Kötü giden bir cinsel yaşantı aşkı ya da evliliği bitirir mi?

canayakxixn

Bir Nefes&Düş Gibi
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
4.916
3
116
50
İzmir
Cinsel olarak eşimiz yada partnerimizden olumsuz etkileniyor muyuz?Sizce birlikteliğin sonunu getirebilir mi?:1no2:

Getirebilirde canım....

Çünkü cinsellik evliliğin olmazsa olmazlarından biri....

Çiftlere göre de değişebilir bilmiyorum ama herhalde başta erkekler cinsellik olmadan yürütemezler evliliklerini diye düşünüyorum....

kişisinden kişisine değişir .öldürmüyor evliliği ama süründürüyor.ailemde bunu yaşadım.eş tabiki ev temizliği,yemek,ütü,çocuk bakımı,istiyor bunlardan azalma olduğu zaman cinselliğiniz uç noktadaysa göze batmıyor ama cinsellik düşüşe geçtiği zaman herşey göze batar oluyor

Ama biz biliyoruz ki bir çok kadın iyi gitmesede sineye çekiyor bence.Üstünü örtüyor.

Doğru bunu yapan birçok kadın var....

Çünkü kadının arkasında sorumlu olduğu evi, çocukları ve erkeğe göre daha geniş düşünmesi gerekenleri var olduğu için örtenler oluyordur.... ya da evliliği yürütebilmek için....

Ama böyle yapan kadınlar da kendi iç dünyalarında mutsuz olabiliyorlar işte....

Derin bir konu gerçekten canım kişisellik yönü fazla....

evlilikte cinsel birliktelik önemli bir konu bence..bitirebilme aşamasına kadar gelebilirmi bilmiyorum ama kötü gitmesine eşlerin birbirinden soğumasına en büyük neden..evliliği yürüten cinsellik değildir elbette başka şeylerde vardır önemli olan ama düzenli ve güzel bir cinsel birliktelik evliliği renklendirir ve bağları kopartmaz..

cinsel soguklugu yaşayan eşe göre degışıyor...
eger cınsellıge soguk bakan kadınsa erkek hemen bıtırme noktasına gelıyor..
kadınsa bunu sineye çekebılıyor...

cinsellik evliliğinin olmassa olmazıdır..
bu yuzden önemlidir.

Cinsel olarak eşimiz yada partnerimizden olumsuz etkileniyor muyuz?Sizce birlikteliğin sonunu getirebilir mi?:1no2:

getirir canım sorun olmaz dediğin şey zamanla sorun olmaya başlar iki taraf içinde çünkü iyi bir cinsel yaşam iyi evliliğin temel taşlarından biridir bence...:kahve:

cinsellik evlilikte çiftlerin birbirine karşı anlayışını hoşgörüsünü artırır..bana göre bir paylaşım biçimidir..sevgiyi farklı bir gösterme şeklidir bana göre..bence eşler arasında sevgi saygı bağı zayıflamışsa bu cinsel hayata yansır birbirine dokunmak öpmek istemeyen iki insan birbinrine uzun süre tahammül edemez..kadınlar daha sabırlıdır..erkek bi şekilde halleder işini evimdeki de dursun diyebilir çoğu zaman ama bu yalnız görünürde bi evlilik olur..

evli olup farklı rahatsızlıktan dolayı cinselliği yaşamamış bi cok cift var
kimisinin bi kaç ayda kimisininde seneler sonra çözlüyo problemi ama birbirlerini deli gibi seviyolar haa buna dayanamayıp ayrılanlarda var

cinselliği tatmış ciftlerde ise cinsellik olmassa olmaz dır
cünki arada sevginin arzunn payşlaşıldığı bi an olmuyosa
zaman la birbirine karşı soğur insan
ve herşey batmaya başlar gözlerine tartışmalar vs sonunda ne yazıkki ayrılklar olur

cinsellik güzel ve istenildiği gibi yaşanıyosa eşler arasında var olan sevginin dozunu arttırır
aradaki bağı kuıvetlendiren daha sıkı sıkı evliliğinize bağlanmayı sağlar

yani bitirebilir evliliği + başka sorunlarda varsa

Son düzenleme:
Back
X