Merhabalar tecrübelerinize düşüncelerinize ihtiyacım var.. Ben daha yeni öğretmen olarak atandım yaklaşık bir yıl oldu. Görev yaptığım şehirden biriyle tanıştım çok iyi biri naif ilgili merhametli bir insan kısaca herkesin isteyeceği bir eş adayı diyeyim size. Ama benim şöyle bir sorunum var ben olgunumdur havai bir kız olmadım hiç ama lise olsun üniversite olsun hep kötü erkeklere aşık oldum ve canımı çok yaktılar kötüden kastım umursamaz havalı amacı farklı şeyler olan vb.. hatta üniversitede ki aşkımı da unutamadım ama evlenilmez bununda farkındayım .Şimdi size sorum ben bu iyi olan beyefendiyi sevmiyorum kalbim atmıyor heyecanlanamıyorum ama tam evlenilecek biri yarın bir gün evlensem benim hoşlandığım tipler belli serseri seviyorum galiba. Serseri biriyle de evlenilmez onunda farkındayım napmalıyım sizce zamanla sever miyim ben bu er kişisini ?
Ulaşılmaz olmaları sizi etkiliyor. Seni sevenle evlenceksin net. Tabi karşılıklı olsa ballı lokma olur orası ayrı. zaten yaşın genç. bekle daha kimbilir kimler çıkar.