ben senı anladım...ne demek ıstedıgını, ınsanların ıkıyuzlu olmasını sindıremıyorsun
aynı sey benım basımda eltımle kaynım 2 yıl evlı kalmıs ayrılmıslar ortada bıde cocukları vardı
kac sene hıc gorusmemısler ben sozlendım evlendıgım gun de dahıl neler neler duydum kızcagız hakkında yenılır yutulur seyler degıl
sonra hayat ya kaynımla yıne barıstılar bız evlendıkden 10 gun sonra yıldırım nıkahı yaptılar
o eltımı bana acayıp kotuleyenler bı anda hıc bı sebep yokken ayaklarını benden cektı hıc aramaz sormaz ve cok soguk davranır olup o cok kotuledıklerı eltımle ınanılmaz samımı oldular

ve daha tuhafı eltımle sebebını bılmıyorum konusmuyoruz

yasadıgımız hıc bırsey yokken kadın dogum yaptım dogumuma bıle gelmedı aramadı bayramlarda opmek ıstıyorum yanasmıyor selam verıyorum almıyor oylr bı mrsafe koydu kı hayırdır noldu bıle denemıyor
cunku neden ? sebep aynen su: o eltımı bana cok kotuleyenler tutustu , benı aradan cıkarıp onla yakın oldular kı onca konustukları sey kendı lafları kendılerıne tehtıt oldu anladınmı...
benı kendılerı gıbı dedıkoducu sandıklarından soylerım sandılar ne sandılarsa hırsızın yavuzu ev sahıbını suclu cıkarır meselesı
ve daha da komıgı namusuna kadar arkasından laf eden kayınvalıdem dılınden eltımı dusurmuyor hatta duydum kı ben tırnagı etmezmısım

e be kaynana sevıyordun bukadar madem eltımı daha oncede sevseydın de senın yuzunden bosanmasalardı
dıyecegım su kı asla ama asla ıcıne sınmeyen seyı yapma ve aman herkesle uzak ol mesafe en guzelı ınsanları anlamak gercekten zor sinir stres sahıbı yaparlar