Kötü karmaya inanır mısınız?

resurrection93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
660
382
23
32
Kötü karmaya inanıyor musunuz? Ben kötü karmaya oldukça inanıyorum. Örneğin bugün mesleki alanda bir sınava girdim, sınav soruları en zorlandığım ve “bu soru bana sorulmasın” dediğim yerlerden geldi aksi gibi. Diğer arkadaşlara daha kolay sorular soruldu mesela. Yani bana sorulsa daha kolay yapacağım sorulardı. Bunun dışında çok çabalayıpta başaramadığım ya da ilk denemede başaramadığım, inandığım bir şeyin sonuna kadar gidip de o şeyin beni hüsrana uğratması, işlerden ilk benim çıkarılmam, okul hayatımda da beni başarısız konuma getirebilecek bir dünya saçmalıkla uğraşmam, çevre ve arkadaş konusunda yaşadığım şanssızlıklar, çok uğraşılan işlerin olmaması, insanların yalancı ve çıkarcı yüzlerini sayısız kere çok görmem, psikolojik olarak insanı çöktürücü ne kadar çok faktör varsa hemen hemen çoğunu yaşamış olmam, “bu da başıma gelmez ya yok artık” dediğim ne varsa hepsini yaşamış olmam... Gibi gibi bir sürü şey yaşadım. Sanki üstüme yapışmış bir şanssızlık var ve o gitmiyor gibi hissediyorum çoğu zaman. Sizler de inanıyor musunuz kötü karmaya? İnanıyorsanız, sizce bu durum nasıl düzelir?
Not: Girdiğim sınav 2. Kademe pilates eğitmenlik sınavıydı. Tarif etmesi en zor ve en zorlandığım 2-3 hareket vardı. Ve neredeyse 20 küsür hareketin içinden sanki özellikle seçip çıkarılmışçasına o 2 tanesi bana soruldu. Böyle anlatırsam kötü karmamı daha net açıklamış olurum sanırım. :KK70: Gülerim ağlanacak halime yani.

Son düzenleme:
Kötü karma nedir yahu ilk kez duydum..
İnsanın üst üste şanssızlık yaşadığı durumları sürekli yaşaması, sürekli bu da olmaz denilen şeylerin başa gelmesi tarzında açıklanabilir... Yani sanki bir şanssızlık yapışmış gibi hisseder insan. Bende öyle en azından.

Peki güzel gelişen durumlar,yaşadığınız mutluluklar,çalışıp kazandığınız sınavlar,beklenmedik sürprizler,tevafuklar.Bunlar yok mu hiç hayatınızda?Mutlaka vardır ama siz hep olumsuzun fotoğraflarını çekip beyin arşivinize koyuyorsunuz galiba.

Peki güzel gelişen durumlar,yaşadığınız mutluluklar,çalışıp kazandığınız sınavlar,beklenmedik sürprizler,tevafuklar.Bunlar yok mu hiç hayatınızda?Mutlaka vardır ama siz hep olumsuzun fotoğraflarını çekip beyin arşivinize koyuyorsunuz galiba.
Var da... Az bence. Yani o şanssızlık durumu daha çok var.

O ne ola ki?
Ben nasibe inanırım. Olur ya da olmaz. Bir de insanın çabasına bağlı olan durumlarda bulduğu karşılığa inanırım. Her türlü çabaya rağmen olmuyorsa da olanda vardır bir hayır derim. Bazen çok acele edip hayri ister gibi şerri de isteyebiliyoruz.

Karma sadece işini yapar ...
Geçen bir konu daha vardi bütün sakarliklarina odaklanmış lanetli sanmaya başlamış kendini...
Odaklandiginiz sey buyur cunku odak noktanız ordadır...bu kadar basit
Ben de bazen lanetlenmiş gibi hissetmiyor değilim kendimi. Örneğin küçükken hani şu bir takım zalim çocuklar vardır, kendilerine bir kurban seçip onunla alay ederler. İşte o seçilen kurban bendim. Bu durum benim başıma geldi hem de üst üste 3-4 defa. Şimdi de büyüyünce olan bu kötü şanslar. Ne bileyim, hayatın bana bir garezi var sanki.

O ne ola ki?
Ben nasibe inanırım. Olur ya da olmaz. Bir de insanın çabasına bağlı olan durumlarda bulduğu karşılığa inanırım. Her türlü çabaya rağmen olmuyorsa da olanda vardır bir hayır derim. Bazen çok acele edip hayri ister gibi şerri de isteyebiliyoruz.
Kötü karma kötü şans gibi birşey.

Ben de bazen lanetlenmiş gibi hissetmiyor değilim kendimi. Örneğin küçükken hani şu bir takım zalim çocuklar vardır, kendilerine bir kurban seçip onunla alay ederler. İşte o seçilen kurban bendim. Bu durum benim başıma geldi hem de üst üste 3-4 defa. Şimdi de büyüyünce olan bu kötü şanslar. Ne bileyim, hayatın bana bir garezi var sanki.
Tersini düşünsene bir sure...sevgi ve saygı gördüğün anları...

