O kadar fedakarlığın üzerine bir de tokat atmış. Kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz. Geri adım atmayın derim. Siz ona değil o size muhtaç. Sanki telefon faturası çok hayati bir şey. Konuşmayıversin telefonla.Kızlar merhaba ben yeni üye oldum. Çok sıkıntılıyım kimselere anlatamıyorum.Eşim khk ile işten atıldı yaklaşık iki yıldır işsiz ve 3 ay hapis yattı çıktı.Hep destek oldum maddi manevi .Ama artık yoruldum.Şu an asgari ücretle işe başladı.Bacısının kocası kahvede oyun oynayan karısına bakmayan biri.Bizden karısının telefon faturasını ödememizi bekliyorlar.Ben çalışmıyor olsaydım acaba ne yapacaklardıı.Bencil miyim diye çok suçladığım anlar oldu kendimi.Eşim hipnoz olmuş gibi avans alıp yatırdı faturayı.Ben itiraz ettiğim halde beni dinlemiyor eşim.Bunlar küçük şeyler ama kendimi enayi aptal gibi hissediyorum.Ben özel hastaneye gittim doktor tahlil istedi 200 tl verdim diye telefonda azarladı beni.kendisi bana sormadan 4 tane dişini özelde yaptırdığı halde.Ben sağlıktır bir yerlerden kısar öderiz derken gördüğüm nankörlük çok incitiyor.İş kardeşi annesi olunca anlayışlı ve fedakar olabiliyorken bana aynı inceliği göstermiyor.Kendimi çok değersiz hissediyorum.Bir cumartesi izinli ve bütün gün uyumak istiyor ne benim ne oğlumuzun ihtiyaçları ona olan özlemi önemli değil üstelik bana anlayışsız,fesat yaftası yapıştırıyor.11 yıllık evliyim hep böyleydi. Değişsin diye bekledim ama değişmeyecek.Cumartesi biraz surat astığım için tokat yedim.ilk kez vuruyor bana.yataklar ayrıldı konuşmuyoruz.Evde onla aynı ododa oturmuyorum.evde yemiyor içmiyor.işe gidiyor geliyor yada ben öyle sanıyorum.
doğru en iyisi boşanmak.Oğlum var 10 yaşında çok üzülüyorum onun için.Bugün konuşacağım.Ayrılmak istiyorum.Terbiyesiz. Hem onu sırtınızda taşıyıp hem de tokat yiyorsunuz. Gerçekten nankör bir herifmiş.
Bir kere hayata geliyorsunuz onu da bunu yontmaya harcamayın. Kendi yolunuza bakın derim.
Emin olun evin içinde huzursuzluk görmesinden iyidir. Belki şimdi anlam veremez ama ileride anlayacaktır. Siz onu sevginizle sararsınız zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun, siz kimseyi sırtınızda taşımak için gelmediniz dünyaya.doğru en iyisi boşanmak.Oğlum var 10 yaşında çok üzülüyorum onun için.Bugün konuşacağım.Ayrılmak istiyorum.
Eliniz ekmek tutuyor niye çekiyorsunuz ki.işe de başlamış nasılsa yüzüstü bırakmış olmazsınız.bide ben şöyle hissettim.asgari ücret alıyor acaba size karşı kendini ezik mi hissediyor..normal şartlarda kendide ödemezdi kardeşinin faturasını yada dişlerini özelde yaptırması falan.uzuldum ya şimdi adama
Khk ile işten atılmış asgari ücretle ise başlamış.belkide alışmadıgi icin psikolojisi bozuk.benim bir tanıdığım akademisyen iken adam kasiyerlik yapmaya başlamıştı.hatta birine hamallık ya yapıyorum suriyelilerden bize pek düşmüyor demiş.biz şuan tek taraflı dinliyoruz.herzaman biz haklı değiliz.siddet konusunda haklı o yüzden cekmeyin dedimNesine uzuluyorsunuz anlamadim
Bu kadina tahlil yaptirdi diye telefonda azar cekmis
Ustune tokat atmis
Hic de oyle mazlum,mahcup uzulecek bir erkek profili gibi gelmedi bana!
Bende ayni fikirdeyim.adam belkide eziklik psikolojisi ile ödedi faturayı.hatta size katılıyorum.gorumceyi ve enişteyi arayıp araları bozmak boşanmaktan daha mantıklıKusura bakmayın ama şu aşamada bana çok doğru gelmedi boşanmak... 11 yıl diyorsunuz demek ki güzel günlerde yaşanmış ki devam etmiş evliliginiz... adam şimdi ne badireler atlatmış psikolojik destek almasi gerekirken sizinde destek olmanız gerekirken ayrılık kelimesini okuyunca üzüldüm... Eş olmak iyi günde olduğu gibi kötü günde de yanında olmayı gerektirir bence... Bunun yanında tokatı asla tasvip etmiyorum çok yanlış yapmış bu apayrı bir konu..
Görümcenizin faturasını oduyorsa evin herşeyini ona yıkardim ben olsam arar görümcemede lafımı söylerdim.
Adam 11 yıldır aynıymış.Gidip kızkardeşinin telefonunu ödeyip kendisi özelde diş yaptırıp,karısına sağlık için tahlil yaptırdı diye kızan adam,bi de üstüne üstlük kadına tokat atan adamın desteğe ihtiyacı yok.Hapse girdiyse,bu kadıncağızda dışarda çocuğuyla badireler atlatmış.Kusura bakmayın ama şu aşamada bana çok doğru gelmedi boşanmak... 11 yıl diyorsunuz demek ki güzel günlerde yaşanmış ki devam etmiş evliliginiz... adam şimdi ne badireler atlatmış psikolojik destek almasi gerekirken sizinde destek olmanız gerekirken ayrılık kelimesini okuyunca üzüldüm... Eş olmak iyi günde olduğu gibi kötü günde de yanında olmayı gerektirir bence... Bunun yanında tokatı asla tasvip etmiyorum çok yanlış yapmış bu apayrı bir konu..
Görümcenizin faturasını oduyorsa evin herşeyini ona yıkardim ben olsam arar görümcemede lafımı söylerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?