- 12 Ağustos 2016
- 112
- 123
- 103
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş hayatı böyleMerhaba arkadaşlar hepimizin hayatında stres yaptığı noktalar vardır benimde iş yerinde yaşadığım bir durum var ilk defa bir yerse çalışıyorum ve çalıştığım yerdeki herkes rekabet içinde işten dolayı hadi onuda geçtim ortalık sürekli cadı kazanı gibi insanlar iyi gibi görünüyor ama sonra kendi çıkarlarını düşünüyor ben örnek olarak bi olaydan bahsediyim bi arkadaşım vardı is yerinde daha öncesinde de arkadaşım kaç senedir bi konuda yanlış anlaşılma olmuştu ama düzeldi ben öyle sandım en azından bi gun is yerinde bi iki arkadaşla oturuyoruz aramızda yaşanan sıkıntıyı anlatmaya basladi ortamda ama benim adımı geçirmeden sonra üstüne bunu yapanda 3 aylık çalışan insan dedi yani o ben oluyorum resmen yanında olduğumu göre göre laf soktu şimdi o olay çok uzun ama gerçekten benim haklı olduğum bir konu çünkü arkadaşıma birileri bişeyleri yanlış anlatmış neyse iste böyle konuştu sonra hic bisey olmamış gibi benimle iyi geçiniyor yani takmadan da duramıyorum hic biseyi iş yerinde ne olsa takıyorum tecrübeleriniz varsa bana biraz tavsiye de bulunabilir mısınız çok kafaya takıp üzülüyorum
Çok doğru söylüyorsunuz kinle beslenen insanlar belli zatenIyi 1 aileden geliyorsaniz, insan, doga ve hayvan sevgisi ile buyuduyseniz kotulukle karsilastikca ice daha cok donuyorsunuz. Bazi insanlarin karakterleri cok acimasiz ve zalimane. Bas etmek, iyi insanin kisiligini ve ruh dunyasini alt ust eder. Ben es kisisi ve ailesi ile tanisana kadar hic kotuluk gormemistim insanlardan. Cunku hep iyi niyetle,sevgiyle yaklasirdim. Ama oyle insanlarla karsilastim ki su son yillarda yasamimi Cehennem'e cevirdiler. En dogrusu kotuluk gorunce hic yanit vermeden uzaklasmak. Tamamen iletisimi kesmek. Ancak boyle korunabiliriz bence.
Ben öyle olamıyorum ki kin tutamam bileYaşattıklarını yaşatarak
İş hayatı böyle
Zıttıma gitmeyenle iyiyimdir
Ama bu şekilde özellikle ima ile adamı salak yerine koyanı en ufak bir hatasında ağır ezerim, hiç acımam ha bu arada işime hakimimdir beni onunla kimsenin vurmasına izin vermem
Çok doğru söylüyorsunuz15 yıldır çalıştığım iş hayatımdan edindiğim tecrübe, işle ilgili herşey iş arkadaşları da dahil olmak üzere iş yerinde bırakmak. Yaşadığım süreç bana şunu öğretti. İş yerindeki herkesle çizilen mesafeyi aşmamak, ast, üst ya da eşitlerimizle de iş ritueli dışında herhangi bir paylaşımda bulunmamak en güzeli.
Bende öyle yapicam artık işime odaklanicamTatlım ya sende kötü olacaksın. Yada yoktur ruhunda işine bakacaksın. İş hayatında sadece işine bakarsan eninde sonunda sen kazanacaksın
Nasıl anlatayım
Karsi komşumdan ornek vereyım, kocası arabasını bahce gırısıne park eder ıcerı hıcbırımız araba sokamaz yola park ederdik. Herkes sikayetciydı ama kimse ses cıkarmazdı. Gıyabında sayardı herkes.
Kadının kendısı de, çöpleri kapısına bırakır les kokuturdu apartmanı. Eve dondugumde apartman kapısını actıgım an cop kokusu vururdu Yuzume.
Bırkere rica ettim, saatlerinde bırak lutfen copu dıye. Kocasına araba ıcın bısey demedim, ters bir adamdı ve apartmanı kendısının sanıyordu zaten.
Kadın rıcama karsılık, devam etti kapıya cop bırakmaya. Hatta wc copunu dırekt kutudan alıp kapıya koymaya basladı. Jilet burusuk wc kagıtları ped, ıcınde ne ararsan var poset cop posetı bile degıl seeffaf pazar posetı.
Bunu gordugum an, cop biriktirmeye basladım balkonda. Bir haftalık durmus, ıgrenc kokan koca bir cop posetım oldu. Kurtlanmaması mucize, oyle pis bir poset. Kocaman.
