- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 32
- Konu Sahibi resurrection93
Kötü karmaya inanıyor musunuz? Ben kötü karmaya oldukça inanıyorum. Örneğin bugün mesleki alanda bir sınava girdim, sınav soruları en zorlandığım ve “bu soru bana sorulmasın” dediğim yerlerden geldi aksi gibi. Diğer arkadaşlara daha kolay sorular soruldu mesela. Yani bana sorulsa daha kolay yapacağım sorulardı. Bunun dışında çok çabalayıpta başaramadığım ya da ilk denemede başaramadığım, inandığım bir şeyin sonuna kadar gidip de o şeyin beni hüsrana uğratması, işlerden ilk benim çıkarılmam, okul hayatımda da beni başarısız konuma getirebilecek bir dünya saçmalıkla uğraşmam, çevre ve arkadaş konusunda yaşadığım şanssızlıklar, çok uğraşılan işlerin olmaması, insanların yalancı ve çıkarcı yüzlerini sayısız kere çok görmem, psikolojik olarak insanı çöktürücü ne kadar çok faktör varsa hemen hemen çoğunu yaşamış olmam, “bu da başıma gelmez ya yok artık” dediğim ne varsa hepsini yaşamış olmam... Gibi gibi bir sürü şey yaşadım. Sanki üstüme yapışmış bir şanssızlık var ve o gitmiyor gibi hissediyorum çoğu zaman. Sizler de inanıyor musunuz kötü karmaya? İnanıyorsanız, sizce bu durum nasıl düzelir?
Not: Girdiğim sınav 2. Kademe pilates eğitmenlik sınavıydı. Tarif etmesi en zor ve en zorlandığım 2-3 hareket vardı. Ve neredeyse 20 küsür hareketin içinden sanki özellikle seçip çıkarılmışçasına o 2 tanesi bana soruldu. Böyle anlatırsam kötü karmamı daha net açıklamış olurum sanırım.
Gülerim ağlanacak halime yani.
Not: Girdiğim sınav 2. Kademe pilates eğitmenlik sınavıydı. Tarif etmesi en zor ve en zorlandığım 2-3 hareket vardı. Ve neredeyse 20 küsür hareketin içinden sanki özellikle seçip çıkarılmışçasına o 2 tanesi bana soruldu. Böyle anlatırsam kötü karmamı daha net açıklamış olurum sanırım.

Son düzenleme: