Kötü günün geçince yaz diyen insan?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Annem korona için test verdi ben zTen her gün temaslıyım işten çıktım dün eve gittim annemi karantinaya soktuk evde yemek temizlik herşeyi yaptım annemin sonuçları için hastaneye gidip geldim
Sevgilimin beni sevdiğinden eminim ama karakteri malesef düşüncesiz
En güzel cümlesi sıkma canını inşallah bişey yoktur oldu
Bugun sabah işe geldim dün gece boyu kabus gördüm uyumadım
Sevgilime odaklanamadım zaten iş çok yogundu ona biraz sonra yazcam diyip wpa girmişim neden girmişim o an iş arkadaşıms yazdım işle ilgili dedim sonra işte tutturdu ne konuştun naptın ekran görüntüsü attım işle ilgili konuşmamışız niye öyle demişim uzatıp durdu
Bende “ dün hiç uyumadım 0 uykuyla işe geldim zaten kafam yerinde Değil aklım annemde ne konuştugumu bilmiyorum kafam dolu zaten çok yogun destek olacağın yerde bu şekilde üstüme gelme benim. Wpa niye girdiğimi merak edene kadar keşke sen nasılsın bi şikayetin var mı moralin nasıl diyebilirdin senin basit gördüğün şeyler benimmiçin önemli iyi değilim benim üstüme gelme “
dedim
Beni arayıp senin gece uyumadıgını bunların oldugunu ben bilemem Anlatmadıgın için dedim bende sıkıntım oldugunu biliyosun sormadıgın halde ben anlatamam kafam yerinde değil yani mantıklı konuşamıyorum dedim
Bana kafan yerinde değilse konuşma kafanı topla öyle konuşalım dedi
Bende ben seni gülüp eğlendiremem sürekli Tamam ben herşey iyi oldugun da mutlu oldugumda iyi oldugumda yazarım oldu problemim oldugunda bana bu lafı söyleyeceksen sanıyomusun ben kendime geldiğimde sana yazar mıyım oda yazmazsan yazma bana bu şekilde sabah değilde üste çıkmak için bunları söylersen alacagın tepki bu olur dedi
Bende suratına kapattım bitti

Sevgilimin beni sevdiğinden eminim
Gerçekten bu sözü söyleyen insanın seni sevdiğini mi düşünüyorsun? Sevgi emek demek, insan sevdiğinin her türlü yanında olmalı, sorunları olduğunda arkasını dönüp gitmemeli. Gidiyorsa gerçekten sevmiyordur. Ayrıca ne bu böyle yok ekran görüntüsü at yok şunu ypa bunu yap, resmen psikolojik baskı.

Annem korona için test verdi ben zTen her gün temaslıyım işten çıktım dün eve gittim annemi karantinaya soktuk evde yemek temizlik herşeyi yaptım annemin sonuçları için hastaneye gidip geldim
Sevgilimin beni sevdiğinden eminim ama karakteri malesef düşüncesiz
En güzel cümlesi sıkma canını inşallah bişey yoktur oldu
Bugun sabah işe geldim dün gece boyu kabus gördüm uyumadım
Sevgilime odaklanamadım zaten iş çok yogundu ona biraz sonra yazcam diyip wpa girmişim neden girmişim o an iş arkadaşıms yazdım işle ilgili dedim sonra işte tutturdu ne konuştun naptın ekran görüntüsü attım işle ilgili konuşmamışız niye öyle demişim uzatıp durdu
Bende “ dün hiç uyumadım 0 uykuyla işe geldim zaten kafam yerinde Değil aklım annemde ne konuştugumu bilmiyorum kafam dolu zaten çok yogun destek olacağın yerde bu şekilde üstüme gelme benim. Wpa niye girdiğimi merak edene kadar keşke sen nasılsın bi şikayetin var mı moralin nasıl diyebilirdin senin basit gördüğün şeyler benimmiçin önemli iyi değilim benim üstüme gelme “
dedim
Beni arayıp senin gece uyumadıgını bunların oldugunu ben bilemem Anlatmadıgın için dedim bende sıkıntım oldugunu biliyosun sormadıgın halde ben anlatamam kafam yerinde değil yani mantıklı konuşamıyorum dedim
Bana kafan yerinde değilse konuşma kafanı topla öyle konuşalım dedi
Bende ben seni gülüp eğlendiremem sürekli Tamam ben herşey iyi oldugun da mutlu oldugumda iyi oldugumda yazarım oldu problemim oldugunda bana bu lafı söyleyeceksen sanıyomusun ben kendime geldiğimde sana yazar mıyım oda yazmazsan yazma bana bu şekilde sabah değilde üste çıkmak için bunları söylersen alacagın tepki bu olur dedi
Bende suratına kapattım bitti
Eski sevgilim dersiniz bundan sonra