Karma borcu kötüdür. Dikkatli olmak lazım hayatın her aninda, ve zihniyeti degistirmek lazım
Kürtaj olmak mesela buyuk karma borcuymus. Intihar etmiyceksin evlatlik vermeyeceksin unutacaksin affedeceksin bunlar genel gecer karma kanunlari
Oyle olmasi gerekiyordu diye dusunmen lazim
Bizim icin şer dedigimiz şeyler hayırlı olabiliyor
Ve son olarak,
Neye inanirsan ona dönüşürsün.

Kötü karmaya inanıyor musunuz? Ben kötü karmaya oldukça inanıyorum. Örneğin bugün mesleki alanda bir sınava girdim, sınav soruları en zorlandığım ve “bu soru bana sorulmasın” dediğim yerlerden geldi aksi gibi. Diğer arkadaşlara daha kolay sorular soruldu mesela. Yani bana sorulsa daha kolay yapacağım sorulardı. Bunun dışında çok çabalayıpta başaramadığım ya da ilk denemede başaramadığım, inandığım bir şeyin sonuna kadar gidip de o şeyin beni hüsrana uğratması, işlerden ilk benim çıkarılmam, okul hayatımda da beni başarısız konuma getirebilecek bir dünya saçmalıkla uğraşmam, çevre ve arkadaş konusunda yaşadığım şanssızlıklar, çok uğraşılan işlerin olmaması, insanların yalancı ve çıkarcı yüzlerini sayısız kere çok görmem, psikolojik olarak insanı çöktürücü ne kadar çok faktör varsa hemen hemen çoğunu yaşamış olmam, “bu da başıma gelmez ya yok artık” dediğim ne varsa hepsini yaşamış olmam... Gibi gibi bir sürü şey yaşadım. Sanki üstüme yapışmış bir şanssızlık var ve o gitmiyor gibi hissediyorum çoğu zaman. Sizler de inanıyor musunuz kötü karmaya? İnanıyorsanız, sizce bu durum nasıl düzelir?
Not: Girdiğim sınav 2. Kademe pilates eğitmenlik sınavıydı. Tarif etmesi en zor ve en zorlandığım 2-3 hareket vardı. Ve neredeyse 20 hareketin içinden sanki özellikle seçip çıkarılmışçasına o 2 tanesi bana soruldu. Böyle anlatırsam kötü karmamı daha net açıklamış olurum sanırım. :KK70: Gülerim ağlanacak halime yani.

Diğer konunuza şunu yazmıştım.
Merhaba canım :KK54:
Bir psikolog değilim ve atlattım diyebilecek deneyime de sahip değilim. Ama bu konuları hem kendim yaşadım, hala da yaşıyorum, hem de çok araştırma yaptım. Hayatımızda yaşadığımız bazı durumlarda değişik tepkiler verdiğimizi görürsün, örneğin sinirlenilmeyecek bir şeye sinirlendiğini kafana takmaman gerektiğini düşündüğün bir şeye aslında kafanı taktığını vs. Yarası olan gocunur denir ya ne kadar bu lafı hiç sevmesem ve kırıcı bulsam da demek istenilen fikir doğru. Bu sorunlarının hepsinin kaynağı senin hayatının bir yerinde kötü bir durumu anımsatmaları ve farkında olmadan buna karşı otomatik bir tepki oluşturman. Örneğin, dışarıdan bakıldığında bir insan gereksiz bir şeyi yapamıyor olsun, sana göre aman ne kadar abartıyor denilebilir fakat ona göre çocukluğunda yaşadığı "ben beceremiyorum" tramvası canlanıyor olabilir. Bu düşünce tarzını yerleştirdiğin zaman kendine karşı daha anlayışlı oluyorsun, çünkü aslında biliyorsun ki her bir davranışının bir nedeni var aslında. Örneğin stres altında yataktan çıkamıyor olabilirsin, nedeni de çocukken bir sorun gördüğünde kaçıp saklanmaya alışmış olman olabilir. Bir süredir hem kendim için hem başkaları için bu şekilde düşünmeye çalışıyorum, açıkçası çok iyiliğini gördüm.
Diğer konu umutsuzluk.. Bu senin kendinde bulman gereken birşey, açıkça söyleyeyim buna bulabildiğim tek çözüm benim için kabullenme oldu. Ben felsefe kitapları okuyarak anlamaya çalıştım bu süreci. Doğruluğu yanlışlığı hakkında bir şey söyleyemem, bende işe yaradı sende yarayacak da diyemem. Kabullenmek ilk başta çok acıtıyor, hala bile çok acıtıyor fakat zamanla sakinliğe varacağını söylüyor düşünürler artık bilemem deneyip göreceğim. :KK39:
Korkunç birşey biliyorum, sadece sana değil burayı okuyan bu durumları yaşayan arkadaşların hepsi için. Korkunç ama konuşun paylaşın insanlarla. Terapiye gitmekten çekinmeyin, denediniz ve terapi size göre değilse bile kendiniz araştırın çabalayın, siz çabalamazsanız kimse sizin yerinize çabalayamaz.

