• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kotu gelin eltim bas taci oldu !!!

bundan neden bu derece rahatsız oldun anlamadım.eltin sanki kocanın eski karısı.kıskanman için bir neden yok.kv kp seni iyi görmese ne olur.rekabete gerek olan bir şey değil.

ben senı anladım...ne demek ıstedıgını, ınsanların ıkıyuzlu olmasını sindıremıyorsun
aynı sey benım basımda eltımle kaynım 2 yıl evlı kalmıs ayrılmıslar ortada bıde cocukları vardı
kac sene hıc gorusmemısler ben sozlendım evlendıgım gun de dahıl neler neler duydum kızcagız hakkında yenılır yutulur seyler degıl
sonra hayat ya kaynımla yıne barıstılar bız evlendıkden 10 gun sonra yıldırım nıkahı yaptılar
o eltımı bana acayıp kotuleyenler bı anda hıc bı sebep yokken ayaklarını benden cektı hıc aramaz sormaz ve cok soguk davranır olup o cok kotuledıklerı eltımle ınanılmaz samımı oldular :KK70:
ve daha tuhafı eltımle sebebını bılmıyorum konusmuyoruz :KK70: yasadıgımız hıc bırsey yokken kadın dogum yaptım dogumuma bıle gelmedı aramadı bayramlarda opmek ıstıyorum yanasmıyor selam verıyorum almıyor oylr bı mrsafe koydu kı hayırdır noldu bıle denemıyor

cunku neden ? sebep aynen su: o eltımı bana cok kotuleyenler tutustu , benı aradan cıkarıp onla yakın oldular kı onca konustukları sey kendı lafları kendılerıne tehtıt oldu anladınmı...
benı kendılerı gıbı dedıkoducu sandıklarından soylerım sandılar ne sandılarsa hırsızın yavuzu ev sahıbını suclu cıkarır meselesı

ve daha da komıgı namusuna kadar arkasından laf eden kayınvalıdem dılınden eltımı dusurmuyor hatta duydum kı ben tırnagı etmezmısım :D :D e be kaynana sevıyordun bukadar madem eltımı daha oncede sevseydın de senın yuzunden bosanmasalardı :D

dıyecegım su kı asla ama asla ıcıne sınmeyen seyı yapma ve aman herkesle uzak ol mesafe en guzelı ınsanları anlamak gercekten zor sinir stres sahıbı yaparlar

eşinizin cevabı bana çok mantıklı geldi.

evlenmişler ve çocuk da var.
elbette kanlı bıçaklı olacak değiller.
hatta kol kırılır yen içinde kalır sözü de bu gibi durumlar içindir.
belki insanlar hala eltinizi sevmiyor ama torunları ve evlatları için ilişkileri iyi tutmaya çalışıyor olabilirler.

sizinse bunu destekleyeceğinize, hem de kişisel hiç bir şey yaşamamışken, tam tersini yapmanız eşinizi sinirlendirmiş olabilir. kıyaslaması elbette hoş değil, bu konuda eşinizi uyarın bence de. ama elti muhabbetine ya hiç girmeyin, ya da olumlu yorumlar yapın.

Arkadaşlar içimden geçenlerin hepsini yazmışlar.KV eltini ilk günlerde kötülediğinden ön yargılı davranıp inanman baştan hataydı.araları düzelincede hayal kırıklığına uğradın.çünkü anlatılan eltin kötü biriydi hep öyle kalacaktı.yerinde olsaydım kv,görümceden önce eltiyi dinlerdim.

Evlenirsin tum kotuler iyi olur. Bekarken kiy!et gprmeyen koca da annesinin kiymetlisi olur. Bu hayatin kanunu.

Evlenirsin tum kotuler iyi olur. Bekarken kiy!et gprmeyen koca da annesinin kiymetlisi olur. Bu hayatin kanunu.

aynen ya bende de öyle oldu eşim anne baba kardeş nedir bilmezken şimdi hepsi bir kıymetli bir kıymetli anlatamam şaşkınlıkla bakıyorum ve çok sinirleniyorum birşey dediğim zaman da ben eşimle kötü oluyorum duruma yorum yaptığımda evlilik zor iş valla

Size nispet olsun diye de eltinizle barismis olabilirler.Ayrica nerden biliyosunuz ki eltinize de size yaptiklarini yapmadiklarini?Bir ihtimal daha var,eltiniz araya mesafe koyunca ogullariyla da gorusememisler ve bu sanirim burunlarini surtturmus baya:)bi daha olmasin diye de yakinlasmis olabilirler.E siz de arada kaynayan olmussunuz maalesef.Artik hayatta herkes boyle,kotuluk yapanin kiymeti biliniyor maalesef.Sadece sizin aileye ozel bisey degil bu,bu zamanda...

