Kötü evlat mıyım?

Bencede siz geldiniz diye doldurmuştur dolapları, kızım torunum bol bol yesin diye, belki elindeki bütün parayı vermiştir sizi memnun etmek için, çok üzüldüm çokkk...
Ne güzel kadın doya doya sevmek istiyor ama siz öpmesinden rahatsızsınız...inanamıyorum size, hemde gelin değil kızısınız !!

Anneniz belli ki sizin için doldurmuş buzdolabını. Ne kadar güzel..Anneniz tek yaşıyormuş, bence bu kadar yalnız bırakmayın. Gün gelir bir tek tırnağını dahi özlersiniz emin olun. Eğer çocuk yetiştirme konusunda size karışmasını istemiyorsanız "annecim kutu meyve suyu vermiyorum zararlı olduğu için, çocuklar için gerçekten zararlı" diyebilirsiniz. Ki eminim anneniz anlayışla karşılayacaktır. İleride çok pişman olursunuz..Kendinize göre haklı olabilirsiniz fakat sizi çok seviyor belli ki, sırf bu yüzden bile böyle davranmamalısınız.

Siz o anneyle buyumediniz mi?o evden gelin çıkmadınız mi?tamam evlendikten sonra insan anne evi bile rahat gelmiyor kabul.
Ama yalnız yasiyormus.Anadir bir kaç gün herseye göz yumulur.Bence bir gunde olsa kalıp;gönlünü hos edin.

Öncelikle cevaplar için teşekkür ediyorum. Ortada bir anormallik olduğunun farkındayım, o yüzden size sordum. Kimi arkadaşlar anlayışlı karşıladı beni sağolsunlar. Sanırım sorun benim pratik ve iyi bir anne olamamda. Kendi düzenim olmayınca bebeğim ne yiyecek ne oynayacak şaşırıyorum. Hemen bunalıyorum. Annem de yaşından dolayı düzeninden feragat edemeyince ortada kalıyorum diyelim. Şu an ondayim kalıyorum. Onu çok seviyorum ama yaşlılıkta çok değişti, ben de düşündüğümden çok farklı bir anne oldum. Roller değişti uyum sağlayamadım sanirim

Kardeşlerimden biri olunca daha severek geliyorum çünkü beraber daha rahat idare ediyoruz. Titiz bir anne değilim de , farklı durumlar kolay adapte olamıyorum. Çok seyahat etmemize rağmen hâlâ rahat edemiyorum çocukla. Sıkılıyorum, sıkıldıkça yerime sığamıyorum. Kv bana karismazlar bir de orada bebekle oyayacak omu gezdirecek çok kişi var. Ondan yani

Üzüldüm ya besle büyüt ama o evine gelmek istemesin.
Bu yüzden herşeyin hayırlısını diliyorum.

Babamla anlaşamıyoruz annemle de arada çatışmalarım oluyor.evden coluk çocuk, gürültü patırtı eksik olmuyor.temizliğe dikkat edilmiyor vs. Bir sürü şey.ama ailemi çok seviyorum, herşeyim onlar.ve zaman varken mümkün oldukça sevdiklerimle sevenlerimle vakit geçirmek istiyorum.bu yüzden tatilimin büyük çoğunluğunu onlarla geçiriyorum evi düzenleyip toparlıyorum.arada krize girsem de yine onlarlayım. Bir kısa film vardı: yaşlı adam kör olmuş, bahçede bankta oturuyor.35 40 yaşlarındaki oglu da yan tarafta oturuyor. Bahcede kuş ötüyor.baba, ogluna bu ne diye soruyor birkac kez soruyor oglu her cevap veriste daha da ters cevap veriyor bağırarak.yeter sorma dercesine.ve baba oğluna diyor ki: sen 4 yaşındayken bana tam 30 kez bu ne baba dedin. ben de her defasında, normal bir tonda şefkatle o bir kuş oğlum diye cevap verdim diyor.varlık sebebimiz olan anne ve babalarımızın kıymetini bilelim birgün yanımızda olamayabilirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…