Orada da anlatmış olduğum gibi kafanızda yer etmiş durumlar gözünüze daha çok çarpıyor.

Karma borcu kötüdür. Dikkatli olmak lazım hayatın her aninda, ve zihniyeti degistirmek lazım
Kürtaj olmak mesela buyuk karma borcuymus. Intihar etmiyceksin evlatlik vermeyeceksin unutacaksin affedeceksin bunlar genel gecer karma kanunlari
Oyle olmasi gerekiyordu diye dusunmen lazim
Bizim icin şer dedigimiz şeyler hayırlı olabiliyor
Ve son olarak,
Neye inanirsan ona dönüşürsün.
Evet karma borcunun kötü olduğunu ben de biliyorum. Lakin şöyle birşey var, ben bu zamana kadar kesinlikle kimseye zarar vermediğime eminim. Ne birinin arkasından onun hayatına zarar verici işler çevirdim, ne birinin ayağını kaydırdım, ne haklı yere beddua aldım, ne birini aldattım, ne de birinin kişiliğini ve haysiyetini zedeleyecek durumlarda bulundum... Yani gerçekten doğru ve dürüst oldum olabildiğince. Ama ne işime yaradı, hiç. İyi ve doğru olmak yetmiyormuş bu hayatta. Ya da üstüme yapışan bir kötü karma var ve o gitmiyor. İyiyi düşünsem, iyiyi çağırsam bile bu durum değişmiyor artık. Elim kolum bağlandı gerçekten. Bilmiyorum, sanki tekerlekli bir sandalyeyle yokuş aşağı kayıyormuş gibi izliyorum hayatımın gittikçe aşağıya doğru gidişini. Hiçbirşey de yapamıyorum.

Tersini düşünsene bir sure...sevgi ve saygı gördüğün anları...
İyiyi düşünsem, iyiyi çağırsam bile bu durum değişmiyor artık. Elim kolum bağlandı gerçekten. Bilmiyorum, sanki tekerlekli bir sandalyeyle yokuş aşağı kayıyormuş gibi izliyorum hayatımın gittikçe aşağıya doğru gidişini. Hiçbirşey de yapamıyorum.

Basak balik aksinda mi dogdunuz?
Kendinizi acilen bu kurban psikolojisinden cikarin.
Hayatin akisina birakmayin ogrenin kendiniz

Evet karma borcunun kötü olduğunu ben de biliyorum. Lakin şöyle birşey var, ben bu zamana kadar kesinlikle kimseye zarar vermediğime eminim. Ne birinin arkasından onun hayatına zarar verici işler çevirdim, ne birinin ayağını kaydırdım, ne haklı yere beddua aldım, ne birini aldattım, ne de birinin kişiliğini ve haysiyetini zedeleyecek durumlarda bulundum... Yani gerçekten doğru ve dürüst oldum olabildiğince. Ama ne işime yaradı, hiç. İyi ve doğru olmak yetmiyormuş bu hayatta. Ya da üstüme yapışan bir kötü karma var ve o gitmiyor. İyiyi düşünsem, iyiyi çağırsam bile bu durum değişmiyor artık. Elim kolum bağlandı gerçekten. Bilmiyorum, sanki tekerlekli bir sandalyeyle yokuş aşağı kayıyormuş gibi izliyorum hayatımın gittikçe aşağıya doğru gidişini. Hiçbirşey de yapamıyorum.

21 gün bilincalti çalışmasını yaptin mi?
Yani kulakligi takip gece yatarken
Yanlis kodlamalar yapmis olabilirsin. Ya da yanlis konusan insanlarin yaninda cok fazla takılmış olabilirsin
Bilincalti pisliktir. Herseyi kaydeder.

21 gün bilincalti çalışmasını yaptin mi?
Yani kulakligi takip gece yatarken
Yanlis kodlamalar yapmis olabilirsin. Ya da yanlis konusan insanlarin yaninda cok fazla takılmış olabilirsin
Bilincalti pisliktir. Herseyi kaydeder.
Sorunun ben de net olarak bilinçaltında yattığını düşünüyorum. İşe girdiğim zaman bilinçaltıma inebilecek iyi bir yaşam koçu ya da psikoloğa gitmeyi düşünüyorum zaten. Hayatta kendimize ne çekiyorsak bunun bilinçaltından kaynaklandığını çok kez okudum. Ve kesinlikle inanıyorum buna. 21 gün bilinçaltı temizleyici frekans dinlemiştim netten bulup. Ama işe yaramadı anlaşıldığı üzere. :(

Başak balık akışı ne demek? :/

Kuzey guney ay dugumunuz nedir?
Haritaniza baktiginizda true nodeun karsina hangi burc geliyor.
Ayrica haritanizda kac retro var?
Saturn retro degilse karma borclu degil karma yaratmaya gelmissinizdir.
Benim haritamda 6 retro var, bu demek oluyor ki oldukca eski bi ruhum hatta astrologum haritami ilk gordugunde cok agir bi karman var ama bi okadar guclusun demisti.
Hersey kafada biter hersey

Back
X