- 28 Ocak 2021
- 1.485
- 3.693
- 83
- 37
- Konu Sahibi aysays3434
size geldiği zaman mutfaktq falan telefonunuzdan nazar duaları açın sesini de kısın evde o dua enerjisi gezsin. ya da evinize almayın en temizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazara pek inanmam ama bi insanın enerjisi iyi gelmiyorsa negatif enerji yayıyorsa görüşmüyorum kolay kolay çünkü insanın pozitif enerjisini sömürüyorlar resmen ..
Sirke tuz karışımını duymuştum deneyeceğimO kişi geleceği zaman bir bardakta su sirke tuz karıştırıp odaya bırakmak.
Arkasından adaçayı ve üzerlik tütsüsü yakmak.
Ametist takmak iyidir
Buhurdanlıkta da frekans yükselten yağlar kullanılabilir.
O ne demek? Lütfen ya düzgün bi yorum yapın ya da hiç yapmayınDeymiyordur da değiyordur
Şap mi
Cinsellik nolcek![]()
Yanlış yazmanızı eleştiriyorum ğ ile yazılır çünküO ne demek? Lütfen ya düzgün bi yorum yapın ya da hiç yapmayın
Zaten bu nazar da victoria secret meleklerine değmez size değerMerhaba arkadaşlar.
Bi akrabam var ne zaman bize gelse ya ayna düşer ya tabak kırarım ya kavanoz kırarım mutlaka bişey kırılır. Ona yormak istemiyorum ama artık nazarının deydiğini düşünmeye başladım. Korunmak için önerebileceğiniz bişey var mı?
Sen inanmıyor olabilirsin ama saygısızca yorum yapamazsın.Zaten bu nazar da victoria secret meleklerine değmez size değer
Ya nazara inanırım da bu sitedeki bir kezbana neden değsin, o kadar komik görünüyor ki şu yazdıklarınız dışardanSen inanmıyor olabilirsin ama saygısızca yorum yapamazsın.
+1Bazı insanların nazarı daha çok değebilir.
Art niyeti olduğu için değil.
Nas, Felak, Ayetelkürsi okuyun.
Gerçekten tam bir gıcıklık abidesisiniz. Ben victoria secret meleğiyim ya da çok zenginim vs diye kendimi övmedim. Tırnağı kırılsa nazara bağlayan biride değilim. İlk defa sürekli tekrarlayan olayları yaşayınca böyle bi konu açtım. Daha fazla yazmayın lütfen.Ya nazara inanırım da bu sitedeki bir kezbana neden değsin, o kadar komik görünüyor ki şu yazdıklarınız dışardan
AsdkdkdGerçekten tam bir gıcıklık abidesisiniz. Ben victoria secret meleğiyim ya da çok zenginim vs diye kendimi övmedim. Tırnağı kırılsa nazara bağlayan biride değilim. İlk defa sürekli tekrarlayan olayları yaşayınca böyle bi konu açtım. Daha fazla yazmayın lütfen.
Egonuzu sizi kimsenin görmediği yerde klavye arkasına saklanıp hakaret ederek tatmin etmenizin dışardan nasıl göründüğünü tahmin bile edemezsiniz.Ya nazara inanırım da bu sitedeki bir kezbana neden değsin, o kadar komik görünüyor ki şu yazdıklarınız dışardan
Kem gözlü dediklerimizden biride bu galibaEgonuzu sizi kimsenin görmediği yerde klavye arkasına saklanıp hakaret ederek tatmin etmenizin dışardan nasıl göründüğünü tahmin bile edemezsiniz.
Şimdi nazar olsam bile değmem sana diyebilirKem gözlü dediklerimizden biride bu galiba![]()
Bugün son günüm diye troll takılıyorum, Şaka bi yana kötü enerji yani nazar var o akrabanızdan olumsuz elektrik aldıysanız daha az görüşmeye çalışın. 24 yaşındasınız gerçi muhtemelen aile evindesinizGerçekten tam bir gıcıklık abidesisiniz. Ben victoria secret meleğiyim ya da çok zenginim vs diye kendimi övmedim. Tırnağı kırılsa nazara bağlayan biride değilim. İlk defa sürekli tekrarlayan olayları yaşayınca böyle bi konu açtım. Daha fazla yazmayın lütfen.
Kiz vampir mi buO gelince boynunuza sarımsak takın karşısına geçip oturun.
olabilir, evinize kabul etmemeye çalışınMerhaba arkadaşlar.
Bi akrabam var ne zaman bize gelse ya ayna düşer ya tabak kırarım ya kavanoz kırarım mutlaka bişey kırılır. Ona yormak istemiyorum ama artık nazarının deydiğini düşünmeye başladım. Korunmak için önerebileceğiniz bişey var mı?
Yine günlük rutin şakaO gelince boynunuza sarımsak takın karşısına geçip oturun.