Kötü kalplilik mi bu sizce

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Dünyalar tatlısı kızım var. Sürekli sitenin bahçesinden arkadaşlarını eve getiriyor yok tuvalete gelsin arkadaşlarım. Yemek vaktinde onları da çağırıyor. Tamam dedim hep ama sitedeki bazı çoçukların bunu kullandığını gördüm. Mesela marketten gelince poşetinzde şu var hadi getir yiyelim.. Yada yemek yiyeceğiz dedim zaman bizde side yiyeceğiz demeler hiç sıkmadım hep çoçuklar kendi evleri gibi davrandılar evimizde. Ama artık bu durum sıktı beni. Hemde hep bi tereddüt bile olacak diye. Buğün yine kızıma seslendim gel yemeğe diye arkadaşında getirmiş. Oda bizde yemek istiyor diyor Sinirlendim duş alacaksın önce dedim kız gönderdim. Bu arada kız benim kızdan 8 dokuz yaş büyük. Bu kıza yaptığım kötü kalplilik mi çoçuğa karşı

Dünyalar tatlısı kızım var. Sürekli sitenin bahçesinden arkadaşlarını eve getiriyor yok tuvalete gelsin arkadaşlarım. Yemek vaktinde onları da çağırıyor. Tamam dedim hep ama sitedeki bazı çoçukların bunu kullandığını gördüm. Mesela marketten gelince poşetinzde şu var hadi getir yiyelim.. Yada yemek yiyeceğiz dedim zaman bizde side yiyeceğiz demeler hiç sıkmasın hep çoçuklar kendi evleri gibi davrandılar evimizde. Ama artık bu durum sıktın beni. Hemde hep bi tereddüt bile olacak diye. Buğün yine kızıma seslendim gel yemeğe diye arkadaşında getirmiş. Oda bizde yemek istiyor diye. Sinirlendim duş alacaksın önce dedim kız gönderdim. Bu arada kız benim kızdan 8 dokuz yaş büyük. Bu kıza yaptığım kötü kalplilik mi çoçuğa karşı
Hayır kötü kalplilik değil. Ben de çok sinir olurum ister çocuk olsun olmasın karşısındaki insanı kullanmaya çalışanlara. Kızınıza söyleyin bunun uygun olmadığını. Her gün her gün sizin ev çocuk parkı mı aş evi mi? Dışarıda oynanır sonra herkes evine gider. İyi alışmışlar yemek yemeye, eve alınan gıdayı istemeye.

Hayır kötü kalplilik değil. Ben de çok sinir olurum ister çocuk olsun olmasın karşısındaki insanı kullanmaya çalışanlara. Kızınıza söyleyin bunun uygun olmadığını. Her gün her gün sizin ev çocuk parkı mı aş evi mi? Dışarıda oynanır sonra herkes evine gider. İyi alışmışlar yemek yemeye, eve alınan gıdayı istemeye.
Kızım bu konuda inat söylüyorum ama hiç takmıyor.. Üstüne birde bana kötü anne diyor 2 senedir hep bu şekildeydi artık yeter dedim

Kötü olan çocuklar yazıcam yazamadım sizin evet demenizden faydalanıyor lar resmen🙄 Senin poşetine bunu gördüm ver yiyeyim gibi bir şeyi ilk kez duyuyorum artık yüzsüzlüğü rezilliğe vurmuşlar 😲 iyi yapmışsınız sizi kullanma boyutuna gelmiş bu iş artık

Hayır, ben olsam da rahatsız olurum.
Üstelik evinize girip çıkıyorlar, aileleri kimdir necidir biliyor musunuz? Nasıl gönderebiliyorlar size?

Çocuktur, ailede gördüğünü işler. Anne babaları dışarı bırakıyorlar da "Çocuğumuz acıktı mı, nerede, ne yiyor, ne yaptı?" demiyorlar mı, "Ayıp olur öyle ailecek yiyeceklerdir, gidilmez öyle hep" demiyorlar mı?

Şimdiye çocukların aileleri müdahil olmalıydı. İşte analarının gamsızlığı, yüzsüzlüğü, çocuklarına da sirayet etmiş.

Ayrıca 8 yaş, yaş farkı ile ortak ne buluyorlar oynayacak? Çok tuhaf, büyük çocuk sıkılır esasen.

Kızım bu konuda inat söylüyorum ama hiç takmıyor.. Üstüne birde bana kötü anne diyor 2 senedir hep bu şekildeydi artık yeter dedim
Çok iyi idare etmişsiniz 2 sene uzun zaman. Kızınız anlamıyorsa kapıya gelen çocuğa söyleyeceksiniz. Evden bir şey götürmesin siz saklarsınız. Eve geleni de almazsınız ve uyarırsınız.

Dünyalar tatlısı kızım var. Sürekli sitenin bahçesinden arkadaşlarını eve getiriyor yok tuvalete gelsin arkadaşlarım. Yemek vaktinde onları da çağırıyor. Tamam dedim hep ama sitedeki bazı çoçukların bunu kullandığını gördüm. Mesela marketten gelince poşetinzde şu var hadi getir yiyelim.. Yada yemek yiyeceğiz dedim zaman bizde side yiyeceğiz demeler hiç sıkmadım hep çoçuklar kendi evleri gibi davrandılar evimizde. Ama artık bu durum sıktı beni. Hemde hep bi tereddüt bile olacak diye. Buğün yine kızıma seslendim gel yemeğe diye arkadaşında getirmiş. Oda bizde yemek istiyor diyor Sinirlendim duş alacaksın önce dedim kız gönderdim. Bu arada kız benim kızdan 8 dokuz yaş büyük. Bu kıza yaptığım kötü kalplilik mi çoçuğa karşı
Kızınıza ve arkadaşlarına sınır koyun , kötülük falan yapmıyorsunuz herkesin bur evi bir düzeni vardır, ben de olsam çok bunalırdım..

Ben en yakın arkadasım İn çocugunu bile ailesi ile görüşmeden eve almıyorum. Eger cocuk bizdeyken yemek yenecekse ailesini arayıp yemek yiyoruz.... Da bizle yer mi diyorum menuyu acıklıyorum bazen anneleri ok diyor bazen olmaz babası gelecek biz beraber yiyelim diyor. Benim komşularım da bana bunu uyguluyor. Kimse kimsenin çocugunu evine buyur etmiyor.
Hiç bir cocugu ailesinden habersiz evinize almayın.

Bu arada hepimiz birbirimize acık net söylüyoruz. Eşim evde değil su saatte gelir vs diye. Baba evdeyse ya da misafir varsa zaten evden içeri adım atılmıyor. Dünyanın binbir türlü hali var.

Back
X