- 10 Mart 2017
- 7
- 1
- 86
- 33
- Konu Sahibi angelsmyrna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalkıklık bantlar çıkınca iniyor, keşke biraz kalkık kalsaydı benimki de1 hafta oldu.burun kemerini fazla almış ucu yukarda yayıllarca bekledim şanssızlıgım iste
Ama yani göz var izan var bu olmus mu yaniKalkıklık bantlar çıkınca iniyor, keşke biraz kalkık kalsaydı benimki de
O burun harika olacak. Emin ol. Tamponlar cikinca burun ucu iniyor. Bir sure sonra az daha iniyor. Sonrada daha fazla inmese bari diye dusuneceksin. Cok gecmis olsun.1 hafta oldu.burun kemerini fazla almış ucu yukarda yayıllarca bekledim şanssızlıgım iste
O burun harika olacak. Emin ol. Tamponlar cikinca burun ucu iniyor. Bir sure sonra az daha iniyor. Sonrada daha fazla inmese bari diye dusuneceksin. Cok gecmis olsun.
Kim dedi yanlış oymuş diye. Fazla oyukluk önden burnu basık kalın gösterir ama yandan iyi dururSuan bantlı zaten alçı ve silikon çıktı.alçı bugun çıktı.kemeri yanlış oymuş .fazla oymuş bu nedenlede uc kısmı dışarıda kaldı gecmis olsun dileginiz icin cok tesekkur ederim
Ozeldende olsa gorebilirmiyim yandan. Benimde oyle yandan uzun gozukuyor kavis verilince. Simdi garip gelir sonra gozunuz alisir.Suan bantlı zaten alçı ve silikon çıktı.alçı bugun çıktı.kemeri yanlış oymuş .fazla oymuş bu nedenlede uc kısmı dışarıda kaldı gecmis olsun dileginiz icin cok tesekkur ederim
Resim ekledim gorunmuyotgorunmuyor mu acabaOzeldende olsa gorebilirmiyim yandan. Benimde oyle yandan uzun gozukuyor kavis verilince. Simdi garip gelir sonra gozunuz alisir.
Bugun takıldı bant.2 gun duracakmış .evet o resmim son durumumKonunun basindaki bantli resminizi gordum. Bantlariniz duruyormu halen
Ben de 4 kez burun ameliyatı olmuş bir kışı olarak başarılı buldun .sakın Canını sıkma ıyı durumda boyu kalınlığı kavisi,üstelik alçılı bakmakta çok yanlış ,doğru ve başarılı amelıyat 1 yıl sonunda bellı olur1 hafta oldu.burun kemerini fazla almış ucu yukarda yayıllarca bekledim şanssızlıgım iste
Size bır soru sorabilir miyim. Ben de ameliyat dusunuyorum. Burun delikleri küçültülebılıyor mu biliyor musunuz.Ben de 4 kez burun ameliyatı olmuş bir kışı olarak başarılı buldun .sakın Canını sıkma ıyı durumda boyu kalınlığı kavisi,üstelik alçılı bakmakta çok yanlış ,doğru ve başarılı amelıyat 1 yıl sonunda bellı olur
Ben daha ameliyat olmadım çok bır bilgim yok bu konuda ama bende zamanla daha guzel olacağını dusunuyorum. Bence de guzel olmus zamanla daha da his gorunecektir1 hafta oldu.burun kemerini fazla almış ucu yukarda yayıllarca bekledim şanssızlıgım iste
Evet benim burun deliklerim küçültüldüSize bır soru sorabilir miyim. Ben de ameliyat dusunuyorum. Burun delikleri küçültülebılıyor mu biliyor musunuz.
Öyle mı sevindım ya benım o de o sorunum var da. Randevu aldım pazartesiye Gıdıp görüşeceğim Doktorla. çok heyacan yaptım. Nasıldı burnunuz nasıl oldu. Bana özelden resmini gönderebilir mısınız tabı isterseniz. Memnun musunuz ameliyatınızdan yenı halinden ben çok tereddüt yasıyorum kötu olur mu dıye hep dusunuyorum bu ara kafam hep dolu bu yuzdenEvet benim burun deliklerim küçültüldü
Cevabiniz icin tesekkur ederim ama ben cok arastirma yapiyorum.sizin dediginiz sey sadece morluk ve odemler icin gecerli(sabır dediginiz süre) burun sekli biraz incelebilir ilk basta kalın durabilir odemden dolayı.ancak şekil ilk etapta kendisini belli eder.en fazla degisiklik burun incelir o kaba goruntusu gidebilir yani sislikten o da.ama şekil kısmı ilk etapta olandır.bunun mutsuzlugunu yasiyorum ben.ve benim gibi burun sırtı fazla oyulmus hastalar ne yazikki cok fazlaBurun amrliyati olmaya her insan musait degil bence
Gerekli olan en temel sey sabir ve saglam bir psikoloji
Burun ameliyatibi olduktan 9 ay 1 yil gecse bile degisim ve burnun son seklini alma sureci devam ediyor benim 1.5 yil oldu daha yeni oturup son seklini aldi
Ne kalkiklik oyle kaliyor ne burun ucunun iri olup etli durmasi oyle kaliyor ama cok uzun bir surec ve sabir istiyor kesinlikle takintili veya hemen aaa burnum boyle kaldi tuhh diyecek kisilere gore degil bu ameliyat
Tabiki ilj sekliyle kalmiyor
Surekli kendinizi inceler kafaya takarsaniz o 1 yil gecene kadar kendinizden burnunuzdan sogursunuz ruh sagligi icin bi ameliyata sabir sart ilk 1 sene hic biseyi takmayip "duzelir yaa "diyebilmek cok onemli