Kötü enerji mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar.
Bi akrabam var ne zaman bize gelse ya ayna düşer ya tabak kırarım ya kavanoz kırarım mutlaka bişey kırılır. Ona yormak istemiyorum ama artık nazarının deydiğini düşünmeye başladım. Korunmak için önerebileceğiniz bişey var mı?
Nazardan çok düşünce gücüne inanıyorum .Siz muhtemelen bu kadın geldi başıma ne gelecek diye beklediğinizden oluyor. Ama nazar için en çok önerilen 7 ayetel kürsidir.Sağınıza,solunuza,önünüze ,arkanıza,yukarı ve aşağı üfeleyeceksiniz birer tane okuyup sonuncuyu da okuyup yutacaksınız.

buna inanirim iyi gözde kötü gözde değer.
benimde ilk evlendigimde alt komsum ne zaman evime gelse evimde patlamadik tencere kapagi kalmadi, bi kac taneside gece buzdolabinda patladi bi görseniz yani ne niyetle baktiysa bu aylarca devam etti.

Evi sirkeli su ile kapılar dahil silmek ve üstüne adaçayı ile tütsü yapmak sonrasında pencereleri açıp iyice havalandırmak ,
iri taneli tuzları ocakta patlayıncaya kadar ısıtmak..(çat çut patlıyorlar ben çok yanaşmıyorum o zaman tavaya)
Çok bilimsel olmasa da bunlar iyi hissetiriyor beni açıkçası....

Bende bir yıllık evliyim herhangi birine bağlı olmaksızın surekli cam eşyalarım kırılıyor . Daha cok kendi sakarligim diye yorumladim elimden düşmeler vs oluyordu çünkü ama tezgah üstünde kendi kendine kırılanlar da oldu🙈
Eve girince maalesef ne adaçayı ne sirkeli su hic silmemiştim, rutin temizlik yapıyorum anca oysa benden önce oturanlar vardı. Belki istemeyerek çıktılar evden diye düşündüm ben. Nazar demek illa fitne fesat gözüyle bakmak değil arkadaşlar bazıları yersiz bir tepki göstermiş arkadasa. Nazar ya da enerji ayni seyi anlatan iki farklı kavram iste.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X