Koydum kapıya. Basladım beklemeye. Ve beklenen an geldi kapım caldi, allah affetsin apartman les kokuyordu.
Canım ya cop cok kotu kokuyor balkona mı alsan dedı?
Nıye ki dedım? Kotu kokuyor dedı. Olsun mutfak copu ped kullanılmış wc kagıdı yok ıcınde. Senın coplere arkadaslık etsinler diye bir hafta biriktirdim ben bunu, burda duracak dedım
O oldu. Birdaha kapısına bos kutu bıle bırakmadı.
Araba meselesini de soyle hallettim, takıntılı insanım ben. Bıgun oglende bır bahaneyle eve gelip arabayı aynı adam gibi bahce agzına bıraktım. Geri dondum ise.
Ve ondan sonraki uc dort gun yurudum, arabayı yerinden oynatmadım
Ve bir aksam yemek yerken kocası aradı bu sefer, araba kac gundur orda ayıp olmuyor mu ıcerı giremiyoruz dedı?
Ayıp mı oluyor gercekten, bende sizden ogrendım ayıp olsa siz yapmazsınız diye dusundum ondan orda bıraktım ayıpsa alayım. Ama ayıp diyorsanız sızde yapmayın bence dedım?
O gunden sonra arabasınıda ona verilen yere koymaya basladı.
Bunları yaparken zerre utanc veya pısmanlık yasamadım.
Duymamazliktan görmemezlikten gelin o hic yokmuş gibi umursamayinca daha çok deli oluyorlar. Birakin sivrisinek gibi vizildasinlar viiiizzzzzMerhaba arkadaşlar hepimizin hayatında stres yaptığı noktalar vardır benimde iş yerinde yaşadığım bir durum var ilk defa bir yerse çalışıyorum ve çalıştığım yerdeki herkes rekabet içinde işten dolayı hadi onuda geçtim ortalık sürekli cadı kazanı gibi insanlar iyi gibi görünüyor ama sonra kendi çıkarlarını düşünüyor ben örnek olarak bi olaydan bahsediyim bi arkadaşım vardı is yerinde daha öncesinde de arkadaşım kaç senedir bi konuda yanlış anlaşılma olmuştu ama düzeldi ben öyle sandım en azından bi gun is yerinde bi iki arkadaşla oturuyoruz aramızda yaşanan sıkıntıyı anlatmaya basladi ortamda ama benim adımı geçirmeden sonra üstüne bunu yapanda 3 aylık çalışan insan dedi yani o ben oluyorum resmen yanında olduğumu göre göre laf soktu şimdi o olay çok uzun ama gerçekten benim haklı olduğum bir konu çünkü arkadaşıma birileri bişeyleri yanlış anlatmış neyse iste böyle konuştu sonra hic bisey olmamış gibi benimle iyi geçiniyor yani takmadan da duramıyorum hic biseyi iş yerinde ne olsa takıyorum tecrübeleriniz varsa bana biraz tavsiye de bulunabilir mısınız çok kafaya takıp üzülüyorum
Keşke o an bozsaydin arkadaşını. O isim vermediği kişi benim, olayın aslı da böyle böyle deseydin.. direk ayıbını yüzüne vur. Ne olacaksa olsun.Merhaba arkadaşlar hepimizin hayatında stres yaptığı noktalar vardır benimde iş yerinde yaşadığım bir durum var ilk defa bir yerse çalışıyorum ve çalıştığım yerdeki herkes rekabet içinde işten dolayı hadi onuda geçtim ortalık sürekli cadı kazanı gibi insanlar iyi gibi görünüyor ama sonra kendi çıkarlarını düşünüyor ben örnek olarak bi olaydan bahsediyim bi arkadaşım vardı is yerinde daha öncesinde de arkadaşım kaç senedir bi konuda yanlış anlaşılma olmuştu ama düzeldi ben öyle sandım en azından bi gun is yerinde bi iki arkadaşla oturuyoruz aramızda yaşanan sıkıntıyı anlatmaya basladi ortamda ama benim adımı geçirmeden sonra üstüne bunu yapanda 3 aylık çalışan insan dedi yani o ben oluyorum resmen yanında olduğumu göre göre laf soktu şimdi o olay çok uzun ama gerçekten benim haklı olduğum bir konu çünkü arkadaşıma birileri bişeyleri yanlış anlatmış neyse iste böyle konuştu sonra hic bisey olmamış gibi benimle iyi geçiniyor yani takmadan da duramıyorum hic biseyi iş yerinde ne olsa takıyorum tecrübeleriniz varsa bana biraz tavsiye de bulunabilir mısınız çok kafaya takıp üzülüyorum