesekkur ederım içimi rahatlattınız, inşallah güzel olur benım de

4 kez mi ? Neden? Kimlere ameliyat oldunuz. Ben de revizyon düşünüyorm şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…