Bence esin verilmesi gereken cevapları cok guzel vermiş sana.
Kadın duzeltmis kendini kanlı bıçaklı olunmasindan mi zevk alıyorsun anlamadım ki.
Kiskanmişsin.

O kadar zoruma gidiyor ki .yediremiyorum bunu kendime
Esim ile tanistigim gunden ve ailesi ile tanistigim gunden beri kaynanam kayin babam gorumcem herkez onun ne kadar kotu bir insan oldu gunu anlatti durdu
Eltim kaynimla evleneli 3 yil olmus ve 3 yildir esimin ailesine ne selam vermis ne sabah vermis gorumcemi evine almamis.evinden kovalamis
Birkere olsun ellerini opmeye gelmems cok kavga etmsler gorumceme saygzlklar etmis kotu gelin eltim !!!
Taki benim Nisanimn olana kadar ben esimle nisanlandm gorumcem olsn kaynanam olsn aram o kadar iyiydi ki. Ve ne hikmetse 3 yil boyunca bunlari yapan eltim bir anda gorumceme kaynanama yakinlasti. Neden cunku benim iyi olmama dayanamadi. Herkez onu kesiyordu bana kotuluodu biranda sustular
O kadar garipti ki birde bebegi oldu. gorumcemin apartmana tasndi ve bebegine smdi gorumcem bakiyor 3 yil boyunca bunlari yapan eltim kaynanami kayin babami esimi arayp sorar oldu iyi rolune Burundu.
Kaynanam nisanliyken hergun onun yptklarini anlatti ben evlendm ve kotu gelin die ilan edilen eltm bas taci oldu yerlere goklere sigdiramadilar kaynanam onu ovmeye basladi ne kadar tuaf garip degl mi ?
San ki o sozleri soyleyen onlar degldi bana
Ben evlendkten sonra cok sorunlar yas adim esimin ailesile. Iyi niyeti kullandilar haytimi cehenneme cevrdiler cok zor oldu ama mesafemi koydum aramyrm sormyrm artk gorumcemle hic konus muyorm bile gercekten hak ettiler esimin hatrina Haftada bikere gider sem gdyrm evlerine
Gorumcem eltm bizim yasadmz sehirde degiller.
Bugun konu acildi esimle konstk
Esim bile bana dedi ki eltimden icin artk cok degisms belli pisman olmus demekki yaptklari icin
Bende pismanlk olmadini dile getrd menfat iliskisi oldunu yapilanlarin ne zaman unutldnu sordum ...
Bana demez mi unutmaylm da napalm kanli bicakli mi olalm !!
Sok oldum bunlar nasil insanlar
Ve esim benim basima neyi kakti biliyomsnz eltm kaynanami arayip soruoms konsyms vs vs
Ben ise boyleymsm cok zoruma gidiyor
Esim bile bas taci gorms onu onu ovdu savndu bana dayanamadm birsuru kavga ettk esmden bu sozlernden sonra o kadar sogudm ki insan lar ne kadar iki yuzlu donek olmus camur attklari yuze hc birsey olmams gibi Bakar olms cok yazik
Ve smdi ben kotu gelin oldum onlar iyi oldu hayat o kadar acimasiz ki esim bile boyle goruyor ise ben cok yanlis bir hayatin icindeym
Eltimi kotu geln die ilan eden ben deglm esimin ailesi di bem agzimi acip da birsey demedm yanls anlasilmasin

Küfreden saygısızlık gösteren nedense yaranıyo anlamadım gitti
SaNIRIM burada anlayacağımız şey diğer oğlundan vazgeçememesi onunda yanında olmasını istemesi
Bu yüzden de gelinlerinin yaptıkları saygısızlıklara katlanması
Aynından bizdede var ben sadece seyirciyim mesela ve tamamen hepsiyle mesafeli.
Bu daha iyi oluyor dışardan bakıyorum aşırı samimiler mesela sonra bir bakıyorum içlerinde iç savaş çıkmış
Ne demişler fazla samimiyet tez ayrılık en doğrusu sadece MESAFE

Demekki yaklaşımlar önemli yani zamanında kötü dedikleri insan onları arayıp sorunca ilgilenince ve güler yüzlü olunca onlar için iyi insan olabiliyor
.belkide istedikleri şey sizin iyi yaklaşımdır.belki sizde zamanında eltinizin yaptığı hataları yapıyorsunuzdur

Back
X