A a deli mi ne? En çok benimle ilgileneceksinlerden, kendileri efendi kadınları da köle zannediyorlar.
İnsan karakterinin belli olduğu durumlardan birini yaşamışsınız, böyle kötü gününüzde size bu tavırla yaklaşan bir hödükle ilişkinizi gözden geçirin derim.

Bana kafan yerinde değilse konuşma kafanı topla öyle konuşalım dedi.

Bencilce gelebilir ama başkasina yazmaya vaktin varsa sevgiline de vardir, istemedigin icin yazmiyorsundur. Ustelik işle ilgili diyip işle ilgili konuşmamişsin, bu sorgulaninca kafam dolu, uyumadim, yogunum, ben ne konuştugumu bilmiyorum filan...
Bana kafam dolu muhabbeti çeken birine destek filan olamazdim ben.

Offf cok mal mal konuşmuş cidden, sen söylemezsen bilemem ama üzüldüm böyle olduğuna kusura bakma ben de canını sıktım diyebilirdi o zaman kimse üzülmezdi yani

Ya sevgilime zaten yazıyodum sohbet ediyoduk sabahtan beri
Ama o an sadece ne için wpa girdin konusuna telefonda konuştugum şeyi wpda konuşmuşum gibi söyledim okadaR
Bana kafan yerinde değilse konuşma kafanı topla öyle konuşalım dedi.

Bencilce gelebilir ama başkasina yazmaya vaktin varsa sevgiline de vardir, istemedigin icin yazmiyorsundur. Ustelik işle ilgili diyip işle ilgili konuşmamişsin, bu sorgulaninca kafam dolu, uyumadim, yogunum, ben ne konuştugumu bilmiyorum filan...
Bana kafam dolu muhabbeti çeken birine destek filan olamazdim ben.

Allah kullarına karşısındaki insanın karakteri tek tek tek gösteriyor.
Önemli olan biz kullarım bunu anlaması.

Kendi canı yansa ortalığı ayağa kaldırır, bir başkasının yansa umru olmaz.

WhatsApp a neden girdiğini merek etti diyelim.
Fakat seni ve annenin durumunu hiç merak etmiyor.
Çünkü bu insanlar hayatına soktuğu insanın sahibi kendileri sandıkları için kıskançlık onlar için odak noktaları.

Sizi sevdiğine eminseniz bence bundan sonra seven yerine değer veren insanlarla yolunuza devam edin. Bu tür sevginin size bir yararı ya da desteği yok çünkü.

Kötü gününde yanında olmayanın iyi günümde de olmasın Bi zahmet defet gitsin bakma bile egoist biri demek

yüz vermeyin bir daha bugün en kötü gününüzde böyle yapan ileride evlenince de aynısını yapar insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.Hakkınızda hayırlısı olur umarım,böyle biri için üzülmeyin değmez

Bu ne allaskina ona ne sizin niye whatsappa girdiğinizden? Hala bunların hesabını mi veriyosunuz. Sizin derdiniz ne adaminki ne. Çok bile cekmissiniz bu medeniyetsiz ayiyi

Anneninizin test sonucu çıkmadan keşke işe gitmeseydiniz. Eğer pozitifse sizin de taşıyıcı olma ihtimaliniz yüksek, hem de evde kalıp dinlenmiş olurdunuz.

Back
X